mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Szépséges :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ez lett a black pearlból :rolleyes: levágták a tetejét? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 levágták a tetejét? -_- Még a gyárban :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ez lett a black pearlból <_< http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/97..._1278348024.jpg De miért black, ha white? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Most komolyan átfújatta??? :rolleyes: Ja jóóó...közben már vágom miért is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 De miért black, ha white? :rolleyes: Na te se vallddddddddd Opelesenk magad, ha nem ismered ezt a kocsit <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Most komolyan átfújatta??? :rolleyes: Ja jóóó...közben már vágom miért is... Megkérdezted msn-en miiiii ? <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Na te se vallddddddddd Opelesenk magad, ha nem ismered ezt a kocsit -_- :D :) Láttam már, de személyesen nem ismerem :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Megkérdezted msn-en miiiii ? :rolleyes: <_< Nem... eszembe jutott, hogy Viktor mesélte nemrég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Mondjuk tényleg fura a Black Pearl egy fehér autónak. Ez ugye a tavalyi hapcis gép, ami a blitzen is járt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Mondjuk tényleg fura a Black Pearl egy fehér autónak. Ez ugye a tavalyi hapcis gép, ami a blitzen is járt? Jájá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 István! Jól nem jöttél... így kávézhattam egyedül... Jövő héten végig bent vagyok nappal, mert nincs góré, és én vagyok helyette... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Jájá :rolleyes: Izéke, amit kűtté, itt van a szomszédban szinte. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Mondjuk tényleg fura a Black Pearl egy fehér autónak. Ez ugye a tavalyi hapcis gép, ami a blitzen is járt? Már egy ideje rajta van ez a matrinya :rolleyes: Apróságokon akadtok el, miközben ez egy fehér kupé kabrió. De mindegy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Izéke, amit kűtté, itt van a szomszédban szinte. -_- <_< Köszi. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Már egy ideje rajta van ez a matrinya :rolleyes: Apróságokon akadtok el, miközben ez egy fehér kupé kabrió. De mindegy <_< Már csak egy normális felni kéne rá, ez a dotz hanzo sztem ultra gagyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 István! Jól nem jöttél... így kávézhattam egyedül... Jövő héten végig bent vagyok nappal, mert nincs góré, és én vagyok helyette... Yeahhhhh :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 István! Jól nem jöttél... így kávézhattam egyedül... Jövő héten végig bent vagyok nappal, mert nincs góré, és én vagyok helyette... fizuját is te veszed fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Már csak egy normális felni kéne rá, ez a dotz hanzo sztem ultra gagyi. mondjuk valami saab :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 mondjuk valami saab <_< Gondoltam, hogy valaki bemondja. Nem, egy 19es opc jó lenne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Már egy ideje rajta van ez a matrinya :rolleyes: Apróságokon akadtok el, miközben ez egy fehér kupé kabrió. De mindegy -_- Elég apró, de az ellentétek vonzzák egymást. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 fizuját is te veszed fel? Azért le nem adom... :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Azért le nem adom... :rolleyes: <_< -_- gondoltam potya benzinpénznek megteszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 gondoltam potya benzinpénznek megteszi :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Elég apró, de az ellentétek vonzzák egymást. :rolleyes: Megtekintésre ajánlanám : http://astra-coupe.hu/index.php/hasznos-dolgok/mszaki-adatok "Karosszéria színek" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts