Vktr Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Én úgy értem hogy NEM a válasz Feltehetően, ez igaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Én úgy értem hogy NEM a válasz Autóid kapcsán van érdeklődés ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Autóid kapcsán van érdeklődés ? annyi amennyit ide bevéstem. De majd ha lesz kép a GSiről akkor megrohannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 annyi amennyit ide bevéstem. De majd ha lesz kép a GSiről akkor megrohannak ^_^ Tuti így lesz majd :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Redi, Tolod Te is? :D http://index.hu/belfold/budapest/2010/06/1...amfiteatrumban/ átlinkelésböl 5ös ^_^ :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 átlinkelésböl 5ös ;) ;) :D :P Ne hisztizzél már ^_^ :P Csütörtökön elvihetnéd a gumikat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Ne hisztizzél már :P ;) Csütörtökön elvihetnéd a gumikat ^_^ jó, köszi megnézed még a kulcsot nekem? váltót? pogikat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Csak, hogy legyen GSI is. Tegnapi kép, ma kapott 1-1cm-es pogit elől hátul, konikat hátul és GSI maszkot természetesen elől. Ja és csupa kosz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Ez Borbet felni ? ha az ha nem jól áll neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Ez Borbet felni ? ha az ha nem jól áll neki Jól látod, hogy RH Cup. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Jól látod, hogy RH Cup. ^_^ Ha cup akkor ATS :P Azt hittem Bortbet T :D, de már látom a kettő közti különbséget ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Ez Borbet felni ? ha az ha nem jól áll neki Pedig jo ez a felni, csak kicsi és eltűnik alatta :D De ez náluk a szaladgálós autó, erre ezkell ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 .... Neked mi újság a verdával Redi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Pedig jo ez a felni, csak kicsi és eltűnik alatta :D De ez náluk a szaladgálós autó, erre ezkell ^_^ Mintha egy kis beszólást érzékelnék :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Mintha egy kis beszólást érzékelnék :D kérdezd meg tőle, hogy mostanába milyen autóval jár? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Pont akkor léptetek le Anti amikor kellett....^_^ utánna már nem lett sok a buliból... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Pont akkor léptetek le Anti amikor kellett....^_^ utánna már nem lett sok a buliból... :D Jah... olvastam... ellenben buliztunk egy jót... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 kérdezd meg tőle, hogy mostanába milyen autóval jár? :P Pont én? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 jah azzal zárult,hogy CsergőJózsi leesett a pályáról...remek volt a kivilágítása a pályának... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 jah azzal zárult,hogy CsergőJózsi leesett a pályáról...remek volt a kivilágítása a pályának... :D Láttam a videjóóót... nem nézett ki jól... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 előben sem...meg az E30 sem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Libex and Lrm - Liftered (original) egy kis progi tőlem nektek erre a frontos napra..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 előben sem...meg az E30 sem... :D Csak Anti lépett mi maradtunk kb 1ig... Annyira nem volt durva az az esés, kicsit túl van dramatizálva sztem :P Bármilyen autósportnál alap hogy törik szakad esik ;) A monsteres autó is rettenetesen összetört ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Csak Anti lépett mi maradtunk kb 1ig... Annyira nem volt durva az az esés, kicsit túl van dramatizálva sztem ^_^ Bármilyen autósportnál alap hogy törik szakad esik :P A monsteres autó is rettenetesen összetört :D attól függ honnan nézed Gelko....ennek nem kellett volna megtörténni,és nem is történt volna meg,ha nem lennének Magyarországon ekkora lúzerek a rendezvényszervezők..így több pénzt lehetett megspórolni...mondd ezt annak,hogy nem volt nagy esés,akinek rommá van a kocsija...érted... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 attól függ honnan nézed Gelko....ennek nem kellett volna megtörténni,és nem is történt volna meg,ha nem lennének Magyarországon ekkora lúzerek a rendezvényszervezők..így több pénzt lehetett megspórolni...mondd ezt annak,hogy nem volt nagy esés,akinek rommá van a kocsija...érted... :P Nemtom, hogy befolyásolta -e a sötét. Az volt a durva inkább,hogy pont a legveszélyesebb helyre pakolták a tribünt :D Szívás volt az este, de nekem tetszett ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts