Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
1et lehet találni, hogy a képen látható német anya-lánya milyen autóhoz tartozott

Én azt hittem h barátnők csak az egyik csúnyább mint a másik :D

Elküldve
Erre írtuk, hogy annyira nem néz ki ilyen brutálnak... volt olyan 10-es ideje ami sokkal-sokkal látványosabb volt...

Mondjuk nem a legelőnyösebb szögből lett felvéve a videó, oldalról tuti brutál lenne ez is. :D

Elküldve
Coupe!

Tényleg szépen nő a csajszi!!! Azért látszik, hogy válság van... medence rlz... :D :wacko:

Nem megvenni volt drága,hanem jövöre csinálni valamit alá,hogy egyenes legyen :wacko:

Meg elöbb kellett volna megvenni,akkor talán többet tudtuk volna használni.

Elküldve
Nem megvenni volt drága,hanem jövöre csinálni valamit alá,hogy egyenes legyen :wacko:

Meg elöbb kellett volna megvenni,akkor talán többet tudtuk volna használni.

lemegyünk, aztán betonozunk... :wacko:

aztán meg nálunk.. :D

Elküldve
lemegyünk, aztán betonozunk... :wacko:

aztán meg nálunk.. :D

A beton nem jó,mert csúnya,max ha lekövezném...Még nem tudom mi lenne a jó megoldás.......

Nálad kezdjük,hogy itt már profik legyünk :wacko: :wacko:

Elküldve
A beton nem jó,mert csúnya,max ha lekövezném...Még nem tudom mi lenne a jó megoldás.......

Nálad kezdjük,hogy itt már profik legyünk :wacko: :D

macskakő, és ha nincs ott a medence akkor meg lehet napernyő székek kombo

Elküldve
Vicces. Itt a nagykőrösin szinte éjjel nappal mérnek és általában vagy a zajvédő fal mögül hátulról vagy szemből a bokor alján a kis 3 lábú. Egyet biztosan benéztem már ...... :D

ma voltam arra és tényleg ott voltak...

írtam CS-re mert már f.szom a sok majomba

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.