Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Gellért téren láttam ma egy bvectra sportot, kék, gyári 18as kerekek, sport lökösök, sport opc maszk, tetején kék villogó, benne 4sün :) :) :D

Ilyen volt csak sedan.

vectra-b-sport-2-2l-005-64177.jpg

Elküldve
Ez 17es kerék :D + sport rács, nekem is ilyen rács volt fent.

That's not the point! :) Mintha nagyobbnak tűnt volna a kerék, de villamosról láttam, mind1 :)

Elküldve
villamosról láttam, mind1 :)

Akkor talán nem fotóztak le - bár azt nem írtad hogy radaroztak volna csakhogy benne ültek négyen (biztos ennyi kell hozzá hogy képesek legyenek munkát végezni)

Elküldve
..ja meg krúzoltam 14kerbe

Én meg vettem egy bringát még télen és most rászántam magam hogy bekerekezzek a melóhelyre. Még elsőre is kevesebb mint negyed óra volt - kocsival sem sokkal kevesebb - és így jobb érzés, meg olcsóbb is :)

Elküldve
Én meg vettem egy bringát még télen és most rászántam magam hogy bekerekezzek a melóhelyre. Még elsőre is kevesebb mint negyed óra volt - kocsival sem sokkal kevesebb - és így jobb érzés, meg olcsóbb is :)

Ez így van, én is tekertem ma 7-8 kmert :)

Elküldve
Ez így van, én is tekertem ma 7-8 kmert :)

ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztat ni.

bazz, olyan mintha most jött volna ki a gyárból...

2 liter nyálat folyattam el körülötte, és a tulaj egy őrült. Csak gyári alkatrészekkel javitja az autót.

gyári opel kipufogó van az autón, meg ilyenek.

állati jó állapotú a vas.

Elküldve
ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztatni.

2 liter nyálat folyattam el körülötte, és a tulaj egy őrült. Csak gyári alkatrészekkel javitja az autót.

Képeket miért nem lőttél?

Nem eladó? :) :)

Elküldve

nem eladó, de ha az lenne akkor elkéne adnod a lakást hogy meg tudd venned, olyan állapotban van.

képek nincsenek, de ha akarod szerzek neked :)

Elküldve
nem eladó, de ha az lenne akkor elkéne adnod a lakást hogy meg tudd venned, olyan állapotban van.

képek nincsenek, de ha akarod szerzek neked :)

Nem csak nekem,szerintem vagyunk itt páran,akit érdekelne.

Lassan akkor az is OT-s lesz.

Elküldve
Nem csak nekem,szerintem vagyunk itt páran,akit érdekelne.

Lassan akkor az is OT-s lesz.

Amennyibe kerülne lehet jobban jársz ha megveszed Gelkoét és azt csináltatod meg

Elküldve
ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztat ni.

hűűű melyik volt ? Mert volt egy amiről azt csiripelték hogy kivitték külföldre de mégsem.... és volt egy amiről volt pár kép csak nem volt kedvem felvenni a tulajjal a kapcsolatot, mert inkább belépett a VW klubba mint a veteránopelbe mert ott olcsóbbb a tagság....

Képeket csinálj légyszi és küld el nekem ! opelklub@opelklub.hu

köszi !

Elküldve
Amennyibe kerülne lehet jobban jársz ha megveszed Gelkoét és azt csináltatod meg

Az enyém nyálcsorgatósan benne lenne 1.5-2 millióban....

Elküldve
Az enyém nyálcsorgatósan benne lenne 1.5-2 millióban....

Az övé meg 1. nem eladó 2. ha az lenne sem 6 kiló lenne gondolom :lol:

Egyébiránt meg ez hogy több embert érdekelne a klubból ez is olyan dolog hogy igen, érdekelne, de amikor ott van az ember hogy meg kéne venni és fenntartani meg garázst keríteni neki akkor már lohad a lelkesedés. Asszem ezt már majdnem mindegyikünk tapasztalta.

Juteszembe kaptam ajánlatot zárt, fedett kocsibeálló bérletről a házban, havi 10ért. Gondolkozom :devlish:

Elküldve
Juteszembe kaptam ajánlatot zárt, fedett kocsibeálló bérletről a házban, havi 10ért. Gondolkozom :devlish:

Mi is ez? Engem is érdekelne lehet a dolog. Köv hónap végével felmondtam a garázst mert már van másik autó amivel meg tudom közelíteni a Kadettot.

Elküldve
Egyébiránt meg ez hogy több embert érdekelne a klubból ez is olyan dolog hogy igen, érdekelne, de amikor ott van az ember hogy meg kéne venni és fenntartani meg garázst keríteni neki akkor már lohad a lelkesedés. Asszem ezt már majdnem mindegyikünk tapasztalta.

Hát lassan már oda adom ajándékba :devlish: :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.