spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ez így nem helytálló <_< Mert : http://www.janodob.hu/ :wacko: Ez egy tulok banda... Nem tetszett nekik, hogy olyan stílusban válaszoltam, ahogy kérdeztek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ez egy tulok banda... Nem tetszett nekik, hogy olyan stílusban válaszoltam, ahogy kérdeztek. Ha jól hallottam, akkor a dinamit a nagyobb volomenű <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 <_< Láttad volna tegnap :( Amúgy tényleg szuperek a képek és az autó is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ha jól hallottam, akkor a dinamit a nagyobb volomenű <_< Én úgy tudom, hogy egy család, csak vmi konfliktus volt, aztán szétváltak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Én úgy tudom, hogy egy család, csak vmi konfliktus volt, aztán szétváltak.... De nem náluk vótál nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Én úgy tudom, hogy egy család, csak vmi konfliktus volt, aztán szétváltak.... Olaszok? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 De nem náluk vótál nem ? Janóéknál voltam. Az utca másik oldalán meg ott van a másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Janóéknál voltam. Az utca másik oldalán meg ott van a másik. Átmehettél volna a másikba <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 hétalvó (Pista), köszi még egyszer! nbr1 nbr2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Van a rádiónál az iso csati. A 3. sor az csak a BCre írná ki az infókat ha jól gondolom. A kérdésem az lenne, hogy melyik kábelt kell átkötni ahhoz, hogy ne csak gyujtáson legyen rádióm, és ha kiveszem a kulcsot ne felejtse el a beállításokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ez így nem helytálló :( Mert : http://www.janodob.hu/ ;) Jogos... de nekem Janóék maradnak ;) Én is úgy tudom,hogy valami gubanc volt, és szétváltak.. tudja fene.. én a dinamit részre jártam, járok.. eddig okés.. igaz, nem volt csak csöcsere, hátsódob csere(2szer,de a dobokat én vittem), illetve legutoljára középdob.. azt már ők "csinálták"... pontosabban szerintem vették. talán unixból vagy nem is tom honnan. rajta volt még a cimke, de már nem emlékszem.. felírva meg csak annyi van,hogy 2009.10.21 178 515km tűzkarika (3e) + Középdob csere Bosal M248-009 öszesen 13000Ft kiskecsó.. deszééééép... nemrossz.. ez most a "tieeed"? <_< :wacko: Nem nagyon vagyok kéépben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Jogos... de nekem Janóék maradnak ;) Én is úgy tudom,hogy valami gubanc volt, és szétváltak.. tudja fene.. én a dinamit részre jártam, járok.. eddig okés.. igaz, nem volt csak csöcsere, hátsódob csere(2szer,de a dobokat én vittem), illetve legutoljára középdob.. azt már ők "csinálták"... pontosabban szerintem vették. talán unixból vagy nem is tom honnan. rajta volt még a cimke, de már nem emlékszem.. felírva meg csak annyi van,hogy 2009.10.21 178 515km tűzkarika (3e) + Középdob csere Bosal M248-009 öszesen 13000Ft kiskecsó.. deszééééép... nemrossz.. ez most a "tieeed"? <_< :wacko: Nem nagyon vagyok kéépben... 3000 a tűzkarika. :( Kicsit sokkkk. A kocsi meg kacsáé és nem kecsóé. ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 ....felírva meg csak annyi van,hogy 2009.10.21 178 515km tűzkarika (3e) + Középdob csere Bosal M248-009 öszesen 13000Ft.... Íródeák :( Mondanál egy összösszeget mennyiben van eddig a kocsi ? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Íródeák :o Mondanál egy összösszeget mennyiben van eddig a kocsi ? ;) ;) Képzeld ha írnánk mennyit ittunk el eddig <_< :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 ... Pesta olyan szépen fogalmazol a pályanapos topikban hogy könnycseppet csalsz vele a szemem sarkába <_< :wacko: :( ;) ;) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Képzeld ha írnánk mennyit ittunk el eddig <_< :( :wacko: Juj-juj-juj-juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 A kocsi meg kacsáé és nem kecsóé. :wacko: :( a kicsi-kocsi nem Kecsóé te csacska macska, hanem ez Kacsa csodája <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 ... A kocsi meg kacsáé és nem kecsóé. :( ;) ...a kicsi-kocsi nem Kecsóé te csacska macska, hanem ez Kacsa csodája... <_< Meg ugye ott van Kacseró kocsija is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Pesta olyan szépen fogalmazol a pályanapos topikban hogy könnycseppet csalsz vele a szemem sarkába <_< :wacko: :( ;) ;) :o :) Vettem egy ilyen "négy szó használatával fogalamazz meg mindet magyarul" könyvet :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Vettem egy ilyen "négy szó használatával fogalamazz meg mindet magyarul" könyvet <_< :wacko: Abból már meg tudod írni Szlovákia történelmét is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Abból már meg tudod írni Szlovákia történelmét is ;) <_< :wacko: :( ;) Denagyonbőléreeresztve :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Íródeák ;) Mondanál egy összösszeget mennyiben van eddig a kocsi ? <_< :wacko: Háát amit írok azt igen.. sőőt. kapaszkodj! Anno a fogyasztás miatt elkezdtem írni a tankolásokat! 2005-2006 ban valszeg voltak kimaradások, azóta viszont szerintem az összeset írtam. Összesités: 65 514 km 6477liter 280ft/l átlag 1 786 116 Ft össz tankolási összeg Az autóra költött dolgokról nincs.. anno nem úgy kezdtem írogatni a cellákba.. majd átírom, és akkor mondok ;) De benne van minden amit cseréltem,javíttattam (1-2 apróbb dolog maradt max ki) Az meg hogy mennyibe van? eleve ott kezdődik, hogy anno.. most lehet röhögni! 1 650 000Ft ért vettem. Ebből 1misi hitel volt. Szal hitellel valami 2 450 000 körülire jött ki asszem..(ha jól rémlik 29 xxxFt volt /hó 5 évig) Nah és akkor erre jön a többi.. az meg hogy most jó ha 6-7kilót kapnék érte, jó esetben, bele se gondolok..pláne hogy mostmár kellene kicsit kasznizni is :( Tényleg.. jó kasznis? Lehet sorolni őket :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Tényleg.. jó kasznis? Lehet sorolni őket <_< Szerintem elég jó kasznis :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Szerintem elég jó kasznis ;) http://image.hotdog.hu/_data/members0/088/...ages/Szilvi.jpg Egynek elmegy.. de ettől nem tűnik el a rozsda a tankbetöltőnél pl.. Bááár ha beül velem ... <_< Valszeg eszembe se jut majd a rozsda ;) Csak az asszony meg ne tudja :( szerk: Közben találtam két jó szakembert (na jó, nem olyan jók, de hirtelen csak ezt találtam :o) Na de ez már off. vagy mégse? :) Az elsőnek elég gáz a feje... a második már inkább.. de ha társként nyomatják :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts