mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 nos ezt nem értem Régi féling, lehet csapatni a kocsival, étteeeed :D Eladhatom és tuningolhatom, de (egyelőre) egyikse. Nem hamarkodtad ezt a vételt kicsit ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/focus...s_2.5_t-4145760 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Antikaaaaaaa, szombaton mikor indultok, és honnan, meg merre meg ilyenek? Ütközhetnénk valahol a városban és mehetnénk együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Antikaaaaaaa, szombaton mikor indultok, és honnan, meg merre meg ilyenek? Ütközhetnénk valahol a városban és mehetnénk együtt! antika 10p-re lakik lacházától... már ha oda mentek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/nissan/sil...enyauto-4179789 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nem hamarkodtad ezt a vételt kicsit ? :) :D Elég jó ajánlásokat kaptam, nem gondolnám hogy kapkodtam. Nálam van a sárga kicsikocsi akkor most az hogy legyen logisztikailag? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Elég jó ajánlásokat kaptam, nem gondolnám hogy kapkodtam. Nálam van a sárga kicsikocsi akkor most az hogy legyen logisztikailag? :D Jó, akkor legyen úgy..... Ó jeeeeeeeeeeeeeeeeee :) Lurdy ma ? Adok pénzt.... Tanúk előtt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 30xe biturbó... :) :D Majdnem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Majdnem..... Teljesítményre lehet hogy ######a, de az a kinézet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Jó, akkor legyen úgy..... Ó jeeeeeeeeeeeeeeeeee :) Lurdy ma ? Adok pénzt.... Tanúk előtt :D :D Hátő 9-éjfélig vagy kint? Mert elvileg arra megyek, de korábban, viszont ha maradsz éjfélig akkor ok lesz visszafelé. Csak már azért hüsi van kint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Hátő 9-éjfélig vagy kint? Mert elvileg arra megyek, de korábban, viszont ha maradsz éjfélig akkor ok lesz visszafelé. Csak már azért hüsi van kint... Khideg lesz szerintem......nem tudom meddig maradok. Mikor mész arra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Khideg lesz szerintem......nem tudom meddig maradok. Mikor mész arra ? még azt se tudom... kicsit később délután megmondom Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 antika 10p-re lakik lacházától... már ha oda mentek... Jaaaa :) elfelejtettem hogy vidéki lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 még azt se tudom... kicsit később délután megmondom M0-án megyek úgyhogy sorry. Csörgök este ha tudom mikor indulok vissza, lehet hogy normál időben, holnap hosszú napom lesz hát még szombaton Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 M0-án megyek úgyhogy sorry. Csörgök este ha tudom mikor indulok vissza, lehet hogy normál időben, holnap hosszú napom lesz hát még szombaton Hova mééésssszzz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Antikaaaaaaa, szombaton mikor indultok, és honnan, meg merre meg ilyenek? Ütközhetnénk valahol a városban és mehetnénk együtt! Szigethalomróóóóóó mejek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Szigethalomróóóóóó mejek... :D Még nem szoktam hozzá hogy ittenhagytálll minkeeeett ee, csajee:( Majd ütközünk akkor kint, én növelem egyel a szurkolóid táborát :) ui: Aztán bas@@ál oda neki rendesen, mááá a rajtnál, mert egyébként nem szurkolok!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Még nem szoktam hozzá hogy ittenhagytálll minkeeeett ee, csajee:( Majd ütközünk akkor kint, én növelem egyel a szurkolóid táborát :) ui: Aztán bas@@ál oda neki rendesen, mááá a rajtnál, mert egyébként nem szurkolok!!! :D :D Rajta leszek... Jó lenne, ha olyan idő lenne mint ma... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Rajta leszek... Jó lenne, ha olyan idő lenne mint ma... :D Nem volt rossz idő, csak ne szembe szél legyen, mert az volt ma rendesen! Tegnap csináltam néhány fotót, hétfőn volt műszakin, és most volt 1 éve hogy megvettem, 102,000Km mentem vele,(most van benne 230,000Km) eddig egy AC pumpát kellett venni ami 15,000Ft volt, és egy jobboldali toronycsapágyat, amit hazavágott egy kátyú a gyorsforgalmin egyik hajnalon, az volt 12,000FT Kopp-Kopp-Kopp nagyon hálás a kis drágám, és évről évre szebb :D http://picasaweb.google.hu/bucsku.csaba/VerdamPassat# Mondjuk az okádék matrica és szabadjelző nélkül ezerszer szebb, de lusta voltam leszedni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 És hol van benne a titkos nyomógomb a kuncsaftoknak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 És hol van benne a titkos nyomógomb a kuncsaftoknak? :D Neke(ünk)m nincs ilyen, fix áraink vannak, igazándiból az óra csak az adózás miatt kell, ha meg néha kinézek péntek vagy szombat éjszaka a városba, 1-2 szórakozóhelyre, akkor is megállapodás alapon megy mindig, szinte senki nem akar órával menni,pedig sokszor jobban járna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Gyuri vett ugye, azzéé kérdeztem. jah a Gyuri, azt hittem a pista tudod :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 jah a Gyuri, azt hittem a pista tudod :D :D :D A Diny bont egy fehér caravant eladtatd neki???:D :D két felni közt csak annyi a különbség h tök más de a nevükön kivűl szinte semmi sem egyezik és ebből egy garnitúra sem szokott eladó lenni mig az újabbat 32eft/db áron bárki megkaphatja, és Még mindig a Nikié :) Én csak felpoliroztattam meg felgumiztattam stb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A Diny bont egy fehér caravant eladtatd neki???:D :D két felni közt csak annyi a különbség h tök más de a nevükön kivűl szinte semmi sem egyezik és ebből egy garnitúra sem szokott eladó lenni mig az újabbat 32eft/db áron bárki megkaphatja, és Még mindig a Nikié :) Én csak felpoliroztattam meg felgumiztattam stb..... Ne tartcsáá már itt nekem egyetemi székfoglalót, NEM és kész :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Ne tartcsáá már itt nekem egyetemi székfoglalót, NEM és kész :D :) :D Értem csak nem is volt olyan felnim. Meg ha igen, akkor az sem adnám el, éééted :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts