Atommanó Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hupsz...valaki jött keresztben a piroson... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hupsz...valaki jött keresztben a piroson... a soför nem tünik túl jó színbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hupsz...valaki jött keresztben a piroson... Mekkora szervezés... Öcsém, abban a kereszteződésben nem állt senki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mekkora szervezés... Öcsém, abban a kereszteződésben nem állt senki? :) Zöld volt nekik a lámpa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Zöld volt nekik a lámpa... Hájóde vazz, ott állnak kismillióan, azért az alap hogy megállítják a forgalmat ha jön is valami. Bár az a kocsi sem jött lassan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hájóde vazz, ott állnak kismillióan, azért az alap hogy megállítják a forgalmat ha jön is valami. Bár az a kocsi sem jött lassan. :D Oké Zsolti, ha ilyen helyen járná véletlenül, akkor legyél te a figyelő és kiálló ember :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Oké Zsolti, ha ilyen helyen járná véletlenül, akkor legyél te a figyelő és kiálló ember :) :D Erre nem tudok már mit írni Pista, egy ideig poén volt, de most már valahogy nem tudom annak venni az állandó oltást amit kapok tőled. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Erre nem tudok már mit írni Pista, egy ideig poén volt, de most már valahogy nem tudom annak venni az állandó oltást amit kapok tőled. :) Zsolti, De hogy lehet azt mondani egy str-re, hogy mekkora szervezés ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Erre nem tudok már mit írni Pista, egy ideig poén volt, de most már valahogy nem tudom annak venni az állandó oltást amit kapok tőled. :) Zsoltee Ez egy illegális gyorsulás...Zöldre indultak.Nem volt szervezés...Ha valaki ott állt volna,akkor Őt ütötték volna el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szervezés...lol... azóta is keresik a szervezőket... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szervezés...lol... azóta is keresik a szervezőket... :D :P :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szervezés...lol... azóta is keresik a szervezőket... :D :D A jegy árát hol lehet visszakérni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 A jegy árát hol lehet visszakérni? :) Ahol befizetted... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Alberté már fent sincs ? :D Mondjuk azon van tennivaló asszem, de legalább olcsó :D mert lejárt a hírdetés + reggel viszem vizsgázni fél nyolcra :) :D Szánalom ennyiér meg még röhely is. Nem tudom hogy sajnáljam vagy kiröhögjem. Ennyi jé betű leírva és egy sem rosszul, büszke vagyok rád :D :D :D Erre nem tudok már mit írni Pista, egy ideig poén volt, de most már valahogy nem tudom annak venni az állandó oltást amit kapok tőled. :P Magas labdákat adsz azért. De no para örülj hogy oltanak, legalább nem szarnak torkon :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ...Bár az a kocsi sem jött lassan. :D Lehet, hogy két "rendezvény" volt egy időben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Ennyi jé betű leírva és egy sem rosszul, büszke vagyok rád :) :D :D Addig próbálkozom, míg egyszer véletlen csak sikerül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Ja az én GSI-m sem volt törve még. Davey autója meg nem rossz csak kb éve így jár vele, már amennyit használja. Valószínű ezt is azért adja el mert tesz bele 1000km-t 1 év alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 jobb oldalon fent a beállitásoknál asszem az eredeti nézetet kell kiválasztani és akkor jó lesz mégse találom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 mégse találom :) Ha nehezen ment volna a beazonosítás, akkor az egy lapos karter xe-hez, evidens módon RWD-hez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Ha nehezen ment volna a beazonosítás, akkor az egy lapos karter xe-hez, evidens módon RWD-hez :) de az kizárt h elfér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 de az kizárt h elfér... Ha hogy így ránézésre megy már ? :) Mutass már képet arról a csodáról, ami jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 itt van gyári 1.8 meg csinált is... http://www.seven-ig.de/7forum/showthread.php?id=12123 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 oldalról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Mi lényege amúgy ? Lapos nagyon az eleje ? /karter/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts