Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
no akkor redi? :wacko: :wacko:

0., Ezt így ahogy van, lécci küld el nekem

1., Valaki meg tudja e csinálni az új logoval, vagy sz@rjunk rá és jo lesz ez? :D

Beszélek a polomania.hu-s arcokkal, én náluk csináltattam ilyen flokkolt cuccot és az jól bírja, van sokféle alapanyag és vektoros rajzból tudnak dolgozni.

Elküldve

1., Valaki meg tudja e csinálni az új logoval, vagy sz@rjunk rá és jo lesz ez? :wacko:

Beszélek a polomania.hu-s arcokkal, én náluk csináltattam ilyen flokkolt cuccot és az jól bírja, van sokféle alapanyag és vektoros rajzból tudnak dolgozni.

Ha megvan az új logo is, akkor megcsinálom szívesen :D

Elküldve

1., Valaki meg tudja e csinálni az új logoval, vagy sz@rjunk rá és jo lesz ez? :D

majd adj 1 mail címet amire küldjem...

szerinem maradjon így 1-1be.. és szerintem csak a klubtagok rendelhessenek... itt az idő csatlakozni...

Elküldve
Mér csak a klubtagok rendelhessenek? Más pénze nem pénz?

Hát ez szerintem egyszerű...mert klubtag póló... :D :wacko:

Vagy legyen a nem klubtagoké 5.000-el drágább, és ajcsiba kapnak egy 1 éves tagságot... :wacko:

Elküldve
Hát ez szerintem egyszerű...mert klubtag póló... :D :wacko:

Vagy legyen a nem klubtagoké 5.000-el drágább, és ajcsiba kapnak egy 1 éves tagságot... :wacko:

akkor az se veheti fel akinek van de már nem klubtag? Én is voltam klubtag.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.