mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Isti! Úgy is tudod, hogy Tied az első tesztkör...meg akkor a második is... :( :( :lol: :D :D Van még olyan nem MOTE tag delikvens, aki jelentkezne Anti-féle, J1, GSi próbára ? Mert akkor duzzogva, de helyetesítem őt is 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Azért nehogy beköltözz a verdába... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Ezen mekkora gumi lehet vajon.... :shock: Itt meg egy GSI érdekes átalakításokkal... :shock: Meg a belseje: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nem rakok több képet mert lelőnek... De ennek nagyon eltalálták a színét: http://www.opelgsiclub.nl/fotoalbum/astra/...pelastra322.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Azt a vajszínű belsejűt ki vezeti?Vagy a videójáték a megoldás ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 De azért tucccc úúszni ugye??? :( :( És akkor most mi lesz a GSI vásárlással? Üdv.: Atommanó P.ü.-ben megírtam.Csinálok inkább magamnak egyet.Amolyan GSÍ retro lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 http://www.opelgsiclub.nl/fotoalbum/astra/...pelastra129.jpg mér ezen van gumi?? :shock: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Kess! Igen 225/5 :( :( :lol: Anti amire mondtad, h eltalálták a színét az át is lett azóta fényezve :D A V6 astra meg szherintem mocsok ronda lett, olyan rizsrakéta féle.... De olyan felnije van mint nekem volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Anti. És nézni nézhetem ahogy elviszed a klubtagokat 1-1 körre? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Anti hogy áll a szélesítés?? képek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nekem nem tesset, mert mintha kivágták vona a gyári ívet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Hát láttad te is Fóton... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 mos' beszéztem Pistával és lehet holnap már meglesznek a kellő karosszériaelemek :D Látod komám mig neked 600LEssé lesz építve a gsid, addig nekem kicserélünk 1-2 alakatrészt :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Hát láttad te is Fóton... :wink: de akkó még nem volt kész, legalábbis azt mondtad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Így marad egyenlőre... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 hmm, mér? gyűjtesz a fényezésre? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Tényleg Anti koma a reggeli mailemen mit nem értettél? Mondjuk nem lepődtem meg ezen, hogy így nyilatkoztál :( De diekt leírtam mindent részletesen lépésről lépésre és még ícsse ment? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Ejjj de jó volt ez a mai este leszámítva a razziát :lol: Utánna hatalmas versenyt csaptunk lágymányosi ,hungária ,váci és a vácin becsatlakozott egy fehér kadett gsi turbó :shock: Bazi jól ment de ami tetszett,hogy nem tudott volna meglógni előlem. Igaz vagy 2 autót kaptam de nem ment el csúnyán. Calis Laci haveromat meg sikerült egy párszor elcsépázni :( --->végeredmény ---> lámpánál állva jobb oldali fékem füstölt cefet módon. :D Lehet megégett vagy mi :D :oops: Ha felkeltem szombaton(ma) lemegyek megnézem mi törpént a fékkel. Most hazajövet a házunk elött áll(t) egy bordó gsi16v. átlagos állapotnak örvendett első ránézésre :( Nah jó.........menetem aludni.................... :sleepy1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 mi + körbeautóztuk kb 2x a várost mhol max 10 autót találtunk und ohne racs!ng..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Ejjj de jó volt ez a mai este leszámítva a razziát :D Utánna hatalmas versenyt csaptunk lágymányosi ,hungária ,váci és a vácin becsatlakozott egy fehér kadett gsi turbó :shock: Bazi jól ment de ami tetszett,hogy nem tudott volna meglógni előlem. Igaz vagy 2 autót kaptam de nem ment el csúnyán. Calis Laci haveromat meg sikerült egy párszor elcsépázni :lol: --->végeredmény ---> lámpánál állva jobb oldali fékem füstölt cefet módon. :D Lehet megégett vagy mi :D :oops: Ha felkeltem szombaton(ma) lemegyek megnézem mi törpént a fékkel. Most hazajövet a házunk elött áll(t) egy bordó gsi16v. átlagos állapotnak örvendett első ránézésre :D Nah jó.........menetem aludni.................... :sleepy1: gyengélkedik a vasad miiiiii?!?!?! :( :( teeeeee...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Fék állapota....tragikus. Most szétszedtem.......EJJJJJJ ! Azt hiszem ma nagy szerelés lesz de legkésöbb holnap........ :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Kb másfél év után az első péntek amit kihagytam... Ott mentünk el a ...előtt és elég nagy mozgás mutatkozott...de nem mentünk be... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Dunaszerdehely Gyortol 45 km Üdv! Lehetséges hogy téged láttalak Dszerdahelyen tegnap este 7 körül (piros gsi ködlámpa nélkül és azt hiszem hátfal lefalazva!!!!!) Véletlenül ott volt dolgom és egy kicsit meg is dobbant a szivem a gsi-re!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Szia Szasza!!! Megbánod Te még, hogy eladtad a GSI-t... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Hát baz+ ennyi pénzér' ecsém.... Tegnap Istikénk jóvoltából megszereztük a 3. részét gsimnek így már elmond6om, hogy tényleg 3ból van összepakkolva :( :( :lol: csináztam képet reggel a műhelyben az aljas ültetésemről... lehet bele kell piszkálni a sárvédőkbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts