Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 ilyen ha megnyitom a filét.... szerintem jó lesz corel draw fájl Na ugyan ez van nekem, csak jpg ben... :D
redline Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 no akkor redi? :wacko: :wacko: 0., Ezt így ahogy van, lécci küld el nekem 1., Valaki meg tudja e csinálni az új logoval, vagy sz@rjunk rá és jo lesz ez? :D Beszélek a polomania.hu-s arcokkal, én náluk csináltattam ilyen flokkolt cuccot és az jól bírja, van sokféle alapanyag és vektoros rajzból tudnak dolgozni.
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 0., Ezt így ahogy van, lécci küld el nekem 1., Valaki meg tudja e csinálni az új logoval, vagy sz@rjunk rá és jo lesz ez? :wacko: Beszélek a polomania.hu-s arcokkal, én náluk csináltattam ilyen flokkolt cuccot és az jól bírja, van sokféle alapanyag és vektoros rajzból tudnak dolgozni. Ha megvan az új logo is, akkor megcsinálom szívesen :D
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Hát de ez az új logo.... :D Akkor meg mit kavar a Redi? :wacko:
redline Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Ha megvan az új logo is, akkor megcsinálom szívesen :wacko: a fordulatszámmérősről beszélek :D :wacko:
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 a fordulatszámmérősről beszélek :D :wacko: Az Coupe verziója volt... Én ha kérek csak a simából, a másik nem tetszik nekem...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Olyat lehet kérni, amin csak a hengerfej van? :D
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Olyat lehet kérni, amin csak a hengerfej van? :D Majd neked lekaparjuk... :wacko: :wacko: Szégyenled kicsi társaságunkat???? :wacko: :D
coupe Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 most akkor vagy a Réka v a Detti netezik... :D :wacko: Laptopról ítram...ha megvan akkor az az asztali van :wacko: :wacko:
Lanti Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 0., Ezt így ahogy van, lécci küld el nekem 1., Valaki meg tudja e csinálni az új logoval, vagy sz@rjunk rá és jo lesz ez? :D Beszélek a polomania.hu-s arcokkal, én náluk csináltattam ilyen flokkolt cuccot és az jól bírja, van sokféle alapanyag és vektoros rajzból tudnak dolgozni. majd adj 1 mail címet amire küldjem... szerinem maradjon így 1-1be.. és szerintem csak a klubtagok rendelhessenek... itt az idő csatlakozni...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 majd adj 1 mail címet amire küldjem... szerinem maradjon így 1-1be.. és szerintem csak a klubtagok rendelhessenek... itt az idő csatlakozni... :wacko: :D :wacko: :wacko:
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Majd neked lekaparjuk... :wacko: :wacko: Szégyenled kicsi társaságunkat???? :D :D Nem, de nekem nem GSi-m van :wacko:
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Nem, de nekem nem GSi-m van :D Na ez sosem volt feltétel... :wacko::wacko: :wacko:
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Na ez sosem volt feltétel... :wacko::wacko: :D Mondjuk ez feltűnt Scooby :D :wacko:
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Mondjuk ez feltűnt Scooby :wacko: :wacko: És??? Ez bánt téged??? :D
Pehi Csabi Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Mér csak a klubtagok rendelhessenek? Más pénze nem pénz?
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Mér csak a klubtagok rendelhessenek? Más pénze nem pénz? Hát ez szerintem egyszerű...mert klubtag póló... :D :wacko: Vagy legyen a nem klubtagoké 5.000-el drágább, és ajcsiba kapnak egy 1 éves tagságot... :wacko:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Hát ez szerintem egyszerű...mert klubtag póló... :D :wacko: Vagy legyen a nem klubtagoké 5.000-el drágább, és ajcsiba kapnak egy 1 éves tagságot... :wacko: akkor az se veheti fel akinek van de már nem klubtag? Én is voltam klubtag.
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 És??? Ez bánt téged??? :D Dehogy bánt! Meg különben is, pl. te akkor is GSi-snek számítasz már, bármilyen autód van/lesz :wacko:
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100804/120331605611...ltoltes.hu_.jpg Szög gyári. Még újrafestve sem lett :D http://i104.photobucket.com/albums/m168/pi...bo/DSC_0041.jpg Ez is Saab mi? :wacko:
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Szög gyári. Még újrafestve sem lett :D Ez is Saab mi? :wacko: Ez pont nem. :wacko: De van már sárgában is...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Ez pont nem. :wacko: De van már sárgában is... Meg előbb-utóbb pezsgőszínben is... :wacko: :D
Recommended Posts