coupe Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Egy idő után? Faterom robogójával mentem a múltkor Lábatlanra (kb 20km-es út oda vissza ), 2perc után unatkoztam rajta. Se váltani nem kell, se kuplungolni, csak fékezni meg nyelezni. Ennyi erővel egy billenőkapcsoló is lehetne rajta 0-1 állással, ahol 0 az alapjárat 1 pedig a csőgáz. Idegesítő az, hogy nem akkor indul el amikor én akarom, nem úgy gyorsul ahogy én akarom ( mint ahogy pl a 20éves 50ccm-es simsonom tette ) és nem féltem még annyira egy smkp-n sem mint ezen. Bár neki nem márkás van, csak Rieju, de egy kalap sz@r. Nem mentem még márkás robogóval, ( Yamaha, Malaguti és társai ) de valahogy ez után nem is vágyom rá. Inkább egy Simson kosárban, mint ez reditúránban. ^_^ Városi forgalomra lettek ezek kitalálva...Ott kimondottan jó,hogy nem kell váltogatni,kuplungolni,és elférsz az autók között...de amint ki kell menni a városból uncsi lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 István! Vasárnap kb mikor gyüttök? Délelőtt, vagy délután? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 István! Vasárnap kb mikor gyüttök? Délelőtt, vagy délután? 10kor eszik Réka,utána indulunk.1 óra az út,ott maradunk egy órát,majd onnan hozzátok.Kb fél 2 körül...Jó így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 10kor eszik Réka,utána indulunk.1 óra az út,ott maradunk egy órát,majd onnan hozzátok.Kb fél 2 körül...Jó így? Hibátlan!!! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Hibátlan!!! :D Ha indulunk Szigetszentmiklósról,akkor felhívlak ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Városi forgalomra lettek ezek kitalálva...Ott kimondottan jó,hogy nem kell váltogatni,kuplungolni,és elférsz az autók között...de amint ki kell menni a városból uncsi lesz :D Városon belül mentem. Városon kívül el sem merem gondolni milyen lehet. Mondjuk kipróbálni sem fogom az tuti. Nem bízok ebben a riejuban annyira. Tologatni viszont már volt szerencsém és azt elmondhatom hogy 3x nehezebb tolni mint egy simson-t. és nem csak az ehhez nem épp jó test kialakítása miatt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Én ha vennék motort egyébként ilyet vennék: vagy ilyet: Városon belül, városon kívül is jól használható, erős, sportos és mégsem kunkorodsz rajta össze mint egy gyorsaságin. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Városon belül mentem. Városon kívül el sem merem gondolni milyen lehet. Mondjuk kipróbálni sem fogom az tuti. Nem bízok ebben a riejuban annyira. Tologatni viszont már volt szerencsém és azt elmondhatom hogy 3x nehezebb tolni mint egy simson-t. és nem csak az ehhez nem épp jó test kialakítása miatt. ^_^ Gyúrjál vazze! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Gyúrjál vazze! ^_^ :D Szemész vaze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 ....vagy ilyet.... Ez nem üzemórás.....amúgy ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Ez nem üzemórás.....amúgy ? :D Ezek nem átalakított crossmotorok. Ezeknek a szervízigénye km-ben van meghatározva. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Ezek nem átalakított crossmotorok. Ezeknek a szervízigénye km-ben van meghatározva. ^_^ ARRÓL a konkrét motorról kérdeztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 ARRÓL a konkrét motorról kérdeztem :D AZ a konkrét motor sem üzemórás. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 AZ a konkrét motor sem üzemórás. ^_^ Azé erre ne vegyél mérget :D Itt a tesója : http://totalbike.hu/tesztek/2009/11/07/asz...tcara/2/#szoveg "Mindennapi közlekedésre nem való: ha nem huszonöt óránként kellene kicserélni a kevéske, 1,3 liter olajat, akkor az utcai harcra isteni lenne. Ha azt vesszük, hogy mondjuk 60 km/h-s átlaggal motorozunk, a huszonöt óra durván 1500 km-re elég. Nem nagy érvágás a csere, de az közúti motoroknál megszokott 6000-10000-12000-es olajcsere-intervallumok mellett ez erősen sportcélú használhatóságnak minősül." De én mintha arról olvastam volna, amit mutattáll az AM-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Azé erre ne vegyél mérget ^_^ Mivel nem kifejezetten túra és cruiser, hanem kihegyezett verseny, így talán a 25üzemóránkénti olajcsere érthető és ahogy írja is a csóka az 1,6liter olaj nem drága. Viszont az üzemórás kérdésedet én úgy értelmeztem, mint a cross motorokon szokás, hogy 30üzemóra és dugócsere. Na ez itt nem játszik. :D Pontosan egyébként én sem tudom milyen szervízintervallumai vannak, de hidd el, hogy nem lehet vele sokat menni egyhuzamban. Mint a srác is írta, marha fárasztó és ahhoz a benzintankja is lényegesen kicsi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nekem igazából ez jön be legjobban.... Kawasaki er6-f.Túra motor,szinte speed külsővel :D 650ccm,65LE.Az ára sem olyan vészes,bár elég kevés van használtan ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Mivel nem kifejezetten túra és cruiser, hanem kihegyezett verseny, így talán a 25üzemóránkénti olajcsere érthető és ahogy írja is a csóka az 1,6liter olaj nem drága. Viszont az üzemórás kérdésedet én úgy értelmeztem, mint a cross motorokon szokás, hogy 30üzemóra és dugócsere. Na ez itt nem játszik. :D Pontosan egyébként én sem tudom milyen szervízintervallumai vannak, de hidd el, hogy nem lehet vele sokat menni egyhuzamban. Mint a srác is írta, marha fárasztó és ahhoz a benzintankja is lényegesen kicsi. :D Ha nem cserél olajat, x üzemóránként, akkor itt is qurvára dugót kell cseréni ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nekem igazából ez jön be legjobban.... http://img651.imageshack.us/img651/6568/071420101089.jpg Kawasaki er6-f.Túra motor,szinte speed külsővel :D 650ccm,65LE.Az ára sem olyan vészes,bár elég kevés van használtan ^_^ ez tök jól néz ki, egyedül a kipuf nem tetszik rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nekem igazából ez jön be legjobban.... Kawasaki er6-f.Túra motor,szinte speed külsővel :D 650ccm,65LE.Az ára sem olyan vészes,bár elég kevés van használtan :D Emberinek tűnik az üléspozició ^_^ Tarts üléspróbát valahol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 ez tök jól néz ki, egyedül a kipuf nem tetszik rajta. Az a legkevesebb szerintem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Emberinek tűnik az üléspozició ^_^ Tarts üléspróbát valahol :D Minden nap ott megyek el a kawasaki M3 mellett,de nem akarok bemenni. :D :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Minden nap ott megyek el a kawasaki M3 mellett,de nem akarok bemenni. :D :D ;) :D Légy férfi, menj beeeeeeeeeeeeeee ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Elírtam 72LE ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nekem most ez ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Ez mi, uszály kerekekkel? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts