Albert Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Melyik tojást tojta paksi tyúk??? :lol: :) ;) http://kep.index.hu/1/0/135/1358/13585/135...3c696f62_wm.jpg Ha lekapcsolod a lámpát kiderül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Igen igen :lol: Vasárnapra lehalt az akksim amit még Wolfi tett bele, vettem újat Baren 55Ah 2év garival. A Varta übernemtommicsoda is beszart 4 év alatt (sőt már egy éve is trágya volt csak pöccre indul a verda) szal akkor meg minek drágább. Bár majdnem Banner lett. Nekem több AKKSI márkájű magyar akksim volt és semmi gond nem volt velük. Sokáig bírták, pedig sokszor volt hogy nullára lemerült és töltve lett. Most Bosch Silver van mindegyikben - véletlen- és elégedett vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Anti itt a kép a vadászrepülőről, így hirdették. Ez pedig egy mostani kép sajnos igen selejtes, majd csinálok jót is róla. Amúgy már alakulgat, kicseréltem a teljes belsejét, működik az elektromos ablak, a tükör, a lámpa, minden ízzó, a rádió, nem csak 7 bizti van a táblában, a ball oldali sárvédőt lefújtam matt feketéra, a gitt a jobb oldalról már csiszolás alatt, jó a géptető nyító is, van csomagtér és kesztíűtartó világítás, állítható magasságú lámpa kapcsoló is van már, lemosta ma, már tudom hogy milyen színű, még kell majd lakatolni de már használható, megy bele egy középdob, meg majd egyszer egy vég is, már nem fekete a rongy ha takarítjuk a belsejét meg ilyenek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Na jó látni, hogy van aki nem adja fel... :lol: :) Bár azt még nem tom, hogy ez most minek is kellett neked...de ha turbós lesz, meggyőztél... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Ez nagyon nagy :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 http://i80.photobucket.com/albums/j189/Swe...ring/crash2.gif :lol: LOL :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Anti itt a kép a vadászrepülőről, így hirdették. Ez pedig egy mostani kép sajnos igen selejtes, majd csinálok jót is róla. Amúgy már alakulgat, kicseréltem a teljes belsejét, működik az elektromos ablak, a tükör, a lámpa, minden ízzó, a rádió, nem csak 7 bizti van a táblában, a ball oldali sárvédőt lefújtam matt feketéra, a gitt a jobb oldalról már csiszolás alatt, jó a géptető nyító is, van csomagtér és kesztíűtartó világítás, állítható magasságú lámpa kapcsoló is van már, lemosta ma, már tudom hogy milyen színű, még kell majd lakatolni de már használható, megy bele egy középdob, meg majd egyszer egy vég is, már nem fekete a rongy ha takarítjuk a belsejét meg ilyenek. :lol: Drakula Csabi jól tolod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Anti itt a kép a vadászrepülőről, így hirdették. Ez pedig egy mostani kép sajnos igen selejtes, majd csinálok jót is róla. Amúgy már alakulgat, kicseréltem a teljes belsejét, működik az elektromos ablak, a tükör, a lámpa, minden ízzó, a rádió, nem csak 7 bizti van a táblában, a ball oldali sárvédőt lefújtam matt feketéra, a gitt a jobb oldalról már csiszolás alatt, jó a géptető nyító is, van csomagtér és kesztíűtartó világítás, állítható magasságú lámpa kapcsoló is van már, lemosta ma, már tudom hogy milyen színű, még kell majd lakatolni de már használható, megy bele egy középdob, meg majd egyszer egy vég is, már nem fekete a rongy ha takarítjuk a belsejét meg ilyenek. :) Szerencsés GSi, jó helyre került :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Szerencsés GSi, jó helyre került :lol: Igen. Tényleg Csabi ráérek ma meló után, meglátogathatlak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Szerencsés GSi, jó helyre került :lol: tényleg csabi most, hogy ilyen szép lett kéne neki 1 garázst bérelni nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 tényleg csabi most, hogy ilyen szép lett kéne neki 1 garázst bérelni nem? ;) Meg cabriósítani... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Beálltam a tuskóparkolóban Laci4 kocsija mellé. Kisvártatva a tulaj úr is megjelent, adtam is neki két szar akksit ha már úgyis Patyihoz ment :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Igen. Tényleg Csabi ráérek ma meló után, meglátogathatlak? hát ha szeretnéd látni gyere nyugottan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Meg cabriósítani... :lol: :) kapjátokbe ;) ez jó volt pedig ti írtátok ;) amúgy pont azért lett véve amiért Dinynek van a Kadett pl, hogy ne munkába meg mindenhova a cabrióval menjünk, nem kell aggódni a szar út miatt mert gyári a futómű (még :P ), ha rányitják az ajtót nem halok bele stb. Tényleg csak hobby célra akarom a cabriót használni. Az astrát tök gyárira szeretnénk és vizsgán simán átmenősre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 kapjátokbe :lol: ez jó volt pedig ti írtátok :) amúgy pont azért lett véve amiért Dinynek van a Kadett pl, hogy ne munkába meg mindenhova a cabrióval menjünk, nem kell aggódni a szar út miatt mert gyári a futómű (még ;) ), ha rányitják az ajtót nem halok bele stb. Tényleg csak hobby célra akarom a cabriót használni. Hobbicélra rendes autót szokás tartani, nem egy leskalpolt kadettet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Hobbicélra rendes autót szokás tartani, nem egy leskalpolt kadettet :) akkor ez a kihívás célra lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Néha becsúszik az ilyen... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Néha becsúszik az ilyen... :lol: :) Pont most olvastam én is és azon gondolkoztam, hogy ez annyira nem nagy szám ;) Simán vannak olyan helyek ahol 50 helyett 80-100 közt megy az ember ha nem siet. Ha siet.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Pont most olvastam én is és azon gondolkoztam, hogy ez annyira nem nagy szám :) Simán vannak olyan helyek ahol 50 helyett 80-100 közt megy az ember ha nem siet. Ha siet.... :lol: Múlt héten egy haverom Bubuval Németországban az autópályán nyomott ennél kicsit melegebbet, és az volt csak a mákja, hogy megunta, és lassított, majd beállt egy furgon mögé... nyúlt a cigiért, hogy rágyújt, erre eltűnt előle a másik verda... kiszedték a rendőrök akik ott kameráztak végig... de őt még a kanyar miatt nem láttak... persze (1)40-es táblánál mindezt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Néha becsúszik az ilyen... :lol: :) hibás oldal? szerk: már bejött Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Toyo Dinynek:) Eznemforduleésnemhalszmegseholsemgumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Feldobom a topikot. De szar idő van. Fakk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Szerettem a havat egész télen de én már a tavaszra készülök vagy két hete. Talán kedden sikerül elővenni a kabriót :lol: ( ha beindul és nem rohadt szét :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 4:20-nál azért jön egy Kadettos is... Csalódnunk sem kellett... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts