Rattesid Dénes Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 egy rotit ^_^ :D :D töltöttzokni :D ;) :D :D
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 töltöttzokni ^_^ :D :D :D Olasz konyha? :D Jah nem,azok macskát esznek! ;)
Stefan Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 mazsika kapott ma egy rugdalózót mert van egy sebe amit állandóan vakar..... http://kepfeltoltes.hu/100825/mazsika_www....ltoltes.hu_.jpg Hehe, ott a laptop is, lehet, hogy akkor nem is Lanti irogat, hanem a kutya offol ^_^
redline Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 Hehe, ott a laptop is, lehet, hogy akkor nem is Lanti irogat, hanem a kutya offol ^_^ sőt lehet, hogy dolgozik is, mert ott figyel egy RSA SecureID is :D :D
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2010 Elküldve Augusztus26, 2010 Ha már kutyatéma, a 3 éves pulinkra járár a rúd. Kb 2 hete feltűnt h levert a kutya és nem eszik. Utána elkezdett hányni is + has felpuffadva. Naponta kapott beöntést 0 eredménnyel. Egyik szombaton bevittük a 15.kerületbe az állatkorházba. Odaértünk a kutya már nagyon rosszul volt. Lázas volt és hőgutát is kapott. Bent tartották pár napra. Még aznap megfürdették h lemenjen a láza. Hétfőn mentünk a kutyáért és vizesen kaptuk vissza ! Ennek eredménye képpen kapott egy bőrbetegséget és hugyúti fertőzést. Bent a röntgenen és a kontrasztanyag vizsgálaton nem találtak semmit rajta és szerintük a vérkép is jó volt. Az állapota nem javult, az orra is vérzett enni nem evett már legalább egy hete. Az orvos javasolta hogy vágassuk le a szőrét hogy könnyebben létezzen. Ebből lett a kopaszpuli. Ma voltunk az állatorvosi egyetemen ultrahangon, hasnyálmirigy gyulladása van a kutyának. Rendbe fog jönni csak diéta kell....most már kezd alakulni a kutya... Még a betegségek elött lett egy kis pulink is, most 10 hetes képet majd rakok fel ^_^ mennyire röhely, hogy az állatklinikán nem tudták ezt megállapítani, az egyetemen meg igen.
Stefan Elküldve Augusztus26, 2010 Elküldve Augusztus26, 2010 mennyire röhely, hogy az állatklinikán nem tudták ezt megállapítani, az egyetemen meg igen. A röhej (bár én inkább szomorúnak nevezném), hogy az emberekkel is ugyanez megy ^_^
Lanti Elküldve Augusztus26, 2010 Elküldve Augusztus26, 2010 mennyire röhely, hogy az állatklinikán nem tudták ezt megállapítani, az egyetemen meg igen. ha az egyetem a Péterfy utcai akkor sajnos velük meg nekünk nincs jó tapasztalatunk....
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2010 Elküldve Augusztus26, 2010 A keleti pu.-tól nem messze van egy tök jó állatklinika. Mi oda vittük a macskánkat is mikor bedugták neki a ceruzát, hogy ne legyen kis Cumi, és a kutyánkat is mikor baja volt.
Lacee Elküldve Augusztus26, 2010 Elküldve Augusztus26, 2010 arra fele van az egyetem is, nekünk sem maradéktalanul jó a tapasztalatunk ott.. leginkább egy vén *urva volt ott akit nem sok választott el attól hogy pusztakézzel megöljek A keleti pu.-tól nem messze van egy tök jó állatklinika. Mi oda vittük a macskánkat is mikor bedugták neki a ceruzát, hogy ne legyen kis Cumi, és a kutyánkat is mikor baja volt.
Albert Elküldve Augusztus26, 2010 Elküldve Augusztus26, 2010 arra fele van az egyetem is, nekünk sem maradéktalanul jó a tapasztalatunk ott.. leginkább egy vén *urva volt ott akit nem sok választott el attól hogy pusztakézzel megöljek durva vagy betmen ^_^
Gelko Elküldve Augusztus26, 2010 Elküldve Augusztus26, 2010 ha az egyetem a Péterfy utcai akkor sajnos velük meg nekünk nincs jó tapasztalatunk.... A Péterfy mellett az István utcában...nekünk semmi baj nem volt velük.
Zsoltee Elküldve Augusztus26, 2010 Elküldve Augusztus26, 2010 A kábelkötegelő ereje Kezdem már kapiskálni. ^_^
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2010 Elküldve Augusztus26, 2010 arra fele van az egyetem is, nekünk sem maradéktalanul jó a tapasztalatunk ott.. leginkább egy vén *urva volt ott akit nem sok választott el attól hogy pusztakézzel megöljek Na megkérdeztem asszonyt a récsei centernél van ez az állatorvosi rendelő.
Lacee Elküldve Augusztus26, 2010 Elküldve Augusztus26, 2010 hidd el akkor Te is az lettél volna, mi kicsit másképp gondoltunk a Kutyusunkra mint legtöbben. durva vagy betmen ^_^
Stefan Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 A kábelkötegelő ereje Kezdem már kapiskálni. ^_^ Jobb, ha szokod, ha Kadetted lesz :D
Lanti Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Jobb, ha szokod, ha Kadetted lesz ^_^ igen igen... kadettosok 5000ből 4ért tankolnak 1ért gyorskötegelőt vesznek....
Albert Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 igen igen... kadettosok 5000ből 4ért tankolnak 1ért gyorskötegelőt vesznek....
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Jobb, ha szokod, ha Kadetted lesz ^_^ khm.. van
Albert Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 khm.. van Mi? Jegyed F1re a Hungaroringre? ^_^
Stefan Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 khm.. van Már megvette a C-t Zsolti? Kéépeket!!! ^_^
spzoli Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Már megvette a C-t Zsolti? Kéépeket!!! ^_^ Negatív.
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 igen igen... kadettosok 5000ből 4ért tankolnak 1ért gyorskötegelőt vesznek.... Remélem a képből mindenki tudja, hogy ez Lantos úr volt astrája és ekkor még nem volt kadettja. Azért emlegeti ennyit ő is mert szeretné ezt a sztereotípiát ránkkenni ^_^ :D
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Már megvette a C-t Zsolti? Kéépeket!!! ^_^ Nem elnéztem a linket bocsi.
Recommended Posts