J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ha be tudnék... ;) :D De már előre gondolkozok... Egyik kollegám most vett telket és nulláról akar építkezni. :D Igazi mazohista. :D Persze esküvőt is akar és gyereket is,szerintem nincs elég gondja. :D Én inkább tolom be a zsét és majd veszek olyan félkészet,mint te,annak több értelmét látom.Aztán még az is lehet,hogy nem ebben az országban teszem ezt meg... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Egyik kollegám most vett telket és nulláról akar építkezni. :D Igazi mazohista. ;) Persze esküvőt is akar és gyereket is,szerintem nincs elég gondja. :D Én inkább tolom be a zsét és majd veszek olyan félkészet,mint te,annak több értelmét látom.Aztán még az is lehet,hogy nem ebben az országban teszem ezt meg... :rolleyes: :D Hát ez nálunk is szempont volt, hogy amíg újítunk, addig is kell lakni valahol... most fent lakunk, és lent csináljuk, aztán majd fordítva... így igazából elvagyunk... most csak a konyha hiánya sürget igazából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 ANTI! Ledes izzó nagyon jó , nemrég építettünk be , ha veszel ne hideg fehéret vegyél, hanem a sárga fényűt, nem drágább jelentősebben mint az energiatakarékos izzó Előnye : min 100.000 üzemóra. -nem kell külön 12V os transzformátor / mondjuk spot is mehet 220 ról is hagyományosba. - nem melegszik negyed annyira sem mint a hagyományos. Mellesleg fénykibocsájtásban kb ugyanaz mint a hagyományos spot , fogyasztásban viszont veri az energiatakarékost mert pl a ledes ahogy írtad is a 3W 35W nyi fényt produkál. Én a ledest választanám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Na akkor pár kép... Sajnos nem igazán frissek már, legalább is a belső melódiáknál már igazából csak a festés van hátra, illetve a laminált... na jó, meg még egy csomó apróság... :D http://lh5.ggpht.com/_gcVTO6-LhQM/S_mr9TB6.../vegy%20104.jpg a kutyának fullos, wellness elnöki lakosztály....de a szánkót még nem volt idő elrakni :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 a kutyának fullos, wellness elnöki lakosztály....de a szánkót még nem volt idő elrakni :rolleyes: ;) :D amilyen bolond az időjárás... nincs kedvem felmászni érte a padlásra, ha leesik a hó... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Hű mennyi meló van egy ilyen házzal :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Hű mennyi meló van egy ilyen házzal :rolleyes: ;) :D Egyik barátom most költözött ki hasonlóba,mint Antiék. Viszont ő azt hiszi a kertes arról szól,hogy hazaérsz és kiülsz sörözni! :D Persze,csak előtte egy "picit" melózni is kell ezért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Egyik barátom most költözött ki hasonlóba,mint Antiék. Viszont ő azt hiszi a kertes arról szól,hogy hazaérsz és kiülsz sörözni! :D Persze,csak előtte egy "picit" melózni is kell ezért. Lehet fűnyírás közben is inni ám... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Lehet fűnyírás közben is inni ám... :rolleyes: ;) Nekem mondod? :D 10évig laktunk kertesben,onnan költöztünk társasba. A kertesben önjárós fűnyírónk volt,tök faca: beállítod egyenesbe,aztán csak batyogsz utána! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 c kadett Belepapirozva az xe jól értelmezem?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Lehet fűnyírás közben is inni ám... ;) :D Vakolás és fal rakás közben is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Vakolás és fal rakás közben is. :rolleyes: Akár dugás közben is...és akkor mi van? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Akár dugás közben is...és akkor mi van? :rolleyes: Pl ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Pl :rolleyes: Így van...ez jutott nekem is eszembe! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 c kadett Belepapirozva az xe jól értelmezem?????? sztm ez náluk másképp nem is működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 passat km állás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 passat km állás http://kepfeltoltes.hu/100526/20100524014_...ltoltes.hu_.jpg komoly, de te hogy hogy fent vagy ilyen korán? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 komoly, de te hogy hogy fent vagy ilyen korán? ;) Ha egyszer ilyenkor fordult át a km állás. Az ördög sosem alszik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 tegnap aludtam délután és ez kihatott a reggeli alvásra :D :rolleyes: ;) komoly, de te hogy hogy fent vagy ilyen korán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Ha egyszer ilyenkor fordult át a km állás. Az ördög sosem alszik :D Akkor Lanti az ördög? uhh baz...ezt jó tudni.. Bár belém is belémszállt az ördög..felébredtem ilyentájt (fél8) szédültem mint állat.. :D gondoltam nem aludtam ki magam..(3kor feküdtem le) Nah aludjunk még.. felkeltem úgy egy órája.. de akkor is szédültem..forog a föld :P vérnyomim oké.. nem tom mi a csöcs van..most ettem gyors kicsit,hátha a vércukrom.. bár sose volt ilyen bajom..öregszünk bazz?! :D :D Gumi témába meg besokaltam.. órákon át nézegettem a használt szarokat,nem volt ami bejött volna.(ár, minőség,állapot, márka, hely) Faxom bele.. csak elmegy csomó időm vele.. kell venni valami origit, aztán megpróbálni vigyázni rá.. :D (nem lesz egyszerű) Már csak azt kellene eldöntenem melyik legyen :D A lélektani határom a 13990Ft per pillanat ;) (per db) Michelin Exalto PE2 Ez listaáron 14990 asszem, de 4 vásárlása esetén adnak hozzá 12e ft benyautalványt, igy darabár 11990- Egyszer volt nekem ennek az elődje, a síma Exalto.. azzal jó emlékeim voltak. Bár erre a 12e ft-ra még rákérdezek... HANKOOK Ventus V12 EVO (K110) 11990 ft, egész jópofa a minta, szépeket meg jókat írnak róla..no és még olcsó is.. dehát minden szentnek maga felé nyúlik a keze ;) Pirelli Cinturato P6 Ecoimpact 12990Ft. Háát ez nem különleges mintaügyileg, de szintén sok jót írnak róla.. ilyen teszt ajánlott, olyan király... tudja kukac... és végül a kis toyo... TOYO Proxes T1-R 13990Ft. Ennek se rossz a mintája. Erről meg itt hallottam asszem jókat..(talán Lanti, anno neked is ilyen volt a gsin... :rolleyes: Mondjuk amit te ajánlottál Coupe hankook rs2, az se rossz,tetszik, a toyonál már csak kicsit drágább, de viszont ha az első kettőhöz nézem, szettnél már majd 15e a difi ;) :D Ehh.. nagy problémaa.. melyik gumiiit..melyiket?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 ....A lélektani határom a 13990Ft per pillanat :D (per db).... Annyiért megkapod az 512eseket is. Alig 3-4 évessssssek :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 télleg pistának ott a kocsi vátuljába 3 éve az uj falkenek.... :D Annyiért megkapod az 512eseket is. Alig 3-4 évessssssek :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 télleg pistának ott a kocsi vátuljába 3 éve az uj falkenek.... :D Ja... hogy ja.. azok még mindig megvannak? ;) :D Még mindig eladóak? :D Nem nagyon láttam hírdetve :D "új" falkenek :D Tutira megy.. 4 db pótkerék.. mert mivan ha átmegy egy szöges fekvőrendőrön:D am: telefonáltam.. a michi kihúzva, már nincs rá a 12ezres benyautalvány.. 15.-éig volt.. Pedig hajaztam rá :P A coupe féle hankok sincs..kihúzva.. Marad a HANKOOK Ventus V12 EVO (K110) 11990 ft, egész jópofa a minta, szépeket meg jókat írnak róla..no és még olcsó is.. dehát minden szentnek maga felé nyúlik a keze :D Pirelli Cinturato P6 Ecoimpact 12990Ft. Háát ez nem különleges mintaügyileg, de szintén sok jót írnak róla.. ilyen teszt ajánlott, olyan király... tudja kukac... és végül a kis toyo... TOYO Proxes T1-R 13990Ft. Ennek se rossz a mintája. Erről meg itt hallottam asszem jókat..(talán Lanti, anno neked is ilyen volt a gsin... :rolleyes: Nehéz döntés.. de legalább már nem szédülök annyira... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 am: telefonáltam.. a michi kihúzva, már nincs rá a 12ezres benyautalvány.. 15.-éig volt.. Pedig hajaztam rá :D A coupe féle hankok sincs..kihúzva.. Marad a HANKOOK Ventus V12 EVO (K110) 11990 ft, egész jópofa a minta, szépeket meg jókat írnak róla..no és még olcsó is.. dehát minden szentnek maga felé nyúlik a keze :D Pirelli Cinturato P6 Ecoimpact 12990Ft. Háát ez nem különleges mintaügyileg, de szintén sok jót írnak róla.. ilyen teszt ajánlott, olyan király... tudja kukac... és végül a kis toyo... TOYO Proxes T1-R 13990Ft. Ennek se rossz a mintája. Erről meg itt hallottam asszem jókat..(talán Lanti, anno neked is ilyen volt a gsin... :rolleyes: Nehéz döntés.. de legalább már nem szédülök annyira... ;) Nekem az a Pirelli nagyon nem szimpi :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 És hogy ne legyen könnyü dolgod :rolleyes: ;) dunlop sp sport 1 11990 uniroyal rainsport 2,bár ezt nem ismerem 12990 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts