Gelko Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Köszi, majd hívlak hatudok vmit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Ezért voltál Ákosáknél ? Autókat nézecccc át ? :rolleyes: Első sor stimm második sor nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Első sor stimm második sor nem :rolleyes: Mi lesz akkor, ha valaki ma elviszi a kocsit pl. ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Hát azért nem mindegy, hogy Ascona vagy Kadett... ;) ŐŐő... háát sorry.. külső sávból, a legbelsőben láttam két kocsi közötti résen..és nem vagyok annyira otthun asciban.. :rolleyes: Plusz még a sávunkat is sassoltam, mert még nem profi az asszonka.. :D A múltkor meg kicsit egy Lotus Omegából lettem okítva.. gumesz cserénél volt ott a srác.. Viktor ismeri is..pontosabban tudja kiről van szó.. még az is lehet, itt is jár.. csak épp nem nézegetem az omega dolgokat... Nem is tudtam pl, hogy hátsó futóművük állítható.. van a kerék mögött lengéscsill alatt környékén egy kis kompresszor, és az nyomatja neki a kraftot.. Aztmondta a srác, sebesség függő.... :D Hiáába.. "ezek a ruszkik".. jah nem..ez nem orosz :D Öreg technika nem vén technika Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Pont ezért riszpekt ;) Ennyire magasan vagy? Vagy hajón laksz? :rolleyes: Ez gonosz volt! :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Mi lesz akkor, ha valaki ma elviszi a kocsit pl. ? :rolleyes: Akkor beül a kadettba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Mi lesz akkor, ha valaki ma elviszi a kocsit pl. ? :rolleyes: Nem is értem a kérdést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Nem is értem a kérdést. Metróval mész a Balcsira pl ? :rolleyes: Kadett lesz használatban, ahogy Gellért írta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Metróval mész a Balcsira pl ? :rolleyes: Kadett lesz használatban, ahogy Gellért írta ? Arra gondolsz hogy ma elviszik a GSit? Ahhoz azért oda is kellene adnom... Plusz vannak még a Kadetten és a metron kívül alternativák pl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Szexuális zaklatás ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 kakukktojás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 kakukktojás http://images01.olx.hu/ui/5/03/54/12692391...-1269239168.jpg Még a sárvédőre is rakhatott volna kettőt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Átlinkelésből jeles :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 köcsögök vagytok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 mi a helyzet a vizesekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Átlinkelésből jeles ;) :D Aki Á-t linkel, linkeljen B-t is. Hol van a lehúzommagamawécénszégyenemben szmájli :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Aki Á-t linkel, linkeljen B-t is. Hol van a lehúzommagamawécénszégyenemben szmájli :rolleyes: Fogy a sör Albert ? ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 mi a helyzet a vizesekkel? Mész Jdorfba ? Vagy játszol a hétvégén valamelyik gyorsuláson ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Szombat esti tököli drift? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Szombat esti tököli drift? Mikor akarsz menni ? Végig maradsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Mész Jdorfba ? Vagy játszol a hétvégén valamelyik gyorsuláson ? :rolleyes: ne dumáljunk ha nem tudunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 (edited) ha már offolunk :D http://kepfeltoltes.hu/100609/DSC00917_www...ltoltes.hu_.jpg :rolleyes: ;) Módosítva Június9, 2010 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Szombat esti tököli drift? Ma esti? http://www.drifter.hu/index2.php?m=4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts