Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Hi!

Tudja valaki hogy a TC mikor van bekapcsolva,mert nálam amikor világit akkor van ki kapcsolva és mikor nem világit akkor mükődik.

Ez igy van gyárilag? :roll:

Elküldve

Akkor kösszi már azt hittem forditva jelez visssza :(

Ja és azt akartam kérdezni,hogy a vezető oldalon az ülés mellet lent mi van be boritva müanyagal valmi szerkezet van ott,de nem jöttem rá mi az.

azt hittem Nitro 8)

Elküldve
Talán az övfeszítőt találtad meg

:( Nem nem azt egy ilyen mintha valmi rendszer lenne ott ,egy hosszú teleszkop alaku vlmi,de nem jöttem rá mi az..

Elküldve

Ez egy olyan patron,hogy amikor ütközik az ember eldurran és megfeszíti az övet. Ugy lehet ellenőrizni,hogy működött-e már vagy sem ,hogy ahogy becsatolod az övet ott kell lennie a zárban a piros gomb alatt egy sárga bilétának ami nincs kicsúszva. Ha hiányzik vagy kint van akkor már müködött a patron :wink:

Remélem jól írtam :roll:

Elküldve
Ez egy olyan patron,hogy amikor ütközik az ember eldurran és megfeszíti az övet. Ugy lehet ellenőrizni,hogy működött-e már vagy sem ,hogy ahogy becsatolod az övet ott kell lennie a zárban a piros gomb alatt egy sárga bilétának ami nincs kicsúszva. Ha hiányzik vagy kint van akkor már müködött a patron :wink:

Remélem jól írtam :roll:

OK

Kösszi,majd ha világvége hangulatom lesz akkor csinálok egy törés tesztett :(

Elküldve

C20NE - C20XE megbízhatóságáról:

Szerintem a C20NE-k megbízhatóságához hozzá kell tenni, hogy 99%-uk nem sportos jelleg? autóban megbízható! Amiben c20xe van, az már általában sportosabb modell - olyat azok vesznek, akik hajtják. Magyarul a c20ne-nek könnyebb megbízhatónak lennie, hiszen nagy százalékukat nem sportosan használják.

Szerintem egy C20NE gsi kábé annyira bízható, mint a C20XE.

Ha C20NE-t tunyingolják és hajtják, valószín?leg ugyanoda jutnak, mint a c20xe-vel: kihegyezett motor lévén sokkal igényesebb és sérülékenyebb

És a nyomatékban is igenis van különbség, nem is kicsi.

Szerintem keressetek normális állapotú C20XE-t. Jó az. Árához képest igen jól megy, ha pedig a feltételek betartásával hajtod, bajod sem lesz vele 8). (nekem nincs legalábbis, pedig szoktam hajkurászni. De azért kopkopkop)

Elküldve

Sziasztok!

Még new vagyok, de lenne egy kérdésem. Van egy gsi 16v-m 92-es.

Hétvégén kicsit színeztem a középkonzolt, (képet majd küldök), és ehhez szét kellett szedni a középkonzolt. Kivettem a fed. comp.-ot, kábelek le, majd 5-6 óra múlva vissza. Azóta nem megy. :?: :twisted: Mi lehet a baja??. Minden más megy. Nincs valami ötlet, vagy valami spec. kombo, ami kell az újraindításkor??

Előre is köszi!

Elküldve

Nem kell hozzá semmi...

Csak összedugod, és mennie kell...

Két csati van ám...mindkettőt visszaraktad jól???

Esetleg még azt nézd meg, hogy az izzók nem pukkantak e el véletlen...

Amúgy meg üdv itten a fórumon... :wink:

Üdv.: Atommanó

Elküldve

B.C.-nél nincs semmi különös. 2 csatit kell rádugni és már megy is.

Mondjuk a csatlakozók leszedése ,viszarakása nemárt ha "kikapcsolt" állapotban történik :(

Elküldve
Ha nem kapcsolod ki akkor meg tud szépeket füstölni meg szikrázni, de azt úgyis észrevetted volna ha ilyen történik... :roll:

ÜDv.. Atommanó

Tapasztalatból beszélsz ? :( :( :lol: :D

Elküldve

Köszi a tippeket.

Igen kikapcsolt állapotban volt. És nem, nem füstölt. :smt017 Ha végleg meghótt, hol lehet ilyet beszerezni?? És mennyibe fáj??

Elküldve

Hát a bontók jól fel vannak szerelve ilyemivel!

pl: www.opelbonto.hu

Az ára azt hiszem olyan 20-25 ezer körül lehet, de lehet, hogy ez most nagy hülyeség de így emléxem....

Ha felhívod őket megmondják... :wink:

Üdv.: Atommanó

Elküldve

OFF

Peti : tudsz nekem kicsit bővebben írni arról a két literes celicáról amit próbáltál és írtad, hogy nem ment ? Magas ford.számon is gyengének tűnt ? 94 utáni tipus volt ? minden kis részlet, benyomás érdekelne. Köszi

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.