kiskecso Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 most értem haza a mélytelepről... 1re voltunk ott 2órát álltunk ott de megérte mert szét nevettem az agyam :P sünök 1 kisbusszal meg 2 fókusszal elmennek a telep előtt...vissza fordulnak tesznek bent a kört és látom szemükben a csillogást meg h dörzsölik a tenyerük ;) a gecik nem megálltak a kijáratnál és nem lehúzták az összes kifele jövő cigányt :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ja LAnti mindíg elfelejtem mondani, a pendrive-omat majd csüt. hoz már ki légyszi. bocs, viszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Picit hallani is, hogy kottyan, ha nagyon fülelsz... ;) Esküszöm nem hagytam semmit a kocsiban, ami ilyen hagot adhatna :) :D ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ja LAnti mindíg elfelejtem mondani, a pendrive-omat majd csüt. hoz már ki légyszi. És én mikóóóóóóóóóóóóóó kapok usb-májkrousb kábelt ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 most értem haza a méhtelepről... 1re voltunk ott 2órát álltunk ott de megérte mert szét nevettem az agyam :P sünök 1 kisbusszal meg 2 fókusszal elmennek a telep előtt...vissza fordulnak tesznek bent a kört és látom szemükben a csillogást meg h dörzsölik a tenyerük ;) a gecik nem megálltak a kijáratnál és nem lehúzták az összes kifele jövő cigányt :) :D ;) ;) Mééééé ? Valaki nyúlta le a méheket bentről ? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 bocs, viszem Nana... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Hali! repültem 70-nel egyet. És felakadt a hidróm. Mit lehet vele kezdeni? Előre is köszi. Jah meg kellene egy F20 váltó is! Köszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Hali! repültem 70-nel egyet. És felakadt a hidróm. Mit lehet vele kezdeni? Előre is köszi. Jah meg kellene egy F20 váltó is! Köszi.... :) Gondolom azok a fránya tiltáskitolásos okoscsipppek... kicsit gyorsban tiltott... Hát HF le, aztán drukkolás, hogy minden más megúszta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 :D Gondolom azok a fránya tiltáskitolásos okoscsipppek... kicsit gyorsban tiltott... Hát HF le, aztán drukkolás, hogy minden más megúszta... ;) Nincs chipem!4-5 ezren pörgött! Szó szerint 70 nel ráfutottam 2×5 cm "patkára" Bölcső kapott meg a leömlő.. Ketyeg szépen amúgy :) Próbáltam járatni hátha bekussol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Hali! repültem 70-nel egyet. És felakadt a hidróm. Mit lehet vele kezdeni? Előre is köszi. Jah meg kellene egy F20 váltó is! Köszi.... Szétszed,hidro középső része kivesz és kitakarít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 És én mikóóóóóóóóóóóóóó kapok usb-májkrousb kábelt ? :) hát ha felhívsz mikor dolgozom hogy na most rakj el eggyet a zsebedbe akkor megtaszem és lurdynál megkapod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Szétszed,hidro középső része kivesz és kitakarít. azt hittem a szétszednél ababhagyod :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 azt hittem a szétszednél ababhagyod :) :D ;) többi részét ő is csak olvasta ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Szétszed,hidro középső része kivesz és kitakarít. Köszi Diny Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Jól tolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Nincs chipem!4-5 ezren pörgött! Szó szerint 70 nel ráfutottam 2×5 cm "patkára" Bölcső kapott meg a leömlő.. Ketyeg szépen amúgy :) Próbáltam járatni hátha bekussol. Azt hittem csak elugrattál :D ;) és felpörgött a moci, aztán kicsit sokáig volt tiltásban... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 csak mert Anti sose linkel semmit be ide: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 csak mert Anti sose linkel semmit be ide: Jó, mert ez már régi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 nálatok is xar a komment alá rakni az kurzort, hogy oda irjunk? mert nekem valmiért nem csinálja rendese??.... Jó, mert ez már régi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 nálatok is xar a komment alá rakni az kurzort, hogy oda irjunk? mert nekem valmiért nem csinálja rendese??.... 3.6 firefox??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 és télleg.. asszony felfrissítette.... 3.6 firefox??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 és télleg.. asszony felfrissítette.... Nem kellett volna. Ám azt hiszem van már upgrade arra is. Nekem még 3.5.8 van, és tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 csak mert Anti sose linkel semmit be ide: Nem mondom, hogy nem ment durvát a fickó, de ha vki ennyire nem bírja, akkor menjen dodgemezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Nem mondom, hogy nem ment durvát a fickó, de ha vki ennyire nem bírja, akkor menjen dodgemezni... :D ;) Hát gondolom a tipikus nagyszájú figura... aztán amikor beül egy ilyenbe, és izzadni kezd a lába, akkor jön rá, hogy nem is... csak belefosott a zoknijába... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 ;) :P Hát gondolom a tipikus nagyszájú figura... aztán amikor beül egy ilyenbe, és izzadni kezd a lába, akkor jön rá, hogy nem is... csak belefosott a zoknijába... :) Hát kérem ez behugyozott :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts