Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Próbáljunk megbarátkozni a "gyűjtőfogalom" kifejezéssel :D ^_^

És nem csak az IceTea-s flakonok miatt? :P

Lanti, te is "csak" a kettes miatt akarod eladni?

Elküldve
És nem csak az IceTea-s flakonok miatt? :D

Lanti, te is "csak" a kettes miatt akarod eladni?

Ja, mintha nem tutta vona miko megvette, okos ^_^

Elküldve
:D még kevés tulaja volt. Komolyan agyalok egy vecin, de olyanon ami nem széthajtott :P Ja hogy olyan nincs is ^_^

Ott van amit Ákos linkelt. 2.5 V6 és abszolult hibátlan. Az árból biztosan lehet faragni valamit.

Elküldve
Azt az autót utoljára Anti hajtotta szét ;) :D

Azóta elég alacsony az évi futásteljesítménye :D :P

^_^ :P ;)

Nagyon jó állapotban van az az autó ám még mindig... nem is értem, hogy élte túl a belseje Piiiiiiiistát... :P :P :D

Elküldve
te is hamar megváltál tőle, most Lanti is meg akar. Miért? Nem kell a feeling? Vagy inkább nem kell a stressz? :D

Na ezt nem érti senki... megvették, és félnek tőle... nem használta egyikük sem, az elrúgdosásról meg ne is beszéljünk! Szerintem igazán egyikük sem rúgta el... állóból meg pláne nem...

Elküldve
Na ezt nem érti senki... megvették, és félnek tőle... nem használta egyikük sem, az elrúgdosásról meg ne is beszéljünk! Szerintem igazán egyikük sem rúgta el... állóból meg pláne nem...

Azért azt válasszuk már szét egymástól, hogy félni valamitől, meg félteni valamit :D

Szerintem az nem móka, hogy 1be elindulsz mint állat és nem tudod beszúrni kettőbe.

Nagyon kajla így odaállni valaki mellé ^_^

Elküldve
még anno pista...nem tudja tárolni a kocsit napokig...

Hát akkor csinálja meg gyorsan...

Ha megvan hozzá minden akkor szerintem nem gond, csak kísérletezni nem akarna...

Elküldve
Azért azt válasszuk már szét egymástól, hogy félni valamitől, meg félteni valamit :D

Szerintem az nem móka, hogy 1be elindulsz mint állat és nem tudod beszúrni kettőbe.

Nagyon kajla így odaállni valaki mellé ^_^

én behuzom a kettest... utcai használat mellett "hibátlan"... idöbe érezhetö csak...

Elküldve
még anno pista...nem tudja tárolni a kocsit napokig...

Azt mondta -amit én meg is értek -, hogy x mennyiségű pénzt kell kitermelniük.

Ha sokáig ott van egy autó és más elől foglalja a helyet, akkor "mindez arra csapódik le".

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.