Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Ez így nem helytálló :(

Mert : http://www.janodob.hu/ ;)

Jogos... de nekem Janóék maradnak ;)

Én is úgy tudom,hogy valami gubanc volt, és szétváltak.. tudja fene.. én a dinamit részre jártam, járok.. eddig okés.. igaz, nem volt csak csöcsere, hátsódob csere(2szer,de a dobokat én vittem), illetve legutoljára középdob.. azt már ők "csinálták"... pontosabban szerintem vették. talán unixból vagy nem is tom honnan. rajta volt még a cimke, de már nem emlékszem.. felírva meg csak annyi van,hogy

2009.10.21 178 515km tűzkarika (3e) + Középdob csere Bosal M248-009 öszesen 13000Ft

kiskecsó.. deszééééép... nemrossz.. ez most a "tieeed"? <_< :wacko: Nem nagyon vagyok kéépben...

Megosztás:

Jogos... de nekem Janóék maradnak ;)

Én is úgy tudom,hogy valami gubanc volt, és szétváltak.. tudja fene.. én a dinamit részre jártam, járok.. eddig okés.. igaz, nem volt csak csöcsere, hátsódob csere(2szer,de a dobokat én vittem), illetve legutoljára középdob.. azt már ők "csinálták"... pontosabban szerintem vették. talán unixból vagy nem is tom honnan. rajta volt még a cimke, de már nem emlékszem.. felírva meg csak annyi van,hogy

2009.10.21 178 515km tűzkarika (3e) + Középdob csere Bosal M248-009 öszesen 13000Ft

kiskecsó.. deszééééép... nemrossz.. ez most a "tieeed"? <_< :wacko: Nem nagyon vagyok kéépben...

3000 a tűzkarika. :( Kicsit sokkkk.

A kocsi meg kacsáé és nem kecsóé. ;) :o

Megosztás:

Íródeák ;)

Mondanál egy összösszeget mennyiben van eddig a kocsi ? <_< :wacko:

Háát amit írok azt igen.. sőőt. kapaszkodj! Anno a fogyasztás miatt elkezdtem írni a tankolásokat!

2005-2006 ban valszeg voltak kimaradások, azóta viszont szerintem az összeset írtam.

Összesités: 65 514 km 6477liter 280ft/l átlag 1 786 116 Ft össz tankolási összeg

Az autóra költött dolgokról nincs.. anno nem úgy kezdtem írogatni a cellákba.. majd átírom, és akkor mondok ;)

De benne van minden amit cseréltem,javíttattam (1-2 apróbb dolog maradt max ki)

Az meg hogy mennyibe van? eleve ott kezdődik, hogy anno.. most lehet röhögni! 1 650 000Ft ért vettem. Ebből 1misi hitel volt.

Szal hitellel valami 2 450 000 körülire jött ki asszem..(ha jól rémlik 29 xxxFt volt /hó 5 évig)

Nah és akkor erre jön a többi.. az meg hogy most jó ha 6-7kilót kapnék érte, jó esetben, bele se gondolok..pláne hogy mostmár kellene kicsit kasznizni is :(

Tényleg.. jó kasznis?

Lehet sorolni őket :o

Megosztás:

Egynek elmegy.. de ettől nem tűnik el a rozsda a tankbetöltőnél pl..

Bááár ha beül velem ... <_< Valszeg eszembe se jut majd a rozsda ;)

Csak az asszony meg ne tudja :(

szerk:

Közben találtam két jó szakembert (na jó, nem olyan jók, de hirtelen csak ezt találtam :o)

kompozicio_dragautok.jpg

szerelocsaj.jpg

Na de ez már off. vagy mégse? :)

Az elsőnek elég gáz a feje... a második már inkább.. de ha társként nyomatják :wacko:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.