spzoli Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Gellért téren láttam ma egy bvectra sportot, kék, gyári 18as kerekek, sport lökösök, sport opc maszk, tetején kék villogó, benne 4sün :) :) :D Ilyen volt csak sedan.
Vktr Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Ez 17es kerék :) + sport rács, nekem is ilyen rács volt fent.
spzoli Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Ez 17es kerék :D + sport rács, nekem is ilyen rács volt fent. That's not the point! :) Mintha nagyobbnak tűnt volna a kerék, de villamosról láttam, mind1 :)
Stefan Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 ...de villamosról láttam, mind1 :D Ahhoz képest egész jó képet csináltál :) :) :D
spzoli Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Ahhoz képest egész jó képet csináltál :) :D :D Jól végigolvastad a hszt... :)
mélykék76 Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Jól végigolvastad a hszt... :) Poénkodott. Amúgy :)
Albert Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 villamosról láttam, mind1 :) Akkor talán nem fotóztak le - bár azt nem írtad hogy radaroztak volna csakhogy benne ültek négyen (biztos ennyi kell hozzá hogy képesek legyenek munkát végezni)
spzoli Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 ..ja meg krúzoltam 14kerbe, és F1Pisti jókora lendülettel abszolválta a kanyart egy oooo a4-el. :)
Albert Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 ..ja meg krúzoltam 14kerbe Én meg vettem egy bringát még télen és most rászántam magam hogy bekerekezzek a melóhelyre. Még elsőre is kevesebb mint negyed óra volt - kocsival sem sokkal kevesebb - és így jobb érzés, meg olcsóbb is :)
Gelko Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Én meg vettem egy bringát még télen és most rászántam magam hogy bekerekezzek a melóhelyre. Még elsőre is kevesebb mint negyed óra volt - kocsival sem sokkal kevesebb - és így jobb érzés, meg olcsóbb is :) Ez így van, én is tekertem ma 7-8 kmert :)
uhuhu Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 Ez így van, én is tekertem ma 7-8 kmert :) ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztat ni. bazz, olyan mintha most jött volna ki a gyárból... 2 liter nyálat folyattam el körülötte, és a tulaj egy őrült. Csak gyári alkatrészekkel javitja az autót. gyári opel kipufogó van az autón, meg ilyenek. állati jó állapotú a vas.
J0hnny Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztatni. bazz, olyan mintha most jött volna ki a gyárból... 2 liter nyálat folyattam el körülötte, és a tulaj egy őrült. Csak gyári alkatrészekkel javitja az autót. gyári opel kipufogó van az autón, meg ilyenek. állati jó állapotú a vas. Képeket miért nem lőttél? Nem eladó? :) :)
uhuhu Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 nem eladó, de ha az lenne akkor elkéne adnod a lakást hogy meg tudd venned, olyan állapotban van. képek nincsenek, de ha akarod szerzek neked :)
J0hnny Elküldve Április28, 2010 Elküldve Április28, 2010 nem eladó, de ha az lenne akkor elkéne adnod a lakást hogy meg tudd venned, olyan állapotban van. képek nincsenek, de ha akarod szerzek neked :) Nem csak nekem,szerintem vagyunk itt páran,akit érdekelne. Lassan akkor az is OT-s lesz.
Albert Elküldve Április29, 2010 Elküldve Április29, 2010 Nem csak nekem,szerintem vagyunk itt páran,akit érdekelne. Lassan akkor az is OT-s lesz. Amennyibe kerülne lehet jobban jársz ha megveszed Gelkoét és azt csináltatod meg
Gelko Elküldve Április29, 2010 Elküldve Április29, 2010 ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztat ni. bazz, olyan mintha most jött volna ki a gyárból... 2 liter nyálat folyattam el körülötte, és a tulaj egy őrült. Csak gyári alkatrészekkel javitja az autót. gyári opel kipufogó van az autón, meg ilyenek. állati jó állapotú a vas. hűűű melyik volt ? Mert volt egy amiről azt csiripelték hogy kivitték külföldre de mégsem.... és volt egy amiről volt pár kép csak nem volt kedvem felvenni a tulajjal a kapcsolatot, mert inkább belépett a VW klubba mint a veteránopelbe mert ott olcsóbbb a tagság.... Képeket csinálj légyszi és küld el nekem ! opelklub@opelklub.hu köszi !
Gelko Elküldve Április29, 2010 Elküldve Április29, 2010 Amennyibe kerülne lehet jobban jársz ha megveszed Gelkoét és azt csináltatod meg Az enyém nyálcsorgatósan benne lenne 1.5-2 millióban....
Albert Elküldve Április29, 2010 Elküldve Április29, 2010 Az enyém nyálcsorgatósan benne lenne 1.5-2 millióban.... Az övé meg 1. nem eladó 2. ha az lenne sem 6 kiló lenne gondolom :lol: Egyébiránt meg ez hogy több embert érdekelne a klubból ez is olyan dolog hogy igen, érdekelne, de amikor ott van az ember hogy meg kéne venni és fenntartani meg garázst keríteni neki akkor már lohad a lelkesedés. Asszem ezt már majdnem mindegyikünk tapasztalta. Juteszembe kaptam ajánlatot zárt, fedett kocsibeálló bérletről a házban, havi 10ért. Gondolkozom :devlish:
Pehi Csabi Elküldve Április29, 2010 Elküldve Április29, 2010 Juteszembe kaptam ajánlatot zárt, fedett kocsibeálló bérletről a házban, havi 10ért. Gondolkozom :devlish: Mi is ez? Engem is érdekelne lehet a dolog. Köv hónap végével felmondtam a garázst mert már van másik autó amivel meg tudom közelíteni a Kadettot.
Gelko Elküldve Április29, 2010 Elküldve Április29, 2010 Egyébiránt meg ez hogy több embert érdekelne a klubból ez is olyan dolog hogy igen, érdekelne, de amikor ott van az ember hogy meg kéne venni és fenntartani meg garázst keríteni neki akkor már lohad a lelkesedés. Asszem ezt már majdnem mindegyikünk tapasztalta. Hát lassan már oda adom ajándékba :devlish: :lol: :lol:
Vktr Elküldve Április29, 2010 Elküldve Április29, 2010 Hát lassan már oda adom ajándékba :devlish: :lol: :lol: Ha ez már tuti. akkor azért szóljál :lol:
Recommended Posts