Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
...a hülyeségből! :)

Aztán eladni Ákosnak 9-ért, vagy rosszabb esetben Tomnak 4.5-ért... :D :D

Utoljára amikor beszéltem a sráccal kb 1 hónapja, akkor 800-ért volt fent...

A gond, hogy nincs rajta műszaki...nem tudom ez pl ma mennyire megoldható....

Elküldve
Aztán eladni Ákosnak 9-ért, vagy rosszabb esetben Tomnak 4.5-ért... :D :D

Utoljára amikor beszéltem a sráccal kb 1 hónapja, akkor 800-ért volt fent...

A gond, hogy nincs rajta műszaki...nem tudom ez pl ma mennyire megoldható....

én 50körül tudok bármikor :)

Elküldve
De akkor már el volt adva, nem? :)

persze.. tavaly decemberbe adtam el... ma jött egy levél h megszüntették velem szembe az eljárást..

Elküldve

ma fatteral voltam(teherautó) és megállított minket ráckeve előtt a vám és pénzügyőrség... vettek mintát a gázolajból, csak ez érdekelte őket.. mondták ha nem rendes gázolaj van benne akkor az törvényszegés mert jövedék adó köteles és azonnal csúnyán megbüntetnek....

szóval ha adózott fizetésből veszel 5liter olajat és utána a kocsidba elhasználod akkor jól megcsapkodnak miatta....

Elküldve
ma fatteral voltam(teherautó) és megállított minket ráckeve előtt a vám és pénzügyőrség... vettek mintát a gázolajból, csak ez érdekelte őket.. mondták ha nem rendes gázolaj van benne akkor az törvényszegés mert jövedék adó köteles és azonnal csúnyán megbüntetnek....

szóval ha adózott fizetésből veszel 5liter olajat és utána a kocsidba elhasználod akkor jól megcsapkodnak miatta....

Hülye kérdés: Mi van, ha megtartod a CBA-s blokkot a Floriolról? :)

Elküldve
Hülye kérdés: Mi van, ha megtartod a CBA-s blokkot a Floriolról? :)

azt mondta, h hiába van pl reggeli tankolásról számlája rendszámmal az őket nem érdekli... ha xar xar...

Elküldve
Azon csak áfa van...jövedéki adó nincs rajta.

Tesóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Te merrre vótáááááááááááá szombaton?????????????

Azért kimászhattáááá vóóóna kkházára! :)

Elküldve
Tesóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Te merrre vótáááááááááááá szombaton?????????????

Azért kimászhattáááá vóóóna kkházára! :)

Nekem az oda vissza 200km...Annyit már régóta nem ér ez a buli :D :D

Elküldve
Nekem az oda vissza 200km...Annyit már régóta nem ér ez a buli :D :)

Menjjj a pi@@ába, bármikor elmentem volna érted, bár lehet kapcsoltam volna(órát :D) csak vicceltem, de tényleg elmentem volna érted! Azért mert van egy brutálisan gyönyörű gyereked nem kéne így visszavonulni!!!!!

Elküldve
Menjjj a pi@@ába, bármikor elmentem volna érted, bár lehet kapcsoltam volna(órát :)) csak vicceltem, de tényleg elmentem volna érted! Azért mert van egy brutálisan gyönyörű gyereked nem kéne így visszavonulni!!!!!

Nem vonultam vissza,sőt......Én minden pénteken kint vagyok.A gyorsulás már uncsi,alig vannak kint,semmi újdonság.

ui:Az Árpád hídtól kijönni 10e ft taxival. :D :D

Elküldve
ui:Az Árpád hídtól kijönni 10e ft taxival. :D :D

Ki volt az a mocsokk???? Hijjááá engem heee én kiviszlek 13-ért :D

Szóval hijjááá bármikor :)

Mikor jöttünk haza kkházáról csináltam egy fotót, picit leette a gatyám de kibírom valahogy, szóval nehezen de tudok bele tankolni! :D

P1020718.jpg

Elküldve
Ki volt az a mocsokk???? Hijjááá engem heee én kiviszlek 13-ért :D

Szóval hijjááá bármikor :)

Mikor jöttünk haza kkházáról csináltam egy fotót, picit leette a gatyám de kibírom valahogy, szóval nehezen de tudok bele tankolni! :D

http://lh5.ggpht.com/_Lc-vSmcT8mc/TK4MH597...40/P1020718.jpg

Egy jó barátom,mikor jöttek ki hozzánk a családjával,kiváncsiságból bekapcsolta az órat.Ennyi jött ki :D :D :D

Elküldve
Egy jó barátom,mikor jöttek ki hozzánk a családjával,kiváncsiságból bekapcsolta az órat.Ennyi jött ki :) :D :D

Én azért beletudom rakni a 34000Ft-ot hidd el :D na meg a 3000-et is! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.