Albert Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Szegény verda, vele mi lett? :D Összetört, megvevődött, elvontatódott, kicsit megflexelődött az eleje meg ilyenek :wacko:
Stefan Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Összetört, megvevődött, elvontatódott, kicsit megflexelődött az eleje meg ilyenek :wacko: Látom valami tér/idő kapun is átmentetek :D
Albert Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Látom valami tér/idő kapun is átmentetek :D http://users.atw.hu/albert81/kutyigsi/20100804023.jpg Panorámakép E52-vel :wacko:
spzoli Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Összetört, megvevődött, elvontatódott, kicsit megflexelődött az eleje meg ilyenek :D Soly mindig szeretett volna ilyen felniket. :wacko:
Stefan Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Soly mindig szeretett volna ilyen felniket. :wacko: Én már meg sem mertem kérdezni, hogy van e még belőle valami, mert le-hiénáznak :D
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Már 2300km mentem a robogóval.....Nem kevés 5 hét alatt :D Most hogy be lett állítva a karbi rendesen 2.6L fogyaszt...Így kb 40e sporolok havonta...Azt nem értem ez tavaly,hogy nem jutott eszembe......Télen már megbeszéltam Atival,dobunk rá egy kisebb tuningot,mert azért elég kevés amit most megy,de a fogyi idén kárpotól.Remélem szeptemberben is jó idő lesz,akkor szinte ebben az évben vissza jön a moci ára :wacko: Anti ezt neked is meg kell lépni jővőre :wacko:
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Már 2300km mentem a robogóval.....Nem kevés 5 hét alatt :wacko: Most hogy be lett állítva a karbi rendesen 2.6L fogyaszt...Így kb 40e sporolok havonta...Azt nem értem ez tavaly,hogy nem jutott eszembe......Télen már megbeszéltam Atival,dobunk rá egy kisebb tuningot,mert azért elég kevés amit most megy,de a fogyi idén kárpotól.Remélem szeptemberben is jó idő lesz,akkor szinte ebben az évben vissza jön a moci ára :wacko: Anti ezt neked is meg kell lépni jővőre :wacko: Meg fogom! Mondjuk amikor ezt én mondtam nektek, csúnyán lehülyéztetek... :D :D :D
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Meg fogom! Mondjuk amikor ezt én mondtam nektek, csúnyán lehülyéztetek... :D :wacko: :wacko: Az biztos hogy elég bevállalósnak kell lenni,mert sajnos az autósok kretének...de hamar bele lehet jönni.Ráadásúl jó érzés napi 2000ft nyerni :wacko: Mondjuk nekem nem kell annyit kocsik között menni,mint neked,de van pár szabály amit ha betartasz akkor nem lehet baj :D
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Az biztos hogy elég bevállalósnak kell lenni,mert sajnos az autósok kretének...de hamar bele lehet jönni.Ráadásúl jó érzés napi 2000ft nyerni :D Mondjuk nekem nem kell annyit kocsik között menni,mint neked,de van pár szabály amit ha betartasz akkor nem lehet baj :wacko: Igazából a reggeltől nem félek, mert nem gáz... ellenben ha belecsúszok este a sötétedésbe, akkor a Tököli pálya mellett rész elég necces...
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Igazából a reggeltől nem félek, mert nem gáz... ellenben ha belecsúszok este a sötétedésbe, akkor a Tököli pálya mellett rész elég necces... Jobb izzó,és sárga mellény.....Akkor nem lehet gond :wacko: :D
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Jobb izzó,és sárga mellény.....Akkor nem lehet gond :wacko: :wacko: Persze, és ne lepődjek meg, ha reggel kirakják a kukákat elém... :D :wacko:
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Persze, és ne lepődjek meg, ha reggel kirakják a kukákat elém... :D :wacko: Rengetegen motoroznak sárga mellényben....persze nem pesten. A kukások jól keresnek :wacko: :wacko: :D
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Rengetegen motoroznak sárga mellényben....persze nem pesten. A kukások jól keresnek :D :wacko: :wacko: Inkább csak a sofőrök... :wacko:
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Inkább csak a sofőrök... :wacko: Akkor Te beszeded a lovét,a melósok meg elviszk :D :wacko:
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Akkor Te beszeded a lovét,a melósok meg elviszk :wacko: :wacko: :wacko: :D Aztán egy hét múlva leborítják a házam előtt... :D
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 :P ;) Aztán egy hét múlva leborítják a házam előtt... :D :wacko: :wacko: :wacko: :D :D
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Robi hívott, hogy kész vannak a szúnyoghálók... mondtam, hogy mosmáááá nem keeee, hólapátod kérek helyette... :D :P ;)
coupe Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Robi hívott, hogy kész vannak a szúnyoghálók... mondtam, hogy mosmáááá nem keeee, hólapátod kérek helyette... :wacko: :wacko: :D Nálunk még mindig rengeteg szúnyog van :D Hiába írtják sűrűn.Ráadásúl 1 hete megint magas volt a Duna,ami ismét kedvezet a szúnyoglárváknak :wacko:
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Nálunk még mindig rengeteg szúnyog van :wacko: Hiába írtják sűrűn.Ráadásúl 1 hete megint magas volt a Duna,ami ismét kedvezet a szúnyoglárváknak :wacko: Nálunk kezdenek kopni... most légy van sok... :D
uhuhu Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Nálunk még mindig rengeteg szúnyog van :D Hiába írtják sűrűn.Ráadásúl 1 hete megint magas volt a Duna,ami ismét kedvezet a szúnyoglárváknak :wacko: itt épp most írtják....
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Nálunk vidéken eddig két alkalommal volt szúnyog írtás, pedig Mi is 500mre lakunk a Dunától. Este 20 és 23óra között nem lehet megmaradni kint, mert amint kilépek az ajtón, megtámadnak a szúnyogok és szarrá csípnek. Mire eljutok a garázsomig ( 18lépés kb ) addigra elsápadok a vérszegénységtől. Légy annyi nincs, viszont pók van dögivel. Szerdán bementem a garázsba, már lassan 2hete áll ott a kocsi egy helyben, 5helyen már hozzá volt kötve a garázs oldalához. Pókok dolgoztak... :D Arról nem is beszélve amikor reggel mennék ki a kiskapun és akkora pókhálóba lehet belesétálni, hogy 10percig csak azt tépkedem magamról. Qrvára idegesítő. :wacko:
Lanti Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 értem én, de hogy ennyiért???? http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen..._garanc-4050210
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 o-o http://kepfeltoltes.hu/100806/DSCF9769_www...ltoltes.hu_.jpg Szép felhők :D
Recommended Posts