Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

CS-röl a rendőr topicból..érdekes.. de ez is mint minden más törvény nyakatekert számomra....

"De ha a törvény mindenkire vonatkozik, akkor ők is tartsák be..

18/2008. (IV. 30.)GKM rendelet II fejezet 1.1.4 pont a) alpontban a törvény rögzíti a sebességmérők követelményei között: "Legyen képes dokumentálni a szabályszegést elkövető gépjárműveket oly módon, hogy a szabályszegés észlelését és a felvétel elindításást megelőző időtartamban , legalább 15 másodpercnyi eseményt rögzítsen". Tehát a szabálysértést megörökítő kép elkészítése előtt 15 másodpercet rögzíteni kell az autótól. Erre a törvényre hivatkozva nyertek már pert..."

Elküldve
Ergo, ha küldenek egy db fotót akkor az lóférfinemiszerv? Vagy egyáltalán, hogy néz ki egy ilyen értesítés?

ne akard tudni hogy néz ki....

Elküldve
Ha nem ismered az előtörténtet, akkor semmi -_-

ui: tudod, a polip kiválasztja ki nyeri a meccset

De a vb már végetért nem ???? :rolleyes: <_<

már rég bent vagyok....

hogy bírod??????

Felkerült a céére a kölcsönfelni:)))))))

30727_1279105950.jpg

Elküldve
ne akard tudni hogy néz ki....

Nem örülnék neki :rolleyes:

De komolyan kérdeztem...mert ha kapsz egy fotót akkor bemész az illetékes kapitányságra videót nézni egy stopperrel, hogy megvan e a 15sec a mérés előtt?

Elküldve
....De komolyan kérdeztem...mert ha kapsz egy fotót akkor bemész az illetékes kapitányságra videót nézni egy stopperrel, hogy megvan e a 15sec a mérés előtt?....

:rolleyes: <_< -_- :D :)

Persze és még meg is kérdezik, hogy ücsit vagy kv-t kérsz-e B)

Elküldve
Nem örülnék neki :rolleyes:

De komolyan kérdeztem...mert ha kapsz egy fotót akkor bemész az illetékes kapitányságra videót nézni egy stopperrel, hogy megvan e a 15sec a mérés előtt?

az első fotó amit meg tudok nézni 17:17:36kor készült az uccso pedig 17:17:51kor

nem tudom amúgy.. lehet velük szívózni de úgyse fogunk jól járni...

Elküldve
bash.hu-ról

"megpróbáltam a "f a sz om" szót beállitani jelszónak... visszadobta azzal, hogy túl rövid :) "

:rolleyes: <_< -_- :D

Karcsi üzenete:

amúgy az ideális nő:

rendelkezik n-core meghívóval

tud főzni

minden más betanítható

Elküldve
az első fotó amit meg tudok nézni 17:17:36kor készült az uccso pedig 17:17:51kor

nem tudom amúgy.. lehet velük szívózni de úgyse fogunk jól járni...

hol nézegeted?

Elküldve
Nem örülnék neki -_-

most hogy ennyit beszéltünk róla, meg is jött a 45k-s csekkem..... <_< :rolleyes:

Elküldve
hát meg lehet nézni a neten a képeket... ha van ügyiratszámod meg rendszámod...

poliszhun?

most hogy ennyit beszéltünk róla, meg is jött a 45k-s csekkem..... <_< :rolleyes:

Erre meg azt tudom mondani vigasztalásul, hogy örülj hogy nem a Vekivel voltál és nem 120 :D -_-

Elküldve
poliszhun?

Erre meg azt tudom mondani vigasztalásul, hogy örülj hogy nem a Vekivel voltál és nem 120 -_- :rolleyes:

hát a vekivel tuti nem mentem volna bele, mert az nem volt teljesen autózásra megfelelő út <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.