iof-635 Elküldve Május6, 2010 Elküldve Május6, 2010 Hali! Van aki meg tudja nekem mondani, hogy mi a mérete (hátsó gátló alsó szilent belső átmérőjeeee) ! Csak mert, hogy milyen vastag csavart rakjak bele. Tisztelet...
Lanti Elküldve Május6, 2010 Elküldve Május6, 2010 Lehet, hogy vége van annak az akksinak. Többet kellene járni vele és akkor húzná még valameddig talán. lehet :devlish:
Colin Elküldve Május6, 2010 Elküldve Május6, 2010 tegnap esti Lurdy képek A szőke néni ( :lol: :devlish: ), aki fotózott, ő hova töltögeti fel a képeit?
Stefan Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 tegnap esti Lurdy képek A szőke néni ( :lol: :devlish: ), aki fotózott, ő hova töltögeti fel a képeit? Kérdezd meg tőle! :lol:
Laci4 Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Hi! Szerda este (cca22kor) taliztam egy piros GSi-s Cartársassal a XIII.ban.. bőszen integetett..én meg kanyarodtamki a reiiterre... ablakom nem volt lehúzva, így csak a kezem tudtam az ablakra tapasztni, majd vészvillógózni.. üdv. ha innen volt vki.... :lol: Húztam haza, mert reggel meló volt.. (5kor kukurikú)..holnap meg 4kor.. megyünk le tiszafüredre melózni :lol: am: tud valaki valami okosságot gumi téren? neeeeeem.. nem óvszerről kérek tanácsot.. Kellene 4 nyárigumesz, mert szegény télieket szarrá koptatom ebben a melegben.. és idén még jó lenne ezekkel közlekedni :lol: Ergó, valaki valahol kedvezményt, olcsó gumeszt? :devlish: am2: Bridgestone Turanza ER30 vagy és ER300 ról vélemény? vagy lehet inkább falken 912.. ez newba se olyan vészes.. 13 körül már van... bár jó lenne olcsóbban :lol: Kérdezd meg tőle! :P Jéé... ő is újpesti.. és jééé ő is oda járt suliba ahova én.. (Bay)... csak szerintem ő potom 10 évvel miután végeztem :DDD (valamelyik oldalon írja, hogy 88as.. én meg 77 ;) Remélem az iskolarádió-meg studió még működik.. mit szórakoztunk a kábelezéssel ;))
redline Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Szerda este (cca22kor) taliztam egy piros GSi-s Cartársassal a XIII.ban.. bőszen integetett..én meg kanyarodtamki a reiiterre... ablakom nem volt lehúzva, így csak a kezem tudtam az ablakra tapasztni, majd vészvillógózni.. üdv. ha innen volt vki.... :devlish: Nem jár ide, de ha az én régi sokküllős OZ-m volt rajta akkor ismerjük :lol:
Colin Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Stefan, köszi. Kellene 4 nyárigumesz, mert szegény télieket szarrá koptatom ebben a melegben.. és idén még jó lenne ezekkel közlekedni :lol: Ergó, valaki valahol kedvezményt, olcsó gumeszt? :devlish: Használt is jó? (195/60 r15)
Laci4 Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Nem jár ide, de ha az én régi sokküllős OZ-m volt rajta akkor ismerjük :lol: Csak egy pillanatra láttam.. lassan kanyarodtam :lol: de mintha.. meg az előző lurdis képeken is mintha ő lett volna.... Használt is jó? (195/60 r15) Ha használható, nem túl rossz gumesz..és az ára is arányos.. mert filózok új gumin.. csak nem tom meddig tartana az én lábam alatt :lol: Egyszer volt új gumim.. asszem 2 évet bírt.. igaz.. a kátyú betett neki... :devlish: szerk:jah..most látom,hogy /60-as... :S.. hmm.. nyárinak lehet kicsit "magas" :lol: 195/50 ben gondolkodok..igaz, a téli is asszem 60-as...
Albert Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Nem jár ide, de ha az én régi sokküllős OZ-m volt rajta akkor ismerjük :devlish: Ha Horiról van szó akkor én is összefutottam már vele este 10kor a Béke úton :lol: (Amúgy egy utcában lakunk a XVIban)
Gelko Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Kellene 4 nyárigumesz, mert szegény télieket szarrá koptatom ebben a melegben.. és idén még jó lenne ezekkel közlekedni :lol: Ergó, valaki valahol kedvezményt, olcsó gumeszt? :devlish: Több szezonon keresztül télivel járni télen nyáron nem semmi....
mélykék76 Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Több szezonon keresztül télivel járni télen nyáron nem semmi.... Még mindig jobb, mint nyárival járni egész télen :devlish: Küldtem mélt.
Gelko Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Még mindig jobb, mint nyárival járni egész télen :devlish: Küldtem mélt. Az biztos....Megkaptam köszi :lol:
Laci4 Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Több szezonon keresztül télivel járni télen nyáron nem semmi.... Őőő...ez nem tom honnan jött... :devlish: Bár az igaz, hogy tavaly nyáron télivel jártam.. de nem tapadt rosszúl ;) Elötte meg nyárival járkáltam...télen is.. :lol: Most meg kicsit el vagyok csúszva.. röhely, de rohadtúl szaladnak a napjaim :S ;) Most is húzok aludni.. 4:45 kor ébresztő, és irány tiszafüred... Redi: Jó az egyezményes köszönő jelünk :lol: Szerintem a többi ember csak nézett,hogy ezekkel meg mi van?! :lol: Mutogatnak egymásnak.. aztán meg integetnek haverként :P Am: valszeg az a srác lesz (piros gsi). Ma láttam a tesco parkolóban is.. csak én már gyalog voltam.. igy nem csápoltam neki.. Egy fekete kadett ment utána.. és ja.. a sokkűllős széép felni volt rajta... :lol:
spzoli Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Őőő...ez nem tom honnan jött... :devlish: Bár az igaz, hogy tavaly nyáron télivel jártam.. de nem tapadt rosszúl ;) Elötte meg nyárival járkáltam...télen is.. :lol: Most meg kicsit el vagyok csúszva.. röhely, de rohadtúl szaladnak a napjaim :S ;) Most is húzok aludni.. 4:45 kor ébresztő, és irány tiszafüred... Redi: Jó az egyezményes köszönő jelünk :lol: Szerintem a többi ember csak nézett,hogy ezekkel meg mi van?! :lol: Mutogatnak egymásnak.. aztán meg integetnek haverként :P Am: valszeg az a srác lesz (piros gsi). Ma láttam a tesco parkolóban is.. csak én már gyalog voltam.. igy nem csápoltam neki.. Egy fekete kadett ment utána.. és ja.. a sokkűllős széép felni volt rajta... :lol: Az meg valszeg Vilike volt. ;)
Gelko Elküldve Május7, 2010 Elküldve Május7, 2010 Őőő...ez nem tom honnan jött... :devlish: Bár az igaz, hogy tavaly nyáron télivel jártam.. de nem tapadt rosszúl ;) Elötte meg nyárival járkáltam...télen is.. :lol: Az rémlet hogy valami van a gumijaiddal de akkor valszeg az volt h nyárival jártál télen :lol: Szóval télen nyárival nyáron télivel :lol: Tessék télen télivel járni. Nem olyan drága mint az ápolás... ;) Jah és nagy a pofám de télen is AT-s gumival jártam a nivával ami kb nyárinak felel meg :lol: szar is volt.....
Lanti Elküldve Május8, 2010 Elküldve Május8, 2010 új képek http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._c20let-3826138
Zsoltee Elküldve Május8, 2010 Elküldve Május8, 2010 új képek http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._c20let-3826138 Képről nem tűnik olyan nagyon leharcoltnak. :devlish:
Gelko Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Boldog születésnapot Lanti ! azt hittem öregebb vagy :devlish:
Lanti Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Boldog születésnapot Lanti ! azt hittem öregebb vagy :devlish: köszi a bíztatást :lol:
Pehi Csabi Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 http://mypic.carstyling.hu/44097/uploads/4..._1273324035.jpg Jól nézki, ez a Devli eyes lámpás ami tegnap volt Hatvanban? Nem tudja valaki hogy jön le sötétítő fólia ablakról? Nem nagyon akarom kapargatni pláne hogy hátsó és a fűtőszál is tuti megsínylené.
Albert Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Tegnapi féklégtelenítésben a munka oroszlánrésze az enyém volt :devlish:
Albert Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 köszi a bíztatást :lol: Boldog Szülinapot :devlish:
Recommended Posts