Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Tényleg nem. Valahogy úgy kezeltem a dolgokat, hogy az már az enyém és tuti megvár, csak alkudni kell majd belőle. Hát nem egészen így megy ez. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kicsit gáz a GSi rulez topicba ilyet írni, de lehet hogy Caliból nagyobb lenne a választék ebben az árkategóriában. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem baj ne keseredj el nagyon, majd keresünk valami jobbat... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem baj ne keseredj el nagyon, majd keresünk valami jobbat... :wink: Oksa! :( De akkor majd szavadon foglak! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Feltudok ajánlani addig is egy GSI emblémát :oops: Igaz,hogy kadettról való de nem a szándék hanem a fontos :wink: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Inkább ragaszd fel egy új muzukira. Hadd legyen boldog a tulaj. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Inkább ragaszd fel egy új muzukira. Hadd legyen boldog a tulaj. :wink: :smt019 :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 a cali meg a GSI nem hasonlítható össze... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Tom. Sikerült eladni a vasat és most gsi-re vadászol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Még csak árulja... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ma jöttem be a megyeri úton és elöttem ment egy piros szép Cali lexus optikával meg xenon izzókkal. Egyik lámpánál mögötte voltam és mikor zöldre váltott nyomott egy kövéret és 3/4-ed gázzal utolértem :( Jó érzés volt. De szép volt a kocsi nagyon.Hátul nagy szárny....... :thumbleft: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Még csak árulja... :wink: Még csak árulni sem árulom. :oops: Jövő 7en 6 napra kimegyek Rómába, mire visszajövök remélem már meglesz a törzskönyv, meg minden ilyen jelleggű sallangja a kocsinak és akkor tényleg meghírdetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Tom! Hajrá... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 jah mos' hogy említed cartárs evvel állapítottam meg kollegámank 1.8 16v asztmán, hogy falsot szív6 a vas és ez által úszta meg a kedvezményesen 50 ropis légtömegnyelőt.... már visszahozta árát párX :( Erről írnál bővebben? Hova fújtál,mit csináltál? Letesztelném én is a vasat, mert mint írtam, csinál érdekes dolgokat...(torpanás, nehézkesen pörög fel) Hátha nekem is vmi ilyesmi van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Anti, átvetted Futó mester első helyét a hozzászólás-dobogón! :wink: Patyival beszéltél? Megvolt ma a nyomáspróba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ami amatricát illeti, ez pl elég szépen van megcsinálva... http://www.astragsi.nl/media/shop/1.jpg Persze picit más szöveggel... :wink: Wow. ez tényleg nagyon pöpec! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Tom! Nem beszéltem vele, majd pénteken megyek ki hozzá... :wink: Laci! Végre valaki reagált rá... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 OFF Celica-ról jut eszembe múlthéten haver megint oda adta a vasat megküldtem mint állat(mondta nem gond hajtsuk sport gép).............nem ment rosszul de majdnem felborultam vele és a végén ráadásul szétment az egyik lambdaszonda ,meg valami rákfenéje lett :shock: Pedig 2003-as az autó nem túl kecsegtető a jövőre nézve........én meg kérhettem sűrűn bocsánatot az amortizáció miatt :shock: ON Petya: naaah.. és mostmár szted jobban megy mint a mi vasunk? Hogy sikerült a majdnem bukfenc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Laci! Végre valaki reagált rá... :wink: Most olvastam el vagy 5-6 oldalt.. le voltam maradva! Tudni lehet kinek a vasán van ilyen? (nem néztem honnan volt a link :oops: Nekem nagyon tetszik.. Sokáig filoztam a matricán, hogy fel tegyem-e.. mert már milyen összematricázni a kocsit.. nem lutra album ez... Aztán felraktam hátra a klubbosat.. nem bántam meg.. De eeezt.. ezt tuti felraknám... egyszerü, de mégis pöpec... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ezt egy holland oldalon találtam... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 "...Anti, átvetted Futó mester első helyét a hozzászólás-dobogón! ...) Tom tényleg...de Aztec is jól áll... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Most mire bólogatsz???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 "...Anti, átvetted Futó mester első helyét a hozzászólás-dobogón! ...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Szóval matrica mielőtt feledésbe merülne... Geri! Erre kéne árat kérni, meg hogy meg tudják e egyáltalán csinálni... Meg talán kéne egy két ötlet, hogy mi legyen a konkrét felirat... Ami nagyon bejön, az a GSI minta és a betütípus... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts