Atommanó Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Valaki aki este kijön, nem tudna nekem szerválni 2 db fehér helyzetjelző ledet? Kifizetem, csak ezért külön nem másznék bö Pöstre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Na csak nem??? :lol: ;) ;) Egyszer élünk, legyünk nagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Valaki aki este kijön, nem tudna nekem szerválni 2 db fehér helyzetjelző ledet? Kifizetem, csak ezért külön nem másznék bö Pöstre... ;) Miért, milyen hely az ott nincs homasita? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 mér milyen hely az ott nincs homasita? :lol: :) Nincs ne mán... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Valaki aki este kijön, nem tudna nekem szerválni 2 db fehér helyzetjelző ledet? Kifizetem, csak ezért külön nem másznék bö Pöstre... :lol: Milyen LED kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 milyen LED kell? Ilyesmi... sima helyzetjelzőbe kell, jégfehér, vagy fehér...2 db Azt hiszem T10-es a csatlakozás neve... de nagy lehetőségek nincsenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 csergöbe nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 csergöbe nincs? :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 csergöbe nincs? Szerintem náluk nincs LED..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Szerintem náluk nincs LED..... Nekem van ilyen otthon. Mármint az 1wattos kivitel high power led. Épp most szedtem ki mert 1,5wattosra cseréltem a belsö vilagitast .. No ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 én a ma estét kihagyom... nyaralok Igalon :lol: vicces: a Büntetésvégrehajtási intézet rehabilizációs központjában wellnesselek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 én a ma estét kihagyom... nyaralok Igalon :) vicces: a Büntetésvégrehajtási intézet rehabilizációs központjában wellnesselek.... Szegény Ákos... ;) Pihend ki magad,mert jön az árvíz.... :lol: Ilyenkor kötelezően ajánlott homokzsákokat cipelni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Hol jön?? :lol: meg én dombon lakom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Na úgy néz ki, hogy Lacházára meg lesz az új difim... már annyira szorul szegény, hogy egy lightosabb lejtőn el sem gurul... :lol: Megy be a turbónyomás óra is, a proflex szilentek is átzsírozásra kerülnek, és a két hátsó gátlóm is teljes felújításon esik át... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Hol jön?? :) meg én dombon lakom... ;) Már nem igazán van partja a Dunának a közért elött.....Nem azért kell segíteni,mert Téged nem ér el a Duna :P .Ilyenkor mindenki ott van segíteni ;) Szerintem még max 1 hónap....Durvább lesz mint 2006ban.Volt már olyan hogy nem lehetett kimenni a szigetről...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 igeeennn!!! az ilyenkr renkivüli helyzet, és nem irják ki a szabimat ugye-??????? _:lol: :) ;) természetesen megyek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 igeeennn!!! az ilyenkr renkivüli helyzet, és nem irják ki a szabimat ugye-??????? _;) :P :P természetesen megyek.... Elméletileg igen :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 természetesen megyek.... majd fotózzatok..... aztán legények legyetek a gáton :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 2006 os áevizről: http://www.pocsmegyer.hu/data/cms241428/kisbiro200604.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 2006 os áevizről: http://www.pocsmegyer.hu/data/cms241428/kisbiro200604.pdf ez nemviccesám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 nemannyira.... főképp aki komolyan érintett benne, azaz olyan helyen van a háza.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 nemannyira.... főképp aki komolyan érintett benne, azaz olyan helyen van a háza.... 2006ban a szomszédomék régi házát,pont nem érte el a víz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Szegény Ákos... :) Pihend ki magad,mert jön az árvíz.... :lol: Ilyenkor kötelezően ajánlott homokzsákokat cipelni ;) Szóljatok ha para van, összeverbuválunk pár embert és megyünk zsákokat rakodni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Szóljatok ha para van, összeverbuválunk pár embert és megyünk zsákokat rakodni :lol: Így van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Szóljatok ha para van, összeverbuválunk pár embert és megyünk zsákokat rakodni ;) hozzánk is kéne jönni.. meg akarom nagyobbítani az erkélyt... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts