Zsoltee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 hmm http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/10/1...j_sport-suzuki/ ezekkel az új 1.4 TSI motorokkal kezd leáldozni a GSI-knek... :) El is hiszem hogy a Suzuki 1.4, 180LE-s turbó motort fog rakni az új Swiftbe. Nevetséges feltételezés. A képet is ha megnézed, ez egy régi ( 2es ) Swiftből VTzett autó. Én már láttam az új Sport Swift első és hátsó lökösét, igaz nem volt összeszerelve, de messze nem így nézett ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 El is hiszem hogy a Suzuki 1.4, 180LE-s turbó motort fog rakni az új Swiftbe. Nevetséges feltételezés. A képet is ha megnézed, ez egy régi ( 2es ) Swiftből VTzett autó. Én már láttam az új Sport Swift első és hátsó lökösét, igaz nem volt összeszerelve, de messze nem így nézett ki. :) tök min1.. szerintem az 1.4tsi 140le vel is közel van a gsikhez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 tök min1.. szerintem az 1.4tsi 140le vel is közel van a gsikhez... Főleg hogy a gsik 99%a nem tudja már a gyári teljesítményt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Főleg hogy a gsik 99%a nem tudja már a gyári teljesítményt :) ez igaz, egy kis csipp meg direktszürő és máris 170le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 hmm http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/10/1...j_sport-suzuki/ ezekkel az új 1.4 TSI motorokkal kezd leáldozni a GSI-knek... :) Szerintem meg ennek semmi köze ehhez...ha leáldozóban is jelenleg a GSI, az másnak tudható be szerintem...ezek az autók amiket itt felsorolnak, mind iszonyat drágák, és nem mennek jobban mint egy GSI...gondolj csak egy 180LE-s Cuprára, vagy akár 250LE-vel a Duckyra... Sokkal rosszabbat tesz a GSI-knek az idő... szép lassan elszáll felettük... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 tök min1.. szerintem az 1.4tsi 140le vel is közel van a gsikhez... Szerintem lesz a régi 1.6os motorból DualVVT és lesz 130Le. Ez lesz a Sport modell. De ha majd hallok biztosat ( bár rtomi hamarabb fog ) akkor majd megírom. :) Egyébként az új Swift alap ára 4millió forint, szerinted akkor a Sport mennyi lesz? Már 4millából is olyan gsi-t lehet építeni, ami nem csak ezt az új Swiftet alázná le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 ez igaz, egy kis csipp meg direktszürő és máris 170le... vagy 110 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 mind1 majd az új biztosítási rendszer kompenzálni fogja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 mind1 majd az új biztosítási rendszer kompenzálni fogja... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Jah... Szolgálati közlemény! Ma, azaz csüt, péntek, szombaton éjszakás vagyok... <_< Várok boldog boldogtalant, aki arra jár... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Kötött már itt valaki hobbi autós biztosítást? Van ennek valami korlátozása vagy egyéb zsákutcája? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Kötött már itt valaki hobbi autós biztosítást? Van ennek valami korlátozása vagy egyéb zsákutcája? :) Dobj egy püt Gelkonak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Dobj egy püt Gelkonak... :) Rendben, Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 315 ps Corsa C OPC... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 El is hiszem hogy a Suzuki 1.4, 180LE-s turbó motort fog rakni az új Swiftbe. Nevetséges feltételezés. A képet is ha megnézed, ez egy régi ( 2es ) Swiftből VTzett autó. Én már láttam az új Sport Swift első és hátsó lökösét, igaz nem volt összeszerelve, de messze nem így nézett ki. :) Zsóti, fogadjunk hogy belátható határidő belül lesz ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 DEPO Clear fekete hátsólámpa Infó és árak a linken. ( nem muszáj vaterán megvenni, elintézhetjük azon kívül is. ) :) Ha valaki ilyesmit akarna és ismerjük, akkor szóljon és 1Forintról indítsa inkább el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ha valaki ilyesmit akarna és ismerjük, akkor szóljon és 1Forintról indítsa inkább el :lol: :) :D van akinek nem számít a pénz.... <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 :D <_< van akinek nem számít a pénz.... :icon13: :lol: Me mér ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ha valaki ilyesmit akarna és ismerjük, akkor szóljon és 1Forintról indítsa inkább el :D Turcinak mondtam,hogy vegye meg,de ő még a CS-re tuningol,hogy zsírozzák! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Turcinak mondtam,hogy vegye meg,de ő még a CS-re tuningol,hogy zsírozzák! :) Akkor a sárkányos matricákat nézegeti? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Akkor a sárkányos matricákat nézegeti? :) Tigris volt a motortetőn,az is ad 3lovat! :D Bár most nem tom mi van,mert SE projectre gyúr végre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Tigris volt a motortetőn,az is ad 3lovat! :) Bár most nem tom mi van,mert SE projectre gyúr végre... Nem S, hanem X <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nem S, hanem X :D :) Túl nagy falat lenne neki szeintem,elég neki köv lépésnek az SE is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Tigris volt a motortetőn,az is ad 3lovat! :) Bár most nem tom mi van,mert SE projectre gyúr végre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Turcinak mondtam,hogy vegye meg,de ő még a CS-re tuningol,hogy zsírozzák! :) Pályanapon beszéltük is, azt mondta jó ár és hogy érdekelni fogja. De azóta nem keresett, szal árulom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts