mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 adminról vagy jót vagy semmit :D :wacko: :wacko: Írhatod, moderátor :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Írhatod, moderátor :wacko: :wacko: Viszont most lebukott, már értem miért nincs soha a Pistáról szó. :wacko: Egyébként Pista vazz, nézegetem invictus képeit, elérek egy képhez, ki az a kopasz ott söpözoliékkal, megnézem jobban, bakker az a Pista. :D Meg nem ismertelek volna hirtelen ha esetleg eljutok Blitzre és szembe találkozunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Viszont most lebukott, már értem miért nincs soha a Pistáról szó. :wacko: Egyébként Pista vazz, nézegetem invictus képeit, elérek egy képhez, ki az a kopasz ott söpözoliékkal, megnézem jobban, bakker az a Pista. :D Meg nem ismertelek volna hirtelen ha esetleg eljutok Blitzre és szembe találkozunk :wacko: :D :D :P ;) Ó dehogynem :wacko: Meddig van foglalózva gsi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 :wacko: :wacko: :D :D Ó dehogynem :D Meddig van foglalózva gsi ? okt 31 :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 okt 31 :D Pályanapra akkor mivel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 okt 31 :D most komolyan? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Pályanapra akkor mivel ? gsivel. Október az Szeptember után van ha jól emlékszem. :D :wacko: Igen Lanti, komolyan. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 gsivel. Október az Szeptember után van ha jól emlékszem. :D :wacko: Igen Lanti, komolyan. :wacko: Nem azt írtad, hogy addig inkább nem is használod ? :wacko: Háááááááááá kabrijó turbinyek : http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...t_e_gsi-4040542 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 gsivel. Október az Szeptember után van ha jól emlékszem. :D :wacko: Igen Lanti, komolyan. :wacko: érdekes, egy-két hét még oké, vagy honap vége.. de hogy 3 honap.... mennyit tett le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nem azt írtad, hogy addig inkább nem is használod ? :D Háááááááááá kabrijó turbinyek : http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...t_e_gsi-4040542 jópofán néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nem azt írtad, hogy addig inkább nem is használod ? :wacko: Melóba járásra nem is, de nehogy már pályanapra ne menjek el vele. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 érdekes, egy-két hét még oké, vagy honap vége.. de hogy 3 honap.... mennyit tett le? a vételár majdnem felét. Egyébként ha belegondolsz ez így nekem marha jó. Egész nyáron lesz még kocsim sőt tavasszal is még egy kicsit, aztán ha megvan a léje, elviszi, télen keresgélhetem a másikat. Ha meg nem viszi el, nyertem egy valag pénzt azzal hogy gyakorlatilag nem csináltam semmit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 a vételár majdnem felét. Egyébként ha belegondolsz ez így nekem marha jó. Egész nyáron lesz még kocsim sőt tavasszal is még egy kicsit, aztán ha megvan a léje, elviszi, télen keresgélhetem a másikat. Ha meg nem viszi el, nyertem egy valag pénzt azzal hogy gyakorlatilag nem csináltam semmit. :D én se használnám, de ha igy komolyabb összeggel foglalozta akkor az király... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 én se használnám, de ha igy komolyabb összeggel foglalozta akkor az király... Ezért mentem bele ebbe a hosszú határidőbe, mert nem 10ezerrel vágta ki a szemem foglaló gyanánt. Egyébként eszem ágában sem lett volna, főleg úgy hogy pont azon a héten jöttek volna pestről megnézni a kocsit. Így most szépen lassan megjavíttatom és hétvégi autónak nyilvánítom. Egyrészt spórolok az üzemanyagon, másrészt pedig nincs meg az esély hogy még egy őz elém rohanjon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Ezért mentem bele ebbe a hosszú határidőbe, mert nem 10ezerrel vágta ki a szemem foglaló gyanánt. Egyébként eszem ágában sem lett volna, főleg úgy hogy pont azon a héten jöttek volna pestről megnézni a kocsit. Így most szépen lassan megjavíttatom és hétvégi autónak nyilvánítom. Egyrészt spórolok az üzemanyagon, másrészt pedig nincs meg az esély hogy még egy őz elém rohanjon. :D Őőőőőő, de akkor most egy olyat autót javítgatsz a kapott pénzből, amit elvileg elvisznek nemde ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Őőőőőő, de akkor most egy olyat autót javítgatsz a kapott pénzből, amit elvileg elvisznek nemde ? :D igen de a szerződés feltétele hogy a kocsinak járóképesnek kell lennie és ki legyen javítva rajta az esett kár. Csak az elejére költök lóvét innentől, meg etanolra, másra nem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 igen de a szerződés feltétele hogy a kocsinak járóképesnek kell lennie és ki legyen javítva rajta az esett kár. Csak az elejére költök lóvét innentől, meg etanolra, másra nem. :D remélem nem járod meg vele... és akkor pályanapra már kész is lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 igen de a szerződés feltétele hogy a kocsinak járóképesnek kell lennie és ki legyen javítva rajta az esett kár. Csak az elejére költök lóvét innentől, meg etanolra, másra nem. :D De így jobban jössz ki, mintha törötten eladtad volna ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 remélem nem járod meg vele... és akkor pályanapra már kész is lesz? Nem akartam egyébként sem törötten megtartani hogy majd valaki így is elviszi, mindenképpen megcsináltattam volna. Ha már fizetem a biztosítást meg a súlyadót, ne álljon a kocsi. Elvileg holnap megy a karosszériáshoz. Az remélem hétvégére kész is van. Utána már csak a fényezőhöz kell bejelentkeznem és már gurul is a szekér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 De így jobban jössz ki, mintha törötten eladtad volna ? Igen ( egyébként ez általános nálatok hogy butának néztek? Ha nem jönnék ki jól belőle, akkor miért csinálnám? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Igen ( egyébként ez általános nálatok hogy butának néztek? Ha nem jönnék ki jól belőle, akkor miért csinálnám? :D ) mert manapság autót eladni, nem könnyű Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Igen ( egyébként ez általános nálatok hogy butának néztek? Ha nem jönnék ki jól belőle, akkor miért csinálnám? :wacko: ) Nem :wacko: Mert nem látod estleg a buktatókat előre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 mert manapság autót eladni, nem könnyű Igen, én is ezzel a tudattal adtam fel a hirdetést. Ketten jelentkeztek is rá, a srácot aki most lefoglalózta félig meddig ismerem is, azért bízom benne valamennyire. Természetesen egy vad idegennel másképp viselkednék. :D A legrosszabb ami történhet velem, az az, hogy nem veszi meg és ő fizette a javíttatást. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Igen, én is ezzel a tudattal adtam fel a hirdetést. Ketten jelentkeztek is rá, a srácot aki most lefoglalózta félig meddig ismerem is, azért bízom benne valamennyire. Természetesen egy vad idegennel másképp viselkednék. :D A legrosszabb ami történhet velem, az az, hogy nem veszi meg és ő fizette a javíttatást. :wacko: Vagy azt mondja ez így nem jó, az úgy nem jó. Akkor again mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Vagy azt mondja ez így nem jó, az úgy nem jó. Akkor again mindent. Hát ha így lesz, akkor ugyan az a helyzet mint amit leírtam, a foglaló az enyém marad, ő meg megy haza kocsi nélkül. Írtunk a foglalóról papírt és benne van ha a vevő valamilyen ok folytán nem veszi meg a kocsit, a foglaló az enyém. Mivel nem összegányoltatom a kocsit, egy szava nem lehet majd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts