Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Rajta leszek...

Jó lenne, ha olyan idő lenne mint ma... :D

Nem volt rossz idő, csak ne szembe szél legyen, mert az volt ma rendesen!

Tegnap csináltam néhány fotót, hétfőn volt műszakin, és most volt 1 éve hogy megvettem, 102,000Km mentem vele,(most van benne 230,000Km) eddig egy AC pumpát kellett venni ami 15,000Ft volt, és egy jobboldali toronycsapágyat, amit hazavágott egy kátyú a gyorsforgalmin egyik hajnalon, az volt 12,000FT Kopp-Kopp-Kopp nagyon hálás a kis drágám, és évről évre szebb :D

http://picasaweb.google.hu/bucsku.csaba/VerdamPassat#

Mondjuk az okádék matrica és szabadjelző nélkül ezerszer szebb, de lusta voltam leszedni! :)

Megosztás:

És hol van benne a titkos nyomógomb a kuncsaftoknak? :D

Neke(ünk)m nincs ilyen, fix áraink vannak, igazándiból az óra csak az adózás miatt kell, ha meg néha kinézek péntek vagy szombat éjszaka a városba, 1-2 szórakozóhelyre, akkor is megállapodás alapon megy mindig, szinte senki nem akar órával menni,pedig sokszor jobban járna :)

Megosztás:

jah a Gyuri, azt hittem a pista tudod :D :D :D

A Diny bont egy fehér caravant eladtatd neki???:D :D

két felni közt csak annyi a különbség h tök más de a nevükön kivűl szinte semmi sem egyezik és ebből egy garnitúra sem szokott eladó lenni mig az újabbat 32eft/db áron bárki megkaphatja, és Még mindig a Nikié :)

Én csak felpoliroztattam meg felgumiztattam stb.....

Megosztás:

A Diny bont egy fehér caravant eladtatd neki???:D :D

két felni közt csak annyi a különbség h tök más de a nevükön kivűl szinte semmi sem egyezik és ebből egy garnitúra sem szokott eladó lenni mig az újabbat 32eft/db áron bárki megkaphatja, és Még mindig a Nikié :)

Én csak felpoliroztattam meg felgumiztattam stb.....

Ne tartcsáá már itt nekem egyetemi székfoglalót, NEM és kész :D :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.