warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Első próbára nem sikerült. Folyt.köv. egyel lentebb. :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 MIKNEMVANNAK!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 De ezek nem GSI-k szóval nem tetszik... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 De ezek nem GSI-k szóval nem tetszik... :( :( De mivel főleg ti jártok ilyen helyekre, gondoltam látványosan elcsodálkozom! :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Csak felvetem a kérdést!!! Goofy, Mezo!!! Nem gondolkoztatok még, hogy belépjetek esetleg... :wink: Jó lenne már végre többen lenni... :wink: Persze nem kötelező, csak kérdezem... A kérdés teljesen jogos!!! Igazából nincs mentségem a dologra... A fóti talira is ki akartam menni, hogy először találkozzunk személyesen, aztán majd meglátom, de csak valamikor du. 5 körül értem oda. Már mindenki kajált az asztaloknál, kialakultak a "klikkek", úgyhogy mentünk egy kört az oldalbordámmal, megcsodáltam a még kinntlévő járgányokat, aztán irány haza! De igérem, a legközelebbi talira mindenképpen időben megérkezem! Üdv.: Mező U.i.: Matrica ügyben biztos, hogy tudok segíteni, mivel többek között ezzel is foglalkozik a cégünk. (Gravírozás, reklámajándékok, fóliázás, stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Ez végül is mire jó????? :idea: :?: Mármint a betekerés az anyaggal a leömlőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Arra,h fingott nem lácc, ha elreped vmelyik cső :idea: :roll: Anti imádlak küldöm amailt és baxol válaszolni. Vagy Lolvasni eztet má' nemtom... de matrica ügyben 100,h írtam :wink: Amúgy jah, de nekm sokkalta jobban tessik, ami nekem mos van fenn, mármint font szinten :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Lacinégy SRY kihagytam: UHuhU mester kiokított. Amúgy elsősorban szívósor és környékét céloztamm +, ott beszívja jó messziről is a párát és nekiáll fullani, ha falsot enne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 húú már a saját lábán áll az autód?? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 húú már a saját lábán áll az autód?? 8) tavalyi kép, tavalyi felni és nem is folytatom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Gergő!Sikerült v.mit összehozni a vasad elejével?Hogyért adnák hozzá a cuccokat?Tudod, üvegtől előrefelé! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Gergő!Sikerült v.mit összehozni a vasad elejével?Hogyért adnák hozzá a cuccokat?Tudod, üvegtől előrefelé! :!: Mondom cartárs! Vagyis ecsém -mármint moci szherint :( - :( Autó komplett eleje itt pesten hirtelenből 20ért lenne meg igen szép állapotban! Még el is hozza nekem a csóka. VS 2 első doblemez toronnyal + első-alsó kereszttartó 42e-kedvezmény. ennek pontos értéke éppen most van nyomozás alatt, pontosan 5 szálon fut a dolog az árak ma jönnek be, ha minden igaz meg is lesz jövő 7en. Azért sürgettem, mert most 7végén meg akartam csinálni de egyelőre úgy tünik mesterünk nem lesz a 7végén @home.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Mondom cartárs! Vagyis ecsém -mármint moci szherint :( - :( Autó komplett eleje itt pesten hirtelenből 20ért lenne meg igen szép állapotban! Még el is hozza nekem a csóka. VS 2 első doblemez toronnyal + első-alsó kereszttartó 42e-kedvezmény. ennek pontos értéke éppen most van nyomozás alatt, pontosan 5 szálon fut a dolog az árak ma jönnek be, ha minden igaz meg is lesz jövő 7en. Azért sürgettem, mert most 7végén meg akartam csinálni de egyelőre úgy tünik mesterünk nem lesz a 7végén @home.... "Nem hagzik rosszul", bár gondolom a festés még egy külön móka lesz. Végül is a szezonra összeáll a gép.Gondolom ha az anyagiak is úgy akarják.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Úgy akartam,h szharok bele csak rakjuk össze és menjen.... Ebből az lett, hogy emberünk mig én alkatrészért voltam -kb 30 perc- már nekiállt kivágni a nemkellő részeket... :( így hát marad a repair, amit őszre terveltem, de sebaj legalább 1ben lesz... A fénytéma húzos: még várat magára, előbb festéket nézek utána majd nekiállok filózni mi legyen s hogyan. 1előre 2 version életképes: -van ember 60ba full megcsinálja nekem -(ez jobban teccik) maradva az eredeti forgatókönyv nyomvonalán spanommal, akivel pár évett együtt graffitiztem telibeverjük a gsit. Akkor legalább csak magam hibáztat6om ha gázos lesz. nameg az élmény.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 from Dudálós Endrebácsi :( 92-es évjárat, 2,0i 115LE, 160000km, Alesio 15' alu, szép állapot. 899.000 06302440777 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 uhh.. graffiti. :smt018 :evil: :smt067 :smt011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 uhh.. graffiti. :smt018 :evil: :smt067 :smt011 na Te hiányoztál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Aztec : graffiti --> TrAnSFoRmErZ --> OvEr --> DeOz (ezek mi voltunk) P.N.C. régi szép idők :( :( :lol: :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 PNC után mi meg jöttünk PNS és tsai! A legmelegebb az 1ik NPközpont sztori volt ott van 1 GRAIM és azt 6 pék nézte végig hoccsinájjjuk :( Meg 1x legálon szarrázúztak minket abőrhajúak. Meg a polgárőrök párX. Hetenete :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Sztem ez is fain kis otóó, végre vannak normális képek róla! csak az a perötvenes guma nem tesssik :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 kicsit retro ez a felni főleg ilyen gummával, de a színe az bejön 8) :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Szép ez az autó. Ez nem 115lovas 8szelepes?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 gsi16v matrica a lökösön Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Szép ez az autó. Ez nem 115lovas 8szelepes?! LE 150 pontosan, anno még cultnak is lett tituálva! szherintem akkoris szép csak befejezetlen.... 21 század nem fény+felni+rács tuningból áll, de ennek ellenére szherintem nagyon ott van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts