Goofy Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Csak a kép torzít, vagy csak 1 kiömlő van a géptetőn... :roll: Nincs ki ömlöm :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Hát akkor az mi a szar a mocitetőn...Teeee... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Hát akkor az mi a szar a mocitetőn...Teeee... :( :( Beömlő :? :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nem nem... Beömlő a kedett GSI-ken van, ez bizony hivatalosan is kiömlő, mert kifele jön rajta a meleg levegő amit a motortéren átnyom a frontrészen betörő hideg levegő...így cserélődik, hűt... :wink: Hú de félhivatalosra sikeredet... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nem nem... Beömlő a kedett GSI-ken van, ez bizony hivatalosan is kiömlő, mert kifele jön rajta a meleg levegő amit a motortéren átnyom a frontrészen betörő hideg levegő...így cserélődik, hűt... :wink: Hú de félhivatalosra sikeredet... :roll: Köszönöm a felvilágosítást :( Hallottad mi az új szójárás? :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 :roll: Mi :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 :roll: Mi :?: megsértődni nem ér :? (Tartós mint Anti kocsijában a motor) :oops: Összerakjam neked? az eredmény ugyan ez lenne csak ingyen :oops: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Patyi is gariba csinálja, szóval a generál óta nem fizettem neki még semmit... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 :( szomorú a story eddig :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 De bízom benne, hogy hepiend -del lesz vége... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Most már csak vége lesz valamikor... :roll: csak hiszed tesókám! amúgy a kopoltyúról én is úgy tudom, hogy kiömlő ezt láccik alátámasztani mikor kinyomócsé tsai beadták a kulcsot a két kopoltyún távozott hirtelen az a 9köbméter füst..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 :wink: há mondom én... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 mi lesz holnap a fókuszban? "szétcsaptak a gyorsulok között - gyoruló törvény..." csak fél füllel hallottam a tvben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 az első értelmes 5let :( :idea: Eh.. töök jóó.. vmi értelmeset is mondtaaam.. nem nem vok szöke.. :( Akkor már csak meg kellene valósítani.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Én meg tom csináltatni elég ócsón, csak amíg nem jó a verda addig nem nagyon tok evvel foglalatoskodni... Viszont Gergőnek is van valami spanja... Szóval szerintem kéne: - gsi.opelklub.hu (szélvédőre) - gsi.opelclub.hu (kicsiben oldalablakra) - Meg esetleg valami mittomén... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 mi lesz holnap a fókuszban? "szétcsaptak a gyorsulok között - gyoruló törvény..." csak fél füllel hallottam a tvben.... Én is csak fél füllel halottam, a másik fél szememmel meg láttam hogy a savoja volt a képen... Petya talán tud némi infót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Akkor ezért lehetett ekkora csend mire kiértünk :?: :idea: :roll: Anti matrica ügyben Fazittudom ajánlani, nem a spanom csak ösmerem a jóembert! tuod góf 1ese van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Hát akkor beszélj vele... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Hát akkor beszélj vele... :wink: de minek? hogy csinálj 2 db-ot? nem kellene elötte szokásos kinek kell és tsai? ne kapkodj ecsém' :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Mondjuk, hogy mennyiért csinál 20 matricát... pl... Nem én kapkodok, de vagy túl lassú... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 meglátjuk még öcsse ezt a lassúságos témát :( képzelem pl Szandi mennyire örülhet gyorsaságodnak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Hát pedig valamiért elviseli a GSI-tunyingolásimániát... :wink: De nem mondom meg miért mert sokkot kapnál... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 igazad van ne feszegessük a témát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 :laughing3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts