Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
leugrok majd lurdyzni....

ha szoktatok még..

vagy az évzárón ....

Lurdynál már nagyon ritkán vagyok kint... évzárót meg még spec pont nem tom, mert azon a hétvégén van a szülinapom, és jön haza a húgom 2 hónap után Kolumbiából... :)

Elküldve
Lurdynál már nagyon ritkán vagyok kint... évzárót meg még spec pont nem tom, mert azon a hétvégén van a szülinapom, és jön haza a húgom 2 hónap után Kolumbiából... :)

Ráadásul te is mindig rossz napon mész ki :D :D

1 napra jön haza ? :D

Elküldve

hát akkor majd eccer :D

Elküldve
Ráadásul te is mindig rossz napon mész ki :) :D

1 napra jön haza ? :D

Nem, de ha nem gond, jelen esetben előtérbe helyezem a tesóm... :D :D Tudom...vigyem el az évadzáróra... :D De no para, nincs még elvetve a dolog... :P

Elküldve
Nem, de ha nem gond, jelen esetben előtérbe helyezem a tesóm... :D :D Tudom...vigyem el az évadzáróra... :D De no para, nincs még elvetve a dolog... :D

és hoz valamit??? :) :D

Elküldve
Nem, de ha nem gond, jelen esetben előtérbe helyezem a tesóm... :D :P Tudom...vigyem el az évadzáróra... :D De no para, nincs még elvetve a dolog... :P

Spec ezt nem terveztem mondani.....de ha már így felvetetted.... :D :D

Utoljára is jól érezte asszem magát, amikor velünk jött :D

Szilveszter volt, Gergő nagyon barátkozott vele :) :D

Elküldve
Azért az már gondolom mindenkinek tiszta, hogy az átadást számított fél órán belül hogy fog kinézni az a gumi??? :D :D

Háááháááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :)

De nem nekem kell :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.