aztec Elküldve Április8, 2005 Elküldve Április8, 2005 minek csiga ha kipuff is kipuffol, csak éppen nem joe helyen :roll: :( :?:
PetiGSI Elküldve Április8, 2005 Elküldve Április8, 2005 Psssszt! Rontod itt a kedvem :( Ez egy igazi pocsékolás lesz. :( Extra kisnyomásu turbó nagy csigával :lol: De majd szép lassan......egyszer csak.
BeNZiN Elküldve Április8, 2005 Elküldve Április8, 2005 http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1024 1.1ért odaadja ha valakit érdekel. A keresőbe írva nem található mert nem gsi-ként írta be.
aztec Elküldve Április8, 2005 Elküldve Április8, 2005 Jó...jó....jól néz ki :D és nem is ismerem :( :( :lol: Petya holnap csörgess ezerrel me' 99,h Te fogsz kelteni....
PetiGSI Elküldve Április8, 2005 Elküldve Április8, 2005 OKÉ. Beállítok egy modemet,hogy tárcsázzon és hívjon :(
aztec Elküldve Április8, 2005 Elküldve Április8, 2005 OKÉ. Beállítok egy modemet,hogy tárcsázzon és hívjon :( és ne ülj ennyit a gép elött! Húzás öcsse szép ídő van :(
PetiGSI Elküldve Április8, 2005 Elküldve Április8, 2005 Melózom még fél-6 ig :( Már jojózik a szemem a sok notebook-tól :shock:
aztec Elküldve Április8, 2005 Elküldve Április8, 2005 Engem meg nemrég a változatosság kedvéért Kess +in' felkeltett :( :( vhogy rá tud érezni emberünk :lol:
Laci4 Elküldve Április8, 2005 Elküldve Április8, 2005 engem meg Petya szokott keltegetni.. mint ma is :twisted: :twisted: Ő is ráérez.. mindig úgy van, hogy még aludnék vagy 1 órát, és elötte csörög :wink: :(
PetiGSI Elküldve Április9, 2005 Elküldve Április9, 2005 Ez klassz volt :( és még az időjárás igy kegyes volt leszámítva azt az apró esőcskét. :(
Tom Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Beszéltem a szüleimmel, lehet hogy nemsokára lesz egy komolyabb újítás. 8) Viszont így most úgy tűnik hogy eladósorba került a gépem... Olcsó GSi projekt in progress!!! :(
mélykék76 Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Beszéltem a szüleimmel, lehet hogy nemsokára lesz egy komolyabb újítás. 8) Viszont így most úgy tűnik hogy eladósorba került a gépem... Olcsó GSi projekt in progress!!! :( Nahhhhhhhhhhhhhh, akkor mégis GSi-d? :( :lol: :D :D :D
Tom Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Háát nagyon szeretném. Vagy egy Cali (de lehet hogy ezt ebben a topicban nem kéne leírnom :( ). Meg most még képlékeny minden. Attól függ főleg hogy mennyiért megy el az Astra. Elég nagy túlkínálat van sajnos...
mélykék76 Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Háát nagyon szeretném. Vagy egy Cali (de lehet hogy ezt ebben a topicban nem kéne leírnom :( ). Meg most még képlékeny minden. Attól függ főleg hogy mennyiért megy el az Astra. Elég nagy túlkínálat van sajnos... És C20XE a cél ?
mélykék76 Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Vagy NE. Úgyis a nyomaték a lényeg! :wink: Eladó Cali klubbon belül is van, mind XE, mind NE :wink: :( :(
PetiGSI Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Ajánlanám esetleg a C20XE motoros autókat :evil3:
Tom Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Miért jobb a C20XE, mint a C20NE? Persze a lóerőtöbbleten kívül. Úgy hallottam hogy az NE elég igénytelen és megbízható típus. És jól tuningolható. :twisted: Ha Cali lesz, akkor mindenképpen a klubbon belülről lesz! :wink:
warwolf Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Miért jobb a C20XE, mint a C20NE? Persze a lóerőtöbbleten kívül. Úgy hallottam hogy az NE elég igénytelen és megbízható típus. És jól tuningolható. :twisted: Ha Cali lesz, akkor mindenképpen a klubbon belülről lesz! :wink: Mer' aziksze megy mint állat!Igaz, nem is találsz "megkímélt" példányt!A vásárlás árán felül még a mocigenerált is nyugodtan bele kalkulálhatod! :wink: Amúgy ha esetleg az enyém is elmegy, én is egy NE-re fogok pályázni! 8)
Tom Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Majd megyünk 1ütt Gsit vadászni! :( De most töröm a fejem A Vectran is. Ott nagyon sok XE, és NE van kevés pénzért. Igaz nem GSi, de majdnem úgy megy és 5 ajtós. Meg nálam sajnos nagyon-nagyon számít a pénz is. :?
warwolf Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Majd megyünk 1ütt Gsit vadászni! :( De most töröm a fejem A Vectran is. Ott nagyon sok XE, és NE van kevés pénzért. Igaz nem GSi, de majdnem úgy megy és 5 ajtós. Meg nálam sajnos nagyon-nagyon számít a pénz is. :? Én egy gödöllőit megjegyeztem magamnak, ha esetleg elmegy a gépem, akkor valszeg azt a srácot fogom felhívni az első körben. :roll:
corsafan Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Szisztok! Újként egyből egy kéréssel fordulnék hozzátok. Kb. 1 éve sikerült hozzájutnom egy 94'-es CORSA GSI-hez (x16xel) elektronikával, ami a napokban elkezdett viccelődni. Eddig annyit sikerült kiderítenem, hogy az ECU egyik csatlakozójában lévő tüskéknél biztosan van valami bibi. (Sajna kapott egy kis vizet...) Lényeg a lényeg, egy kapcsolási rajzra (szervízkönyvre) lenne szükségem, hogy sikerüljön kideríteni, melyik láb micsoda. A Net-en sajna sehol nem sikerült letöltenem egyet sem ehhez a típushoz:( Bármilyen segítséget nagyon megköszönnék! Előre is köszönet, Üdv
Atommanó Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 Corsafan! Üdv a fórumon! Ha valaki rendelkezik az általad keresett infókkal az biztos segít majd.. :wink: Üdv.: Atommanó
Recommended Posts