BeNZiN Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Goofy : ismered az autót vagy ránézésre ajánlod ? lehet, hogy érdekelni fog, mert a celicára kiváncsiságból felraktam egy hirdetést 600 rugóval többért hogy megvettem és már jelentkeztek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 vasárnap ki mit csinál? van valakinek kedve kirándulni egyet? 8) a főprogram autonézés lenne természetesen :( aztec? melykekpista? nem megyunk messzire es termszetesen viszek mindenkit 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Kompressor :?: :!: :prayer: :prayer: Ez nem semmi :twisted: :oops: 8) :shock: mennyibe fáj egy ilyen project??????? még anno az index foruman szonik sporttars irogatta a lehetőséget, de ha jol emlekszem maga a kit joval dragabb volt mint egy komplett c20let moci de lehet hogy nem pontosan igy tortent, azota sokat felejtettem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 ....aztec? melykekpista? nem megyunk messzire es termszetesen viszek mindenkit 8).... Ha feltétlenül szükséged van egy emberre, aki nem ért az autókhoz, akkor szívesen elmegyek :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Redi éjn sajnos OFF mivel saját gsi hekkelés van folyamatban minden 7végén! 7köznap viszont bmikor számít6sz rám after 1700! Pista a vontatóköteled nálam! Behozzam melóhelyre vagy vagy???? És bevállt, csak a szusi ami húzott csórikám szerintem kuuplungozni kellene :( A kompresszor és turó dolog: 4-5ezer juró az átépítés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 ....Pista a vontatóköteled nálam! Behozzam melóhelyre vagy vagy???? És bevállt, csak a szusi ami húzott csórikám szerintem kuuplungozni kellene :(.... Mondtam, hogy nem olyan rossz az a köthél :wink: :( Legközelebb azért inkább legyen egy súlycsoportban a vonató és a vontvány táááááááááán :wink: Hagyd inkább othon, oszt majd valamikor csak talizunk :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 OKS brádör! S nemsokára végre majd saját vassal mehet ki! S akkor már péntekenként végre Antal kollegánk jól elpicsáz6 majd amit annyira vár :( Feltéve ha nem erőlteti a füstgép profilját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 :( :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Peti ezt fejezd be :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 kolléga mennyié vetted meg Pizó rugóit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 úriember vaok és nem beszélek anyagiakról. De maradjunk annyiban okom volt rá, hogy megvegyem :wink: mijé is kérded? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 mert visszaváltok xc-re elegem van a MO-i utakból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 mijért nem szóltál előbb? túl 1szerű lett volna cserélni neeeeem Teeeeeeeeee :x :( Kess báz én meg valsz most vadász6ok rövidszárú gátló után..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 sorry, de hétvégén telt be a pohár.... na mind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 sorry, de hétvégén telt be a pohár.... na mind1 na ezt figyeld mos' fogok nyerni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 mit nyersz? még ki kellene találnom 1jó árat Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 a jó árat már tudom és megint veszítettem :( :( :lol: 13 percet a tel számlámból :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nézd csak Gergő ! Itt 1 sors/klubtársad kocsija :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Látom ecsém ne is mondd! :( jó hogy mondod dobok is fel hírdetést, hogy kő doblemez, me' aszontta a mester, ha tuok jó áron szerezni akkor tegyem meg mert az lenne az igazi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Látom ecsém ne is mondd! :( jó hogy mondod dobok is fel hírdetést, hogy kő doblemez, me' aszontta a mester, ha tuok jó áron szerezni akkor tegyem meg mert az lenne az igazi! Gergő! A dob az nem lemezből van hanem fából és bőrből :wink: :( A sime F-é az nem jó? :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Hát skacok már nem is mondok többet: Csapágyas lett a moci... :shock: Patyi most szedi szét negyedszer... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Az bőr beza Goofy :wink: Van itthon 1 jópár gyárilag ilyen extrákkal, csak már a 92eseken igen szép állapotban van a bőr..... Tolsz képet nagyobbat a vasról? Itt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Csak a kép torzít, vagy csak 1 kiömlő van a géptetőn... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Hát skacok már nem is mondok többet: Csapágyas lett a moci... :shock: Patyi most szedi szét negyedszer... :roll: Hogy azt a jó rohadt qrva életbe !!!!!!! Bááááááááázzzzzzzzz :( :( :lol: :D :D :D Kezdek kételkedni "Patyi mester" munkájában :D :axe: Részvétem................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 A csapágyasság még rejtély...de valószínű... Egyszer egyszer eltűnt az olajnyomásom de azt hittük hogy a digitnél van valami gond, mert aztán meg mindig visszajött... A kipuffos vízfelfújásnál sem hibázott, mert én kértem, hogy ne síkoljuk, de azért mondjuk még megnézni meg lehetett volna... De remélem most már tényleg vége... Megkértem, hogy mindent szedjen szét megint, nyomáspróba, röntgen meg minden NASA által ismert szart vessen be.... :roll: Most már csak vége lesz valamikor... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts