Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Azért a súly sem mindegy. Meg 50es robbantó után átülni egy 750es gyorsaságira/nakedbike-ra/túramotorra, elég merész. ^_^

Miért merész ? :D

Ugyanúgy lehet vele ötvennel menni :D

Nem egy 17 éves kölyökről van szó, családos embör, hahó :D

Elküldve

Nekem meg nem tetszenek a motorok, egyikre se ülnék fel :D

Viszont a GSi-t meg kellett henkölni mert hiába csináltuk meg múltkor a féltengely gumiharang cserét, lecsúszott (kevés volt a kábelkötegelő :D ) és kigyütt belőle a zsír. Most tele van zsírral remélem nem fog kopogni ^_^

Elküldve
...

Viszont a GSi-t meg kellett henkölni mert hiába csináltuk meg múltkor a féltengely gumiharang cserét, lecsúszott (kevés volt a kábelkötegelő ;) ) és kigyütt belőle a zsír. Most tele van zsírral remélem nem fog kopogni ^_^

Kigyütt? Oszt mit raktatok bele? Disznyózsírt? :D :D :D

Elküldve
Nekem meg nem tetszenek a motorok, egyikre se ülnék fel :D

Viszont a GSi-t meg kellett henkölni mert hiába csináltuk meg múltkor a féltengely gumiharang cserét, lecsúszott (kevés volt a kábelkötegelő :D ) és kigyütt belőle a zsír. Most tele van zsírral remélem nem fog kopogni ^_^

Oda nem bilincs kell ? :D :D

Lámpacuccot megkeresed ? ;)

Elküldve
Oda nem bilincs kell ? ^_^ :D

Lámpacuccot megkeresed ? :D

Neked is jó reggelt :D

De az kellett volna, azért csúszott le.

Meg, de most megyünk Balcsira, viszont szombatra meglesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elküldve
100 paci alatt ne nagyon gondolkodj.

Viszont sokkal több sem kell.

Z750. ^_^

Azért is vetettem el az er6F,mert tudom hogy idővel kevés lenne a 72LE :D Pedig külsőre nagyon szép motor :D

Elküldve
Azért a súly sem mindegy. Meg 50es robbantó után átülni egy 750es gyorsaságira/nakedbike-ra/túramotorra, elég merész. :D

Z750 226kg? ^_^

Szeretnék újat venni,és lehet gyárilag fojtott verziót kapni.25KW-ra van visszafolytva,ami bármikor eltávolítható....de használtban is lehet fojtottat venni.....

Ez a motor egy lányé,csak mióta terhes lett és megszületett a gyereke nem használja.Szalon állapotban van

Elküldve
pedig ez tényleg szép motor, és miután beleszerelmesedtél a motorozásba kár fájdítani a szívedet ^_^

Viszont érzem,hogy kell még egy szezon robogózás.....

Elküldve
Na így már baráti, hogy nem egyből egy hatalmas ugrást csinálsz. ^_^

Zsolti Neked most milyen motorod van és milyenről ültél át rá?

Elküldve
Zsolti Neked most milyen motorod van és milyenről ültél át rá?

Nincsen neki motorja. :D

Nekem egy Malaguti F12 Phantom van (vízhűtéssel) ^_^

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.