J0hnny Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 Egyelőre hirdetem, de nem akarom eladni effektus van... :D :wacko: Ráuntál vagy már kevés? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nekem FK-k vannak, de nagyon pattog. Nem tudom lehet hogy a gátlók is rosszak ( mellesleg az is FK:D ) de nekem nem tetszik. Szerintem, Koni-t, KW-t, Eibach-ot vagy valami hasonlót vegyél. Kicsit drágábbak, de megéri. :D Szerintem az FK rugóknak nincs baja... a gátlóik viszont szarok... Ízlések és pofonok...kinek mi jön be... Köszönöm a válaszokat. Az FK rugórol ami rosszat hallottam, és láttam konkrétan, III golf, 40mm ültetés, és ~1 év után még összeült 20-30 mm-ert, és nagyobb uthibánál mindig felütött a lengéscsillapitó, ezt az autót is használták 4 személlyel is. Még egy kérdésem lenne, csak 30mm-ert szeretnék ültetni,(tudom hogy az kevés, de hát... :wacko: )mennyire szeretik ezek a rugók hogyha 4-en, vagy esetleg 5-en ülünk az atóban? Felejtös lesz akkor több utas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ráuntál vagy már kevés? :wacko: Hatkerékhajtás a cél... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Köszönöm a válaszokat. Az FK rugórol ami rosszat hallottam, és láttam konkrétan, III golf, 40mm ültetés, és ~1 év után még összeült 20-30 mm-ert, és nagyobb uthibánál mindig felütött a lengéscsillapitó, ezt az autót is használták 4 személlyel is. Még egy kérdésem lenne, csak 30mm-ert szeretnék ültetni,(tudom hogy az kevés, de hát... :D )mennyire szeretik ezek a rugók hogyha 4-en, vagy esetleg 5-en ülünk az atóban? Felejtös lesz akkor több utas? Akkor rakjál bele irmscher rugókat. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hatkerékhajtás a cél... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Na meg is van... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Na meg is van... :D :wacko: Inkább ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Na meg is van... :D :wacko: ezzel nem kell majd sorba állnod halászteleknél... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 ezzel nem kell majd sorba állnod halászteleknél... :wacko: Ezzel nem kell... :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Inkább ez: http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/f_350..._lariat-4041724 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/f_350..._lariat-4041724 Ez nem jó neki. Nem tudja eléggé előretolni az ülést, hogy kilásson belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 :wacko: :wacko: Még jó hogy nem esett be a motorba, kicsit szétrepült volna a feje... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Még jó hogy nem esett be a motorba, kicsit szétrepült volna a feje... :D Meséld már el, hogyan esett volna bele a motorba ? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Anti, bubura felni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Meséld már el, hogyan esett volna bele a motorba ? :D :wacko: Beszívja a légszűrő baszod. Ne kössé má bele ebbe is na. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Beszívja a légszűrő baszod. Ne kössé má bele ebbe is na. :D :wacko: Szőrcs és ennyi ? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szőrcs és ennyi ? :wacko: :wacko: Pista most keltél hogy ilyen fitt vagy? Egyébként ha megnézed. ahova esik, kb még 30cm és ott futnak a szíjak a motor előtt, amik kb szétvágták volna a fejét csórikámnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Anti, bubura felni? :D Már egy fél évvel ezelőtt is hirdette Gugu, akkor beszéltünk is... most is láttam, hogy ismét eladó... a piros csík eltántorít... ha meg fényezni kellene akkor ott a gyári... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Pista most keltél hogy ilyen fitt vagy? Egyébként ha megnézed. ahova esik, kb még 30cm és ott futnak a szíjak a motor előtt, amik kb szétvágták volna a fejét csórikámnak. :D Szóval most már azt is tudjuk, hogy készül a hengerfej... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Már egy fél évvel ezelőtt is hirdette Gugu, akkor beszéltünk is... most is láttam, hogy ismét eladó... a piros csík eltántorít... ha meg fényezni kellene akkor ott a gyári... :wacko: Szerintem még piros csíkkal is jól nézne ki. Egyébként meg 1réteg plastidip és voálá :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem még piros csíkkal is jól nézne ki. Egyébként meg 1réteg plastidip és voálá :wacko: :D Erre ott a gyári felnim is...ezért kár pénzt kidobni... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Pista most keltél hogy ilyen fitt vagy? Egyébként ha megnézed. ahova esik, kb még 30cm és ott futnak a szíjak a motor előtt, amik kb szétvágták volna a fejét csórikámnak. :wacko: Áááááááááá, dehogy :wacko: Próbálom kipihenni a hétvégét :wacko: Ráadásul sziget is indul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ráadásul sziget is indul :D Hova megy... :wacko: szigetelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hova megy... :D szigetelni? Tetőcserép pakolászás mááá volt, most a szigeteléssel barátkozom :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts