J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Pályanapon beszéltük is, azt mondta jó ár és hogy érdekelni fogja. De azóta nem keresett, szal árulom. :) Írj neki egy pü-t,mert szerintem csak szita az agya! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Írj neki egy pü-t,mert szerintem csak szita az agya! :D Ha már Te is említetted neki és úgy sem írt, akkor szerintem felesleges. Nem vagyok porszívóügynök hogy tukmáljam az árut. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nem vagyok porszívóügynök hogy tukmáljam az árut. :) Ne rázza ki,ne verje ki,Zsoltikával szivassa ki! :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 lejárt műszakis autót vontatni se szabad ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 lejárt műszakis autót vontatni se szabad ugye? Nem igazán vehet részt a közlekedésben,de tréler viheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 lejárt műszakis autót vontatni se szabad ugye? Nem mert lehet nincs féked, kiesik a kerék és leszakad a kormány. De ha befizetsz 3ezret útvonalengedélyre akkor ezek meg sem történhetnek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nem mert lehet nincs féked, kiesik a kerék és leszakad a kormány. De ha befizetsz 3ezret útvonalengedélyre akkor ezek meg sem történhetnek :) :D nem megvalósítható.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 nem megvalósítható.. :) Akkor marad a triller. Szólsz Subinak..bár nem tudom üzemel-e már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 nem megvalósítható.. :) Akkor tréler <_< vagy rendszámcsere :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Jah... Szolgálati közlemény! Ma, azaz csüt, péntek, szombaton éjszakás vagyok... :lol: Várok boldog boldogtalant, aki arra jár... :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Akkor marad a triller. Szólsz Subinak..bár nem tudom üzemel-e már. kinyírtátok a trélerét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 kinyírtátok a trélerét? Meghalt az magától is. :) Vett kint magának vmi mazdát, aztán eltört a laprugó, meg a kerékcsapágy is beszart végleg. Kinthagyott mindent, hazajött alkatrészért, majd vissza... :D Sztem már üzemel amúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Meghalt az magától is. :) Vett kint magának vmi mazdát, aztán eltört a laprugó, meg a kerékcsapágy is beszart végleg. Kinthagyott mindent, hazajött alkatrészért, majd vissza... :D Sztem már üzemel amúgy... Ez így baromi rentábilisnak hangzik <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 tök min1.. szerintem az 1.4tsi 140le vel is közel van a gsikhez... mért hasonlítjuk egy 87-es technikához????? :lol: -_- B) Jelentem újabb két évig zörög c20xe Kadett(már rég nem GSI):icon13:)))) Köszönöm Ákosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 mért hasonlítjuk egy 87-es technikához????? :D <_< :icon13: ... Mondjuk ez nekem is feltűnt, csak én meg se mertem kérdezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 mért hasonlítjuk egy 87-es technikához????? -_- B) :D Jelentem újabb két évig zörög c20xe Kadett(már rég nem GSI):icon13:)))) Köszönöm Ákosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D <_< :lol: szivi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mondjuk ez nekem is feltűnt, csak én meg se mertem kérdezni :lol: Mert az a múlt ez meg a jelen ? :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 mért hasonlítjuk egy 87-es technikához????? :) :D <_< ... Nem is csak egy 87-es technikához, egy mostani pl. 2.0 TDi is "csak" 150LE mégsem 1.4-et raknak pl. egy Passat-ba. A nyomaték a nem mindegy. Egy V8 sem sok LE, mégis elcsavarja az alvázat. Pl. egy pörgős vtech sem tudja ezt :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nem is csak egy 87-es technikához, egy mostani pl. 2.0 TDi is "csak" 150LE mégsem 1.4-et raknak pl. egy Passat-ba. A nyomaték a nem mindegy. Egy V8 sem sok LE, mégis elcsavarja az alvázat. Pl. egy pörgős vtech sem tudja ezt :) Azok a gumit tekerik...ha tiltásról indulsz vele... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 :) szivi... Ma szerintem láttam a ex kék kupéd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mert az a múlt ez meg a jelen ? :D <_< :icon13: :lol: De mi értelme hasonlítgatni, meg, hogy leáldozóban van a GSi-nek? Ha őszinték akarunk lenni, annak már 15 éve "reszeltek", hisz lassan majdnem mindegyik jángtájmer korba lép. Ennek ellenére van egy varázsa, amit a mai hipercuccok nem fognak tudni megadni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 De mi értelme hasonlítgatni, meg, hogy leáldozóban van a GSi-nek? Ha őszinték akarunk lenni, annak már 15 éve "reszeltek", hisz lassan majdnem mindegyik jángtájmer korba lép. Ennek ellenére van egy varázsa, amit a mai hipercuccok nem fognak tudni megadni. :) Azért ezzel nem igazán értek egyet...Szerintem messze nem áldozott le,csak kicsit többet kell költeni rá.Bár hozzáteszem,hogy mióta kiköltöztünk az astrának semmi baja nem volt(na jó egy AC csere)de a focusnak voltak bajai.Töredékét sem kellett költni rá. A másik hogy kiváncsi leszek arra a 180LE-re.Meg az élettartamára is...Az áráról nem is beszélve <_< Régóta foglalkoztat az autó csere,de öszintén megmondom hogy 4 millió alatt nem nagyon van jó alternatíva :D felette se sok van :icon13: :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Főleg hogy a gsik 99%a nem tudja már a gyári teljesítményt <_< Pont erre gondoltam én is B) :) Jah... Szolgálati közlemény! Ma, azaz csüt, péntek, szombaton éjszakás vagyok... :D Várok boldog boldogtalant, aki arra jár... :icon13: :lol: Hehe.. ma most én is éjszakás vagyok :D De mi értelme hasonlítgatni, meg, hogy leáldozóban van a GSi-nek? Ha őszinték akarunk lenni, annak már 15 éve "reszeltek", hisz lassan majdnem mindegyik jángtájmer korba lép. Ennek ellenére van egy varázsa, amit a mai hipercuccok nem fognak tudni megadni. :D Jaja.. a feeling.. És ott van amit Coupe irt.. olyan árban, olyan menetteljesitménnyel mint a GSI, a pénztárcámnak nincs megfelelő alternativa.. Úgyhogy marad a toldozás foltozás.. amig megy, amig szét nem hullik ;) -_- Szeretem a kis "dögöt".. 7éve vagyunk együtt.. hogy megy az idő?!?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 na skacok akit esetleg érdekel és még emlékszik az esetemre 4 évvel ezelőttről. a motoros ügy... ma lett határozat és jogerős is lesz nem felebezett senki. nincs priusz és 400.000 Ft a büntetés... 140e bünt. 260e per kltsg. plusz ügyvéd díj majd ugye. valamint indul a kártérítési per úgy igazán... ott milliókról van szó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 uhh annak már 4 éve...sajnálatos történet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts