Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Gyönyörű autó. Bár a régi felnik nekem jobban tetszettek.

a hasznaltauto.hu katalogusában van a legtutibb gsi szerintem, azon nagyon szép felni van.

Elküldve

Elöbb nézegettem a lada 21106 GTi-t. Hogyan lehetne kintről (orosz) egy törött ilyen ladát behozni?! Még biztos jó állapotban vannak a C20XE-mocik. :(

Elküldve
  Idéz
nekem már a 205/45ből elegem van :x

pont minap beszélgettem vkivel és mondtam h télleg igaza volt Gabinak 195/50 rulz....

mivan a 205/45el?

Elküldve
  Idéz
Elöbb nézegettem a lada 21106 GTi-t. Hogyan lehetne kintről (orosz) egy törött ilyen ladát behozni?! Még biztos jó állapotban vannak a C20XE-mocik. :(

na ez már olyan szintu off ami mellett nem lehetelmenni szo nélkül :x :x

az ok hogy kötetlen csevegos hangulatu topik de lassan mindenki itt szerel, talizik, racsingol, off autot vesz, anyázzik.....most meg már kitör a nepper a népből és átmegyünk importtopikba?

:smt013 :smt013 :smt013

Elküldve

Egyébként segíthetnétek nekem egy dologban. Egyenlőre még csak tervezés szintjén.

Ha sikerül eladnom a 17"-es felniket és utána a mostani 15"-öket, akkor szeretnék venni a két garnitura árából valami iszonyat disznó 15"ös króm csodát!

Milyen márkákban érdemes gondolkodnom?

Köszi:

Elküldve
  Idéz
Ha sikerül eladnom a 17"-es felniket és utána a mostani 15"-öket, akkor szeretnék venni a két garnitura árából valami iszonyat disznó 15"ös króm csodát!

Milyen márkákban érdemes gondolkodnom?

Köszi:

grrrrrr on

van felnis topik is!

grrrr off

lányok igy mi értelme van a sok topiknak?? mert ahelyett hogy rendezetten gyulne a tapasztalat meg a hasznos info igy mindent egymásra hányunk és senki nem talál meg semmit :? . most telleg nem b@sztatni akarok senkit.....

Elküldve

Nem kötekedés képpen de ha a - http://gsi.opelclub.hu/ oldalon rámegy az ember a forum menüpontra akkor a gsi szekció topicot adja be.

Ezzel csak arra szerettem volna utalni ha valaki megtalálja ezt a weboldalt és onnan megy a fórumra akkor nem feltétlenül kell,hogy tudja azt hogy külön van ilyen-olyan topic. :wink:

De értettem az intést és moderálom magam.

:salute:

Elküldve
  Idéz
Nem kötekedés képpen de ha a - http://gsi.opelclub.hu/ oldalon rámegy az ember a forum menüpontra akkor a gsi szekció topicot adja be.

Ezzel csak arra szerettem volna utalni ha valaki megtalálja ezt a weboldalt és onnan megy a fórumra akkor nem feltétlenül kell,hogy tudja azt hogy külön van ilyen-olyan topic. :wink:

PetiGSI

Fórumlakó

Péterem! :(

Aki először jön ide az igen......de pont ő fog meglepődni, hogy miért van itt szó ladákról meg toyotákról meg egymás annyjáról meg egyéb a legkevésbé sem idetartozó dolgokról

Elküldve
  Idéz
lányok igy mi értelme van a sok topiknak?? mert ahelyett hogy rendezetten gyulne a tapasztalat meg a hasznos info igy mindent egymásra hányunk és senki nem talál meg semmit :? . most telleg nem b@sztatni akarok senkit.....

Hamár itt grrr-egsz kicsihúszár, akkor megkérdezném -nem kérdőrevonás, szemrehányás képpen- hogy mi a thökömnek 1általán 278,2 topikk?

Mert így maj'nem minden hsz OFFtopic, mivel mint az élőbeszédben itt is kicsit c6os a hangulat, magyarul nem irányított beszélgetésekkel van dolgunk.....

Elküldve

az volt a furcsa, hogy a 17es kerekes képen elöl ültetve van, a 15ös kerekesen meg már nem....

és miről mire emelted?

csak mert én most veszem ki a 60/40-et, de azért fontolgatok vmi 30körüli értéket, vagy neked gyári van most?

remélem ez nem off nagyon...........

Elküldve

Ja ja ja, jól látod. Nem tudom, hogy ami benne volt, mennyit ültetett, de most elöl gyári GSI rugó van. A hátsó pedig maradt úgy, ahogy volt.

Elküldve

Csak még egy dolog: Hiába emeltem meg az elejét, utazási komfortban nem sok változott!!!!!

Mégegyszer nem költenék rá, az tuti! Sőt lehet, hogy vissza is rakom a régi rugót.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.