mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 tényleg te most mivel kavarsz? kicsit nem vagyok képben :D C20xe kombi Asztra ;) Olyan laza rendszer van alatta, hogy majd leesik ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 C20xe kombi Asztra :P Olyan laza rendszer van alatta, hogy majd leesik :D ^_^ Átmenő, keresztbe hosszába. Sebességtől függően. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 C20xe kombi Asztra :D Caravan ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 C20xe kombi Asztra :P Olyan laza rendszer van alatta, hogy majd leesik :D ^_^ azt hittem eladtad mikor jött a veci. Akkor vágom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Caravan :D Próbáljunk megbarátkozni a "gyűjtőfogalom" kifejezéssel ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Átmenő, keresztbe hosszába. Sebességtől függően. :P Noigen :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 van eladó :D Csere? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Próbáljunk megbarátkozni a "gyűjtőfogalom" kifejezéssel :D ^_^ És nem csak az IceTea-s flakonok miatt? :P Lanti, te is "csak" a kettes miatt akarod eladni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 ....És nem csak az IceTea-s flakonok miatt? ^_^.... Az autó szinte flakontalan :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Az autó szinte flakontalan ^_^ :P ;) Mindig átdobálod a Senibe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 És nem csak az IceTea-s flakonok miatt? :D Lanti, te is "csak" a kettes miatt akarod eladni? Ja, mintha nem tutta vona miko megvette, okos ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ja, mintha nem tutta vona miko megvette, okos :D Driftre mész-e ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 :D még kevés tulaja volt. Komolyan agyalok egy vecin, de olyanon ami nem széthajtott :P Ja hogy olyan nincs is ^_^ Ott van amit Ákos linkelt. 2.5 V6 és abszolult hibátlan. Az árból biztosan lehet faragni valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Őaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Anti mi lesz a következő kocsid? Csak hogy előre tudjak olyat venni, ne kelljen utánad. :D Remélem majd egy újabb Subaru... de csak egyszer valamikor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 jah, szombat drift?????? ennyit még én is összekaparok valahonnan...... Úgy néz ki, mi megyünk Viktorral... legalább is beszéltünk róla... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Azt az autót utoljára Anti hajtotta szét ;) :D Azóta elég alacsony az évi futásteljesítménye :D :P ^_^ :P ;) Nagyon jó állapotban van az az autó ám még mindig... nem is értem, hogy élte túl a belseje Piiiiiiiistát... :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 te is hamar megváltál tőle, most Lanti is meg akar. Miért? Nem kell a feeling? Vagy inkább nem kell a stressz? :D Na ezt nem érti senki... megvették, és félnek tőle... nem használta egyikük sem, az elrúgdosásról meg ne is beszéljünk! Szerintem igazán egyikük sem rúgta el... állóból meg pláne nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 nem-nem... ember kéne aki megcsinálja... mondjuk tényleg nem 100kért :D Patyival beszéltél erről??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Patyival beszéltél erről??? még anno pista...nem tudja tárolni a kocsit napokig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Na ezt nem érti senki... megvették, és félnek tőle... nem használta egyikük sem, az elrúgdosásról meg ne is beszéljünk! Szerintem igazán egyikük sem rúgta el... állóból meg pláne nem... Azért azt válasszuk már szét egymástól, hogy félni valamitől, meg félteni valamit :D Szerintem az nem móka, hogy 1be elindulsz mint állat és nem tudod beszúrni kettőbe. Nagyon kajla így odaállni valaki mellé ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 még anno pista...nem tudja tárolni a kocsit napokig... Hát akkor csinálja meg gyorsan... Ha megvan hozzá minden akkor szerintem nem gond, csak kísérletezni nem akarna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Azért azt válasszuk már szét egymástól, hogy félni valamitől, meg félteni valamit :D Szerintem az nem móka, hogy 1be elindulsz mint állat és nem tudod beszúrni kettőbe. Nagyon kajla így odaállni valaki mellé ^_^ én behuzom a kettest... utcai használat mellett "hibátlan"... idöbe érezhetö csak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 még anno pista...nem tudja tárolni a kocsit napokig... Azt mondta -amit én meg is értek -, hogy x mennyiségű pénzt kell kitermelniük. Ha sokáig ott van egy autó és más elől foglalja a helyet, akkor "mindez arra csapódik le". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts