Lacee Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 igazából leesett majd kihúzódott mellém és megelőzött csak a verseny szellem miatt visszaelőztem :D tűrhető állapotban van fél7re érek haza rossz esetben. szerintem nem is nagyon megyek már semerre. Azonban lesz egy utam kökire a Proexhez amint a fenti ábra mutatja :D Bár lehet csak szombaton... szóval csörögj rám ha gondolod, hnap este itthon leszek csüt meg lehet kinézek a lurdiba h megmutassam hogy szól a dob mentes coupe ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 ....A félelmeid.... Kékről leszakadt, azon át is gangolt vki ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 igazából leesett majd kihúzódott mellém és megelőzött csak a verseny szellem miatt visszaelőztem :D tűrhető állapotban van fél7re érek haza rossz esetben. szerintem nem is nagyon megyek már semerre. Azonban lesz egy utam kökire a Proexhez amint a fenti ábra mutatja :D Bár lehet csak szombaton... szóval csörögj rám ha gondolod, hnap este itthon leszek csüt meg lehet kinézek a lurdiba h megmutassam hogy szól a dob mentes coupe :D Recsegős kettőkettő ;) Majd akkor csörgök délután, ha már látom merre állok. A lurdy most nekem vhogy borulni látszik. Kékről leszakadt, azon át is gangolt vki ^_^ Gyerünk Májkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Találkoztam ma reggel QPval. Elég nehezen vett észre ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Kékről leszakadt, azon át is gangolt vki ^_^ Az kemény volt :D Én mentem érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ma megelőzött a hátsó dob :D ^_^ http://czipi.uw.hu/letoltesek/coupe/DSC01183.JPG Még jó hogy nem a Nürburgringen. Vagy a német pályán @ 225km/h Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Még jó hogy nem a Nürburgringen. Vagy a német pályán @ 225km/h Ennyire azért nem gyors egy dob ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Na igen de erre az esetre volt nálunk kötelgelő ^_^ Még jó hogy nem a Nürburgringen. Vagy a német pályán @ 225km/h Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 és összekötegeltétek volna a csórikámat aki 200nál átrongyol a dobon? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 na igen, erre nem lehet készülni de bárkinek bármikor leeshet sok minden az autójáról anélkül hogy annak lenne sok előjele. és összekötegeltétek volna a csórikámat aki 200nál átrongyol a dobon? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 na igen, erre nem lehet készülni de bárkinek bármikor leeshet sok minden az autójáról anélkül hogy annak lenne sok előjele. Hát én azt hittem tudtátok már akkor hogy ilyen állapotban van a dob. Így akkor nem szóltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Az kemény volt :D Én mentem érte :D Krisztián is ott toltaaaaaa : bázeee, alig tudtam kikerülni ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Találkoztam ma reggel QPval. Elég nehezen vett észre ^_^ Kicsit el voltam bambulva.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Kicsit el voltam bambulva.... :D Moci projekt ? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Moci projekt ? ^_^ :D Dolgozom rajta,de szerintem jövöre még marad a robogó...csak plusz pacikat kell bele szerezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Dolgozom rajta,de szerintem jövöre még marad a robogó...csak plusz pacikat kell bele szerezni ^_^ Addig nézegetem a képeket,meg gyüjtögetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 700ezer a kékfekete ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Addig nézegetem a képeket,meg gyüjtögetek :D http://static.blogo.it/twowheelsblog/kawas...750_2010_01.jpg Kicsi a robogó? Vagy kellene a sebesség? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Kicsi a robogó? Vagy kellene a sebesség? :D Robogót megunod egy idő után. :D Az enyém is hiába megy 80-at az falun kívül már kevés. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 akkor már inkább ezt, megy, nagy, van rajta fűtés, meg légzsák ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Robogót megunod egy idő után. :D Egy idő után? Faterom robogójával mentem a múltkor Lábatlanra (kb 20km-es út oda vissza ), 2perc után unatkoztam rajta. Se váltani nem kell, se kuplungolni, csak fékezni meg nyelezni. Ennyi erővel egy billenőkapcsoló is lehetne rajta 0-1 állással, ahol 0 az alapjárat 1 pedig a csőgáz. Idegesítő az, hogy nem akkor indul el amikor én akarom, nem úgy gyorsul ahogy én akarom ( mint ahogy pl a 20éves 50ccm-es simsonom tette ) és nem féltem még annyira egy smkp-n sem mint ezen. Bár neki nem márkás van, csak Rieju, de egy kalap sz@r. Nem mentem még márkás robogóval, ( Yamaha, Malaguti és társai ) de valahogy ez után nem is vágyom rá. Inkább egy Simson kosárban, mint ez reditúránban. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Inkább egy Simson kosárban ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 akkor már inkább ezt, megy, nagy, van rajta fűtés, meg légzsák ^_^ Ha feldőlne, akkor fel tudod állítani ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Ha feldőlne, akkor fel tudod állítani ? :D :D Ha RÁdőlne le ki tudna mászni alóla? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Kicsi a robogó? Vagy kellene a sebesség? ^_^ Kicsi is,meg kevés is :D Ha menne 90 akkor nem lenne vele semmi bajom.....de nem megy annyit. :D Viszont 2.5 litert eszik,így elviselem :D. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts