Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Anti, tudod a zöld subarus haverom, hozott be egy spec verziót, 320 ló fehér, és egyelőre jobb kormányos, bitang ahogy megy, kipróbáltam tegnap! Kár hogy nem jöttél tegnap, volt vagy 10 subi.

Sikerült eladnia a zöldet?

Azt a spec c-t nem itthon vette??? árultak már régóta egy fehér jobbost itthon is...

Megosztás:

Na ha holnap sikerül képet csinálnom az astráról akkor rakok fel ide is, hogy legyen fent opel is a topikban. Kapott makulátlan lököst meg sárvédőket, lecsiszoltam a gitt hegyet a jobb hátsó sárvédőről és matt feketére lett fúva, bár a két hátsót majd úgy is cserélni kell annyira szarul rakták fel. Még lesz egy csomi ajtó csere mert azzal az Irmscher szárnyal szörnyen néz ki szerintem, de már kinéz legalább valahogy.

Megosztás:

Sikerült eladnia a zöldet?

Azt a spec c-t nem itthon vette??? árultak már régóta egy fehér jobbost itthon is...

Megvan még a zöld is, azzal a barátnője volt kint :)

Nem itthon vette, péntek este érkeztek meg, hogy honnan vette pontosan azt nem kérdeztem, ja meg valami sárgarendszámos külföldi rendszám volt rajta. Tök szolid különben, se szárny semmi extra, de brutál ahogy megy. Van az a másik spec a Fecójé, (természetesen ő intézte Tibinek ezt a verdát is) amit Lanti is mért, most mentek egyet pénteken, és fej fej mellett mentek :) csak bénázik Tibi, de nem is csodálom bal kézzel nem lehet váltani, én is jobboldalt a kárpitot akartam leszedni állandóan :D

Szerintem 2 hét és baloldali kormányos lesz, Fecó már rutinból nyomja az átfordítást :D

Megosztás:

Na ha holnap sikerül képet csinálnom az astráról akkor rakok fel ide is, hogy legyen fent opel is a topikban. Kapott makulátlan lököst meg sárvédőket, lecsiszoltam a gitt hegyet a jobb hátsó sárvédőről és matt feketére lett fúva, bár a két hátsót majd úgy is cserélni kell annyira szarul rakták fel. Még lesz egy csomi ajtó csere mert azzal az Irmscher szárnyal szörnyen néz ki szerintem, de már kinéz legalább valahogy.

Ha nem vigyázol a végén még autó lesz belőle :)

Megosztás:

Ha nem vigyázol a végén még autó lesz belőle :)

hát igen ma reggelre be is bizonyosodott, hogy nem szabad rá vigyázni. Lementem a kocsihoz és lógott az elektromos kábelen a ball oldali tükör mert valaki fa.szopó paraszt köcsög nem tud parkolni, persze nem állt melettem senki. El is döntöttem, hogy mostantól ku.vára nem érdekel ki hogy fér el a lényeg az lesz én elférjek és körém senki ne tudjon beállni. Túl rendes akartam lenni és figyeltem arra, hogy még 1 autó beférjen mellém.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.