Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 érdekes dolog... Szabi is kapott ugyanonnan trafit ahonnan én, furcsaság a dolgoba, hogy kb 200mel elötte fordultunk ki arra az útra, még én mehettem 69-el de szabi 70el szerintem tuti nem, az az astra órán 80körülinek kellene lennie sött még látszik is ahogy jön utánam... még az is látszik h megpróbáltam elbújni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Azt mondta -amit én meg is értek -, hogy x mennyiségű pénzt kell kitermelniük. Ha sokáig ott van egy autó és más elől foglalja a helyet, akkor "mindez arra csapódik le". Igen, ez kb 35E /nap szal necc lehet, de azért érdemes rákérdezni, mert ha pl semmi melójuk nincs, és ilyen azért van néha, akkor lehet változnak a tételek. Vagy váltó le és odavisz, és akkor nincs gáz, de hogy emiatt vki eladja, úgy hogy tudta hogy ez a baj mikor megvette... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Igen, ez kb 35E /nap szal necc lehet, de azért érdemes rákérdezni, mert ha pl semmi melójuk nincs, és ilyen azért van néha, akkor lehet változnak a tételek. Vagy váltó le és odavisz, és akkor nincs gáz, de hogy emiatt vki eladja, úgy hogy tudta hogy ez a baj mikor megvette... na várjunk csak... ki mondta h emiatt eladom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 na várjunk csak... ki mondta h emiatt eladom? Ja, nem? Nekem úgy tűnt a leírtakból, de ha nem akko bocs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Igen, ez kb 35E /nap szal necc lehet, de azért érdemes rákérdezni, mert ha pl semmi melójuk nincs, és ilyen azért van néha, akkor lehet változnak a tételek. Vagy váltó le és odavisz, és akkor nincs gáz, de hogy emiatt vki eladja, úgy hogy tudta hogy ez a baj mikor megvette... Ha ennyire nincs helyük és emiatt nem tudják csak bevállalni akkor odamész, váltó le, trélerrel elvinni vmi zárt helyre a közelben (arrafelé vannak ilyenek), amikor kész trélerrel vissza. Ha komolyan meg akarod csináltatni akkor ennyit rászánsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ja, nem? Nekem úgy tűnt a leírtakból, de ha nem akko bocs. a váltónak nincs köze semmihez... igy is nagyon nagy élmény vele közlekedni Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 a váltónak nincs köze semmihez... igy is nagyon nagy élmény vele közlekedni akkormeg? lassan jön a tél, jól jön a 4x4, hogy ki tudj jutni a parkolóból :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 akkormeg? lassan jön a tél, jól jön a 4x4, hogy ki tudj jutni a parkolóból :D ^_^ mélygarázsba nem esik.. nem téli autó, télen nem használjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 a váltónak nincs köze semmihez... igy is nagyon nagy élmény vele közlekedni Végén még kiderül, hogy jó a váltó és semmi baja :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Végén még kiderül, hogy jó a váltó és semmi baja :D ^_^ :P ........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ha ennyire nincs helyük és emiatt nem tudják csak bevállalni akkor odamész, váltó le, trélerrel elvinni vmi zárt helyre a közelben (arrafelé vannak ilyenek), amikor kész trélerrel vissza. Ha komolyan meg akarod csináltatni akkor ennyit rászánsz. Nem arról szól a történet, hogy nem vállalják. Meg lehetne velük állapodni biztos. De azt számold már ki, hogy hajtás fel és le, váltót szétszed és összerak, autót elszállít és visszahoz + hely valahol. Váltót odavisz dologgal meg az kérdés, hogy hol és ki szed le és rak vissza. Persze valamilyen árom mindent meg lehet oldani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Nem arról szól a történet, hogy nem vállalják. Meg lehetne velük állapodni biztos. De azt számold már ki, hogy hajtás fel és le, váltót szétszed és összerak, autót elszállít és visszahoz + hely valahol. Váltót odavisz dologgal meg az kérdés, hogy hol és ki szed le és rak vissza. Persze valamilyen árom mindent meg lehet oldani :D Természetesen számoltam ^_^ A tréler max 15-16e ha ott a környéken talál parkolót és nem kell nagyon messzire vinni (engem 8ért vittek Lacihoz a Vidámparktól). Parkoló arrafelé van nem túl drágán szerintem (letenni gumis Gyulánál ott a vasút mellett?) A hajtás szerelést, váltó szerelést nyilnán nem számolom mert azt mindenképpen ki kell fizetni. Kb. 20-25e Ft-ról beszélünk plusszban. Szerintem megéri :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Természetesen számoltam :D A tréler max 15-16e ha ott a környéken talál parkolót és nem kell nagyon messzire vinni (engem 8ért vittek Lacihoz a Vidámparktól). Parkoló arrafelé van nem túl drágán szerintem (letenni gumis Gyulánál ott a vasút mellett?) A hajtás szerelést, váltó szerelést nyilnán nem számolom mert azt mindenképpen ki kell fizetni. Kb. 20-25e Ft-ról beszélünk plusszban. Szerintem megéri ^_^ Ez már Lantos Úr döntése, hogy mit-hogyan-mikor-merre :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Az biztos viszont, hogy ha egyszer megélné a Veki a váltócserét nagyon pöpec állapotú kis autó lenne... így is szerintem ez az egy bibije van, amúgy patent...Lanti csináltasd már meg... aztán mi majd rúgjuk neki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Én támogatom az elképzelést :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ott van amit Ákos linkelt. 2.5 V6 és abszolult hibátlan. Az árból biztosan lehet faragni valamit. V6-ot nem akarok, az már volt. Vagyis hasonló szerű akármicsoda is ^_^ . Építeni egyet meg már nincs kedvem így 30 felett :D . Úgyhogy csak valami bevált dolog, vagy semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 lassan megérné elbontani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 lassan megérné elbontani Azt kinek kéne hátrafelé nyíló hátsó ajtó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Azt kinek kéne hátrafelé nyíló hátsó ajtó? ^_^ tudod, az ajtókat amúgy sem lehet soha eladni, az mind méhtelep :P De a többi ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 azt viszont még mindig nem értem, ha valós lenne a hirdetés, miért itthon akarja eladni? Lehet hogy kint túl sok mindent tudnak róla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 na várjunk csak... ki mondta h emiatt eladom? Én tudok valakit aki biztos hogy megcsinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Úgy néz ki, mi megyünk Viktorral... legalább is beszéltünk róla... ;) viszont nem látom h mikor kezdődik a móka :D ^_^ :P Nem túl sok infó van róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 viszont nem látom h mikor kezdődik a móka :D ^_^ :P Nem túl sok infó van róla Akkor neked is ajánlom figyelmedbe. Rendezvény információ Belépőjegy: a rendezvény a június 12.-i éjszakai futamon érvényes fizetős karszalag felmutatásával vagy az elővételes jegy szelvényének bemutatásával, továbbá 12 éves korig ingyenesen látogatható. Belépőjegyet a helyszínen lehet váltani, egységes, kedvezményes 1.000 Ft-os áron. Tervezett időrend 08.30 - Kapunyitás 08.30 - 12.00 Edzés 12.00 - 14.00 Street kategória kvalifikáció 14.00 - 15.30 Pro kategória kvalifikáció 15.30 - 16.00 Ingyenes DriftTaxi a KISORSOLTAKNAK 16.00 - 18.00 Street mezőny TOP 16 kieséses szakasz 18.00 - 20.00 Pro mezőny Top 16 tsuiso csaták 20.00 - Eredményhirdetés, kapuzárás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Én tudok valakit aki biztos hogy megcsinálja. figyelek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 azt viszont még mindig nem értem, ha valós lenne a hirdetés, miért itthon akarja eladni? Lehet hogy kint túl sok mindent tudnak róla :D én ezt nem értem benne: " AZ ÁR NEMFELTÉTLEN ÉRTENDŐ" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts