Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Kérdezd meg, hogy vektrát beszámol-e :D :wacko: Felraktam, árulom... eladni úgy sem fogom tudni... ha elviszik akkor más vonalon indulok, ha nem akkor úgy is jó.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Piiista fél a turbós óóótóóóóktól... :wacko: :D Gyerekkori trauma érte? :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Piiista fél a turbós óóótóóóóktól... :D :wacko: Féltés és a félés nem ugyanaz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Felraktam, árulom... eladni úgy sem fogom tudni... ha elviszik akkor más vonalon indulok, ha nem akkor úgy is jó.... :wacko: Várjá, volt már Opelod, Seatod, Subarud, következő mi lesz, Smart? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Gyerekkori trauma érte? :D :wacko: :wacko: Jahh, belestem a varázsitalos kondérba :wacko: Illetve..... Az inkább Lanti :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Jahh, belestem a varázsitalos kondérba :D Illetve..... Az inkább Lanti :wacko: :wacko: én a gumimaciszörpbe estem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Várjá, volt már Opelod, Seatod, Subarud, következő mi lesz, Smart? :D Ha lesz kövi Opel lesz megint... már csak azért is... de ettől egyelőre nem tartok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Ha lesz kövi Opel lesz megint... már csak azért is... de ettől egyelőre nem tartok... eladó a hallotaskocsi.... befér a kutya is, csak ki kell pakolni előtte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Felraktam, árulom... eladni úgy sem fogom tudni... ha elviszik akkor más vonalon indulok, ha nem akkor úgy is jó.... :wacko: Ilyen 120 éves részletfizetés mondjuk ? :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Ha lesz kövi Opel lesz megint... már csak azért is... de ettől egyelőre nem tartok... Pesten van valahol egy kék fekete Turbo-s GSi Astra. Szerintem szőr a szőrben elcserélik veled a Subarura. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Ilyen 120 éves részletfizetés mondjuk ? :D :wacko: :wacko: Hát ha a bank rábólint... :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Pesten van valahol egy kék fekete Turbo-s GSi Astra. Szerintem szőr a szőrben elcserélik veled a Subarura. :wacko: Tegnap beszéltem a sráccal! most let moci van benne, de gyári állapotban, az xe blokkot adja hozzá... 800 az alja, :D és ha őszig nem viszik el, elbontja és kiárulja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Hát ha a bank rábólint... :D :wacko: legyél bevállalós.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Tegnap beszéltem a sráccal! most let moci van benne, de gyári állapotban, az xe blokkot adja hozzá... 800 az alja, :D és ha őszig nem viszik el, elbontja és kiárulja... mébeszéltél? menjünk el megnézni.,... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Tegnap beszéltem a sráccal! most let moci van benne, de gyári állapotban, az xe blokkot adja hozzá... 800 az alja, :wacko: és ha őszig nem viszik el, elbontja és kiárulja... de a hasznaltauton nincs is hirdetés róla, hogy akarja így eladni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 mébeszéltél? menjünk el megnézni.,... Gondolkoztam rajta... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 de a hasznaltauton nincs is hirdetés róla, hogy akarja így eladni? :D Amióta megvette tőlem árulja... szerintem már tele a töke vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Gondolkoztam rajta... :D :wacko: csak megjött az eszed igy 30felett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Amióta megvette tőlem árulja... szerintem már tele a töke vele... Nem csak a kocsit adta el neki, hanem vele a lelki állapotodat is? :D Ha jól rémlik Te is azért adtad el mert már utáltad. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nem csak a kocsit adta el neki, hanem vele a lelki állapotodat is? :D Ha jól rémlik Te is azért adtad el mert már utáltad. :wacko: Nem utáltam... sőtttt... csak mondhatni nagyon nem volt rentábilis megtartani... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nem utáltam... sőtttt... csak mondhatni nagyon nem volt rentábilis megtartani... :D :wacko: akkor emlékezzünk 1ütt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 legyél bevállalós.... Vicc vót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Vicc vót :wacko: te is kitehetsz egy papírkutyát avatarnak. :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Tegnap beszéltem a sráccal! most let moci van benne, de gyári állapotban, az xe blokkot adja hozzá... 800 az alja, :D és ha őszig nem viszik el, elbontja és kiárulja... Kiárulja ? :wacko: Na az is egy sikertörténet lenne :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Ha lesz kövi Opel lesz megint... már csak azért is... de ettől egyelőre nem tartok... link? b+ ezek a subaruk a hasznaltauton mind ugyanugy néznek ki :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts