Zsoltee Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Ma átlépte a GSi a 200.000. km-t :D :D Persze hogy elfelejtettem lefényképezni....pedig még 199.985nél eszemben volt :D Én is mindig elfelejtem. 222.222nél is le akartam, 210nél még eszemben volt, aztán már amikor lenéztem az órára 223 volt a vége. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Ma átlépte a GSi a 200.000. km-t :) :) Persze hogy elfelejtettem lefényképezni....pedig még 199.985nél eszemben volt :D Az enyém meg a 320 ezret! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 enyém meg a 42.000 et :) de ez érdekel valakit?? nem nagy szám mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Ma átlépte a GSi a 200.000. km-t :) :D Persze hogy elfelejtettem lefényképezni....pedig még 199.985nél eszemben volt :D Most hogy adod majd el 80.000 km-rel??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Most hogy adod majd el 80.000 km-rel??? :) Majd átszerkesztem a hozzászólásokat :) :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Majd átszerkesztem a hozzászólásokat :) :) :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Majd átszerkesztem a hozzászólásokat :) :) :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Az enyém meg a 320 ezret! :D Nekem is 311ezer kétszázvalamennyit mutat, de ennél csak több lehet :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Használd egészséggel. D-10 még ott van a város mellett mi? Nincs, A mult evben a ceg elvesztett eg repulot...vagy elraboltak, vagy osszeutkoztek :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 ######a... nem indult az autó haza kellett húzni egerből..vett fater 1 vontatókötelet gyorsba hazafele kiegyenesedett a kampó ami az astrához volt rögzítve az bele a srác suzukijába lökhárítója behorpadt festék lejött róla...telon a kötél gyártójának ők szarnak rá...telefon az ügyvédnek ő meg annyit mond hasztalan mert h volt már ilyen pere és ráfogják a nem megfelelő vontatásra..... szívás szívás szívás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nem is tudom melyik nap fényezted a kocsit a cs-s gsi topicban hogy mennyire megbízható. Kár volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Ivecóhoz nem gurultok ki ma? Állítólag sokan voltak a múlthéten, persze addig míg egy hondás ki nem ütötte a tűzcsapot ott a kanyarba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Ivecóhoz nem gurultok ki ma? Állítólag sokan voltak a múlthéten, persze addig míg egy hondás ki nem ütötte a tűzcsapot ott a kanyarba :) előfordulhat Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nem is tudom melyik nap fényezted a kocsit a cs-s gsi topicban hogy mennyire megbízható. Kár volt. :) ha a tieddel is annyi lenne menve mint ezzel lehet veled is előfordulnának ilyenek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 ha a tieddel is annyi lenne menve mint ezzel lehet veled is előfordulnának ilyenek :) Ezt oszt de szép magyar vót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 ha a tieddel is annyi lenne menve mint ezzel lehet veled is előfordulnának ilyenek :) Miért a tiéddel olyan sok vagy olyan kevés van autókázva? Én egy héten átlagosan 300km-et teszek az autómba. Nem tudom hogy soknak vagy kevésnek számít. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Miért a tiéddel olyan sok vagy olyan kevés van autókázva? Én egy héten átlagosan 300km-et teszek az autómba. Nem tudom hogy soknak vagy kevésnek számít. :) Nem értünk mi ehhez zsóti,autónk se vót soha! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nem értünk mi ehhez zsóti,autónk se vót soha! :) foglalkozzál már a görög barátnőddel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Miért a tiéddel olyan sok vagy olyan kevés van autókázva? Én egy héten átlagosan 300km-et teszek az autómba. Nem tudom hogy soknak vagy kevésnek számít. :) 3év...102ezres óraállásal lett véve jelenleg 210en áll télen 1általán nincs használva nem ritka h heti 1000km megy bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 foglalkozzál már a görög barátnőddel :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 3év...102ezres óraállásal lett véve jelenleg 210en áll télen 1általán nincs használva nem ritka h heti 1000km megy bele Nem szóltam. :) Egyébként nem az autódat fikáztam, csak valamelyik nap olvastam hogy milyen megbízható meg aki nem rúgja szét annak jó marad meg stb, aztán erre tessék. Egyébként nekem is ment már tönkre benne valami nem egyszer, 3hete pl a hűtővizem folyt el, de kb az utsó cseppig, egy revült tömlő miatt, szóval az enyém sem betonstabil. :) Nem is várom el tőle, 18éves. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nem szóltam. :) Egyébként nem az autódat fikáztam, csak valamelyik nap olvastam hogy milyen megbízható meg aki nem rúgja szét annak jó marad meg stb, aztán erre tessék. Egyébként nekem is ment már tönkre benne valami nem egyszer, 3hete pl a hűtővizem folyt el, de kb az utsó cseppig, egy revült tömlő miatt, szóval az enyém sem betonstabil. :) Nem is várom el tőle, 18éves. :D nem kap benzint azért nem indult...relé jó ac jó... 2ő között valahol eltűnik a kraft előfordul a legjobbakkal is Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 de nem az autó nem indulás lett volna a lényeg hanem h kiegyenesedett az a dolgozó lány kampó :) :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 dolgozó lány :) :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts