J0hnny Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Menthetetlen vagy <_< :wacko: Inkább örök szkeptikus! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Inkább örök szkeptikus! <_< Ahol elbodja, már sokkal kevesebb a korábbi guminyom :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Ahol elbodja, már sokkal kevesebb a korábbi guminyom <_< Fejlődik! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Az sem mellékes, hogy szerintem lassan oda fejlődik, hogy első körben mennek olyat, hogy próba, 2.ban olyat, hogy a kocsin lóg halom kamera, aztán megy egy olyat, amikor csak külső felvételek készülnek, hogy a kocsin lógó kamera ne legyen. Na ebben a vidiben néha az only 2-3 nyom kissé kezdi ezt hitetni az első videó milliónyi guminyoma után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 a gtc H astra-bol készült ilyen Nurburgring edition... Szép! Holland fórumról linkelted át? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Az nem OPC teeeeeee ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Na a Ducky megint ott van ahova mi annó eladtuk... :wacko: :( Én ezt már nem is értem... ráadásul megint jó drága is lett.... volt ez már 2.6 is... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Fejlődik! :wacko: Vagy ott már nem tapad be <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 a gtc H astra-bol készült ilyen Nurburgring edition... http://images.forum-auto.com/mesimages/245...urgring%200.jpg Azért ez nem annyira sokkoló újdonság <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Némmá mit találtam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Na a Ducky megint ott van ahova mi annó eladtuk... :wacko: :( Én ezt már nem is értem... ráadásul megint jó drága is lett.... volt ez már 2.6 is... <_< ebből is látszik, hogy csak egy jó autód volt, és az nincs is fent a hsz-en... az audi... ;) na jó kettő még a veki is ilyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 a magyar nem költ a drága robbantásra.. megoldja magának <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Na a Ducky megint ott van ahova mi annó eladtuk... :wacko: :( Én ezt már nem is értem... ráadásul megint jó drága is lett.... volt ez már 2.6 is... <_< Én meg találtam róla egy videót a neten Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Na a Ducky megint ott van ahova mi annó eladtuk... :wacko: :( Én ezt már nem is értem... ráadásul megint jó drága is lett.... volt ez már 2.6 is... <_< ja igen és a redire vár.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Én meg találtam róla egy videót a neten antiról? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Én meg találtam róla egy videót a neten Ennek a klipnek melyik részében van? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ennek a klipnek melyik részében van? :wacko: A Ducky? <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 A Ducky? <_< :wacko: csak itt még fiatalabb volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ennek a klipnek melyik részében van? :wacko: el tudom képzelni hogy 3szor végignézted árgus szemekkel a videót (másodiktól némítva) hogy vajon hol bukkan fel egy sárga Seat ;) csak itt még fiatalabb volt ;) és barnább :( esk még wiki oldala is van http://hu.wikipedia.org/wiki/MC_Ducky <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 és barnább <_< de szebb semmi esetre se :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 el tudom képzelni hogy 3szor végignézted árgus szemekkel a videót (másodiktól némítva) hogy vajon hol bukkan fel egy sárga Seat :( és barnább :wacko: esk még wiki oldala is van http://hu.wikipedia.org/wiki/MC_Ducky <_< de ö nem is wiki, hanem duki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 el tudom képzelni hogy 3szor végignézted árgus szemekkel a videót (másodiktól némítva) hogy vajon hol bukkan fel egy sárga Seat ;) ... Annyira azért nem érdekel az a szar ;) :o Viszont a számot jó volt újból hallani, fiatalkoromat idézi <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/versenyaut...rsa_gsi-4147483 Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 hát meg lehet nézni a neten a képeket... ha van ügyiratszámod meg rendszámod... Hali. Mi a pontos cim ahol lehet nézelödni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Hali. Mi a pontos cim ahol lehet nézelödni? <_< kozigbirsag.police.hu Ezt bele is írják a szerelmeslevélbe. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts