Atommanó Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Rota Torgue kerekek... én is néztem, de sajnos gyári futóműhöz nem lehet felrakni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Anti, tudod a zöld subarus haverom, hozott be egy spec verziót, 320 ló fehér, és egyelőre jobb kormányos, bitang ahogy megy, kipróbáltam tegnap! Kár hogy nem jöttél tegnap, volt vagy 10 subi. Sikerült eladnia a zöldet? Azt a spec c-t nem itthon vette??? árultak már régóta egy fehér jobbost itthon is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Rota Torgue kerekek... én is néztem, de sajnos gyári futóműhöz nem lehet felrakni... :) Te pimpeltél már valamit a sason? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Te pimpeltél már valamit a sason? :) Igazából semmit... kapott egy gyári turbónyomás órát... meg szintén gyári világítós szélességjelzőket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Igazából semmit... kapott egy gyári turbónyomás órát... meg szintén gyári világítós szélességjelzőket... Semmi kék műszerfal világítás, alvázneon, krómcsík? :) De azé hupikék kormány, váltózsák meg váltógomb van ugye? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Igazából semmit... kapott egy gyári turbónyomás órát... meg szintén gyári világítós szélességjelzőket... Áááá...öregszel.Jövőre már csak a boltig batyogsz el vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Na ha holnap sikerül képet csinálnom az astráról akkor rakok fel ide is, hogy legyen fent opel is a topikban. Kapott makulátlan lököst meg sárvédőket, lecsiszoltam a gitt hegyet a jobb hátsó sárvédőről és matt feketére lett fúva, bár a két hátsót majd úgy is cserélni kell annyira szarul rakták fel. Még lesz egy csomi ajtó csere mert azzal az Irmscher szárnyal szörnyen néz ki szerintem, de már kinéz legalább valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Még lesz egy csomi ajtó csere mert azzal az Irmscher szárnyal szörnyen néz ki szerintem, de már kinéz legalább valahogy. Vannak itt olyan perverzek a fórumon,akik arra a szárnyra izgulnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Sikerült eladnia a zöldet? Azt a spec c-t nem itthon vette??? árultak már régóta egy fehér jobbost itthon is... Megvan még a zöld is, azzal a barátnője volt kint :) Nem itthon vette, péntek este érkeztek meg, hogy honnan vette pontosan azt nem kérdeztem, ja meg valami sárgarendszámos külföldi rendszám volt rajta. Tök szolid különben, se szárny semmi extra, de brutál ahogy megy. Van az a másik spec a Fecójé, (természetesen ő intézte Tibinek ezt a verdát is) amit Lanti is mért, most mentek egyet pénteken, és fej fej mellett mentek :) csak bénázik Tibi, de nem is csodálom bal kézzel nem lehet váltani, én is jobboldalt a kárpitot akartam leszedni állandóan :D Szerintem 2 hét és baloldali kormányos lesz, Fecó már rutinból nyomja az átfordítást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Vectra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Na ha holnap sikerül képet csinálnom az astráról akkor rakok fel ide is, hogy legyen fent opel is a topikban. Kapott makulátlan lököst meg sárvédőket, lecsiszoltam a gitt hegyet a jobb hátsó sárvédőről és matt feketére lett fúva, bár a két hátsót majd úgy is cserélni kell annyira szarul rakták fel. Még lesz egy csomi ajtó csere mert azzal az Irmscher szárnyal szörnyen néz ki szerintem, de már kinéz legalább valahogy. Ha nem vigyázol a végén még autó lesz belőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Vectra :) a hátsó ülés tuti nem kopik ki, ebbe aki bemászik hátulra elfárad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Ha nem vigyázol a végén még autó lesz belőle :) hát igen ma reggelre be is bizonyosodott, hogy nem szabad rá vigyázni. Lementem a kocsihoz és lógott az elektromos kábelen a ball oldali tükör mert valaki fa.szopó paraszt köcsög nem tud parkolni, persze nem állt melettem senki. El is döntöttem, hogy mostantól ku.vára nem érdekel ki hogy fér el a lényeg az lesz én elférjek és körém senki ne tudjon beállni. Túl rendes akartam lenni és figyeltem arra, hogy még 1 autó beférjen mellém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Na és így néz ki most az autó: és köszi Diny a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Na és így néz ki most az autó: és köszi Diny a segítséget. Maszkot is boltolhatnál rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Maszkot is boltolhatnál rá. :) Van eladó Saab-osod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 nekem nemtecc... 52kw.. bitang lehet Vectra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Maszkot is boltolhatnál rá. :) gyári volt rajta de nekem ez jobban tetszik így lecseréltem erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Na és így néz ki most az autó: és köszi Diny a segítséget. Ilyen GSi felniket keresek...Dinikeeeeee! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Ilyen GSi felniket keresek...Dinikeeeeee! :) :D Zoli amit árul az miért nem jó ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Zoli amit árul az miért nem jó ? :) Zoli elvileg már nem árulja, viszont annak örülne, ha Dini behozná a telekről... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Antinak ötlet kék-fekete újraépítéséhez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Antinak ötlet kék-fekete újraépítéséhez :) Hogy jön ide a kék fekete ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Hogy jön ide a kék fekete ? Egy kis fantáziával nem csak Honda kasztnit lehetne ráfaragni. Úgy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Antinak ötlet kék-fekete újraépítéséhez :) Végülis, ha már bódét cserélt, és épp nem volt más a közelben, akkor logikus. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts