Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Kérdezd meg, hogy vektrát beszámol-e :D :wacko:

Felraktam, árulom... eladni úgy sem fogom tudni... ha elviszik akkor más vonalon indulok, ha nem akkor úgy is jó.... :wacko:

Elküldve
Felraktam, árulom... eladni úgy sem fogom tudni... ha elviszik akkor más vonalon indulok, ha nem akkor úgy is jó.... :wacko:

Várjá, volt már Opelod, Seatod, Subarud, következő mi lesz, Smart? :D

Elküldve
Ha lesz kövi Opel lesz megint... már csak azért is... de ettől egyelőre nem tartok...

eladó a hallotaskocsi.... befér a kutya is, csak ki kell pakolni előtte...

Elküldve
Ha lesz kövi Opel lesz megint... már csak azért is... de ettől egyelőre nem tartok...

Pesten van valahol egy kék fekete Turbo-s GSi Astra. Szerintem szőr a szőrben elcserélik veled a Subarura. :D

Elküldve
Pesten van valahol egy kék fekete Turbo-s GSi Astra. Szerintem szőr a szőrben elcserélik veled a Subarura. :wacko:

Tegnap beszéltem a sráccal! most let moci van benne, de gyári állapotban, az xe blokkot adja hozzá... 800 az alja, :D és ha őszig nem viszik el, elbontja és kiárulja...

Elküldve
Tegnap beszéltem a sráccal! most let moci van benne, de gyári állapotban, az xe blokkot adja hozzá... 800 az alja, :D és ha őszig nem viszik el, elbontja és kiárulja...

mébeszéltél? menjünk el megnézni.,...

Elküldve
Tegnap beszéltem a sráccal! most let moci van benne, de gyári állapotban, az xe blokkot adja hozzá... 800 az alja, :wacko: és ha őszig nem viszik el, elbontja és kiárulja...

de a hasznaltauton nincs is hirdetés róla, hogy akarja így eladni? :D

Elküldve
Amióta megvette tőlem árulja... szerintem már tele a töke vele...

Nem csak a kocsit adta el neki, hanem vele a lelki állapotodat is? :D

Ha jól rémlik Te is azért adtad el mert már utáltad. :wacko:

Elküldve
Nem csak a kocsit adta el neki, hanem vele a lelki állapotodat is? :D

Ha jól rémlik Te is azért adtad el mert már utáltad. :wacko:

Nem utáltam... sőtttt... csak mondhatni nagyon nem volt rentábilis megtartani... :wacko: :wacko:

Elküldve

Kiárulja ? :wacko:

Na az is egy sikertörténet lenne :wacko:

Elküldve

link? b+ ezek a subaruk a hasznaltauton mind ugyanugy néznek ki :D :wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.