Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Igen, ma volt. De nem vesztettetek semmit. 12kor volt 6-7-8 autó. 14kor is csak 10-12 lehetett. GSi Club Hungaryból is csak én voltam ott. Meg is kérdezték hogy "az még létezik?" :)

Elküldve
Igen, ma volt. De nem vesztettetek semmit. 12kor volt 6-7-8 autó. 14kor is csak 10-12 lehetett. GSi Club Hungaryból is csak én voltam ott.

Micsoda meglepetés

Meg is kérdezték hogy "az még létezik?" :)

Khmkhm inkább nem mondok semmit :)

Elküldve
Igen, ma volt. De nem vesztettetek semmit. 12kor volt 6-7-8 autó. 14kor is csak 10-12 lehetett. GSi Club Hungaryból is csak én voltam ott. Meg is kérdezték hogy "az még létezik?" :D

A program gondolom megint az volt ami rendszeresen: ácsorgás a parkolóban és semmi nem történés :) :)

Elküldve
A program gondolom megint az volt ami rendszeresen: ácsorgás a parkolóban és semmi nem történés :) :)

Pontosan ez volt a program. Én jól elvoltam amúgy, csak kicsit nagyobb tömegre számítottam. Meg pár ismerősre innen a fórumról is. De hát nem jöttetek. :D

Elküldve
Pontosan ez volt a program. Én jól elvoltam amúgy, csak kicsit nagyobb tömegre számítottam. Meg pár ismerősre innen a fórumról is. De hát nem jöttetek. :)

kocsi lakatosnál, meg el is felejtettem, hogy most lesz de nagyon :)

Elküldve
Hogy érdekel mindenkit, hogy a rozsdához hogy is lehet heggeszteni :)

hogy írigykeduik, hogy nekem van tető a fejem fölött :) :D

küszöbök + hátsó ívek van csere alatt, még nemtudom hogy áll a kocsi

Elküldve
küszöbök + hátsó ívek van csere alatt, még nemtudom hogy áll a kocsi

amit kivágnak azt hirdesd meg a kadettklubbon, hátha be tudja építeni még valaki a kadettjába :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.