mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ha behozod akkor bemegyek érte... mert akkor csak 1 flakont veszek.... mert maradt egy negyed Bizonyos feltételekkel hajlandó vagyok megszponzorálni egy kék és egy sárga felnit :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ha behozod akkor bemegyek érte... mert akkor csak 1 flakont veszek.... mert maradt egy negyed Elmész venni? Vagy rendelsz? Mert akkor lehet nekem is kéne 4 db fekete...és kapsz egy fél feketét... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Elmész venni? Vagy rendelsz? Mert akkor lehet nekem is kéne 4 db fekete...és kapsz egy fél feketét... :D rendeltem, Laci szabin van, de bemegyek érte az 5 kerbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 rendeltem, Laci szabin van, de bemegyek érte az 5 kerbe... Hol van ott az ötben ilyesmi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hol van ott az ötben ilyesmi? :D egy haverja ott dolgozik és leszalad vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 egy haverja ott dolgozik és leszalad vele Szerintem ő is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Szerintem ő is :D lehet, de most szabin van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 lehet, de most szabin van Én oda küldtem futárt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Pehi! Ez vár rád. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Lanti... Nem tom hova tettem azt a fél flakont...nem találtam meg reggel... :wacko: Szólsz mielőtt mész venni? Eldöntöm, hogy pimpelek e én is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Lanti... Nem tom hova tettem azt a fél flakont...nem találtam meg reggel... :wacko: Szólsz mielőtt mész venni? Eldöntöm, hogy pimpelek e én is... :D akkor szerintem a srác már csak holnapra tud hozni.... mert magához vesz 1-2-3-4 flakont és bemegy vele a munkahelyére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 akkor szerintem a srác már csak holnapra tud hozni.... mert magához vesz 1-2-3-4 flakont és bemegy vele a munkahelyére... Jó, közben le is fújtam a pimpelés projektet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Jó, közben le is fújtam a pimpelés projektet... Fő a határozottság és a kitartás :wacko: :wacko: :wacko: ui: amúgy milyen színnel fújtad ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Fő a határozottság és a kitartás :wacko: :wacko: :wacko: ui: amúgy milyen színnel fújtad ? :D Vinni kell a kutyát dokihoz... meg kell műteni ma... Így a bw is necces lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 ... ui: amúgy milyen színnel fújtad ? :D Amilyet kapott a boltban (3:10-től) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Vinni kell a kutyát dokihoz... meg kell műteni ma... Így a bw is necces lehet... Műtét ? Mi baja van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Műtét ? Mi baja van ? Múlt héten belement valami a szemébe... valszeg a fűnyírás eredményeképp (szállt a száraz fű)... Voltak kísérletek, hogy kibányássza a doki, de nem jött össze... tegnap már egész jól volt, aztán ma reggelre kétszeresére duzzadt a szeme... így valószínűleg beszorult a motyó a kötőhártyatokba... altatás, fel kell vágni, és kiszedik... közben ha már altatják, akkor a diszpláziaszűrést is megcsináltatjuk, hogy ne kelljen e miatt külön altatni... délre megyünk...jön be Krisztián leváltani, és húzok a dokihoz én is... Detti kicsit ki van ettől az egésztől, mert hát altatás meg műtét...ami ugyan rutin, de mindig benne van a kockázat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Múlt héten belement valami a szemébe... valszeg a fűnyírás eredményeképp (szállt a száraz fű)... Voltak kísérletek, hogy kibányássza a doki, de nem jött össze... tegnap már egész jól volt, aztán ma reggelre kétszeresére duzzadt a szeme... így valószínűleg beszorult a motyó a kötőhártyatokba... altatás, fel kell vágni, és kiszedik... közben ha már altatják, akkor a diszpláziaszűrést is megcsináltatjuk, hogy ne kelljen e miatt külön altatni... délre megyünk...jön be Krisztián leváltani, és húzok a dokihoz én is... Detti kicsit ki van ettől az egésztől, mert hát altatás meg műtét...ami ugyan rutin, de mindig benne van a kockázat... Ha ti a kutya miatt ennyire vagytok, akkor képzeld el, hogy ha a gyerekedet műtik, mennyire lesz? Én pl. látszatra qrva nyugodt vagyok, de közben cseppet sem vagyok az, hogy 10-én műtik a fiamat orr- és garatmandulával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Múlt héten belement valami a szemébe... valszeg a fűnyírás eredményeképp (szállt a száraz fű)... Voltak kísérletek, hogy kibányássza a doki, de nem jött össze... tegnap már egész jól volt, aztán ma reggelre kétszeresére duzzadt a szeme... így valószínűleg beszorult a motyó a kötőhártyatokba... altatás, fel kell vágni, és kiszedik... közben ha már altatják, akkor a diszpláziaszűrést is megcsináltatjuk, hogy ne kelljen e miatt külön altatni... délre megyünk...jön be Krisztián leváltani, és húzok a dokihoz én is... Detti kicsit ki van ettől az egésztől, mert hát altatás meg műtét...ami ugyan rutin, de mindig benne van a kockázat... Elöször is sajnálom....Az altatást majd megszokjátok.Sajnos hozzá lehet :D A diszplázia röntgent 2 évesen érdemes megcsináltattni,mert akkor látszik igazán.Elöbb felesleges pénzkidobás.A mostani röntgen csak tájékoztató jellegű.Aidával ezt Én is beszívtam.2x kellett kifizetni.Khaoszt szerintem nem fogom elvinni,mert még most is úgy alszik,hogy hátra van nyújtva a hátsó lába...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 most is úgy alszik,hogy hátra van nyújtva a hátsó lába...... Szia Coupe! Az mit jelent? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Szia Coupe! Szia!!! Az mit jelent? :D Álltalában az egészséges kiskutyák így szoktak feküdni.... Nagy korban ha van valami probléma akkor már nem tud így feküdni,mert fáj neki.....Öreg korban meg már egyik kutya sem tud így feküdni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ahha. Most már ezt is tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Coupe! A kutyák milyen viszonyban vannak a gyerköccel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Coupe! A kutyák milyen viszonyban vannak a gyerköccel? :D Kutyák, viszonyban, gyerekkel? :wacko: A perverzek... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Kutyák, viszonyban, gyerekkel? :wacko: A perverzek... :D :wacko: Te állat,nem úgy értettem! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts