Albert Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/egyeb/egyeb/egy...illamos-3705787 de ki a faxom gyűjt villamosokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Végül is sárgád már volt :) Aztán ezen is kezdődne a tuningolás: összeskerék, VEMS... :D ültetés, nagyfelni ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 de ki a faxom gyűjt villamosokat :) Akinek sok péze van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 ültetés, nagyfelni :) :D ;) Esetleg alufelni..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Olyasmit hallottam hogy idén 1hetes lesz a Blitz? :) :D ;) ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Olyasmit hallottam hogy idén 1hetes lesz a Blitz? :) :D ;) :P ;) ;) BlitzWeek :lol: Am én is olvastam.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 BlitzWeek ;) Am én is olvastam.. :D od*baszna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 od*baszna... :) Elég agyromboló lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Honnan szedtek ilyen őrült infókat? :) Kitől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Elég agyromboló lenne :) Kérdés ki tudna elmenni rá. Mert hogy én tuti nem az hótziher. A 3napos hétvége is necces szokott lenni. Egy egész hét meg kivitelezhetetlen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Szia ! A Blitz Weekend 2010.július 26-augusztus 01 közt ( idén egy hetes ) lesz megtartva Zamárdiban. Bővebb infok késöbb lesznek, figyeld az opelfórumot és a Blitz Weekend oldalát. Üdv : Biró Gellért Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Hol találsz te ilyeneket? Árakra nem vagy kíváncsi? :) Amúgy a hétvége lesz igazán a Blitz, szal ha akarsz, és tudsz, mehetsz 1 hétre, de a hétvégét mindenképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Elég agyromboló lenne :) Akkor ennek rád nincs hatása? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nem ér mindenféle polgári álneveken mailt írni :) :D ;) Idén a Magyar Opel Manta Clubbal közös szervezésben lesz tartva. És valóban egy hetes lesz- a MOMC hagyományaihoz híven. Természetesen ez nem jelenti azt hogy ne lehetne csak hétvégére jönni akár. Aki szeretne az nyaralhat egy hétig a Balatonon opelek közt, aki szeretne az meg egy hétvégét bulizik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 áhá, így már érthetőbb. :) Egyébként, egyik srácnak küldött Gelko e-mailt és ő másolta be a carstylingos oldalamra, csak onnan tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Akkor ennek rád nincs hatása? :D Nah, bevukkolt az öreg róka. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nah, bevukkolt az öreg róka. :) Megnyírlak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Kérdés ki tudna elmenni rá. Mert hogy én tuti nem az hótziher. A 3napos hétvége is necces szokott lenni. Egy egész hét meg kivitelezhetetlen. ;) Neszarjá be AFTER LESZ BAXOD! :) :D ;) Je je! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 áhá, így már érthetőbb. :) Egyébként, egyik srácnak küldött Gelko e-mailt és ő másolta be a carstylingos oldalamra, csak onnan tudom. ;) Megtaláltam. Érdeklődött a klubbos mailen és arra válaszoltam. Nemsokára lesz rendes topic meg minden csak még annyira friss a dolog, hogy nem volt rá idő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Megtaláltam. Érdeklődött a klubbos mailen és arra válaszoltam. Nemsokára lesz rendes topic meg minden csak még annyira friss a dolog, hogy nem volt rá idő ;) Bezzeg álneveken kiszivárogtatsz minden féle infót mi? Fórumra meg nem írjuk ki... :) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Neszarjá be AFTER LESZ BAXOD! :) :D ;) Je je! :P Na hát attól pont nem féltem hogy Te ne tudjál végig bulizni egy hetet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Megnyírlak! :D Ezt már sokszor megbeszéltük.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Bezzeg álneveken kiszivárogtatsz minden féle infót mi? Fórumra meg nem írjuk ki... :) :P :D Ez így sokkal izgalmasabb ;) Egyszerűbb egy privát levelet megírni mint egy komplett beharangozót, de meglesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ez így sokkal izgalmasabb ;) Egyszerűbb egy privát levelet megírni mint egy komplett beharangozót, de meglesz ;) Lustaság, fél egészség. :) Amúgy ezt a terhet már levettem a válladról, mert az infók kiszivárogtak, már csak az árakat nem tudjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Lustaság, fél egészség. :) Amúgy ezt a terhet már levettem a válladról, mert az infók kiszivárogtak, már csak az árakat nem tudjuk. :D Koncentráljunk a hétvégére ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts