Albert Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 a győztes... csak bar-osba http://www.iagperformance.com/images/produ...mage_01_600.jpg Hány napos projekt is volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Hány napos projekt is volt? :) hát egy hete biztos keresgélek.... végül amit Anti linkelt, csak találtam fehér LED-esbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Hány napos projekt is volt? :lol: fontos dolog volt h pontos órán lássam mikor 1.5-t tölt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Hány napos projekt is volt? :) Nem volt egyszerű tender, sok feltételnek kellett teljesülnie :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 CSak okosan Tom, szép vasdarab! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v705/the...OC/IMG_1865.jpg volt 4 csavaros turbo felni :) innye olyan kell bár sztem azért valaki csak tudott volna róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 fontos dolog volt h pontos órán lássam mikor 1.5-t tölt :) Azt nem csak azon fogod látni hanem sokminden máson is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Genertel próbálkozás... Csaba level igen jópofa...érdemes elolvasni... az a szomorú, hogy így kell fellépni, mert különben átgyalogolnak az emberen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Genertel próbálkozás... Csaba level igen jópofa...érdemes elolvasni... az a szomorú, hogy így kell fellépni, mert különben átgyalogolnak az emberen... a veki is a genertelnél van.. megkötöttema biztit, B6ba erre kijött a levél 3hét mulva h B0.. felhivtam öket, közben kaptam a régi biztosítótól bonusz igazolást.. beszkennelve elküldtem neki, és szinte rögtön küldték az új módosított kötvényt csekkel... már a jó árakkal... nekem ilyen tapasztalatom van velünk eddig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 a veki is a genertelnél van.. megkötöttema biztit, B6ba erre kijött a levél 3hét mulva h B0.. felhivtam öket, közben kaptam a régi biztosítótól bonusz igazolást.. beszkennelve elküldtem neki, és szinte rögtön küldték az új módosított kötvényt csekkel... már a jó árakkal... nekem ilyen tapasztalatom van velünk eddig... Én a MÁV után hozzájuk szerződtem, és azóta ott vagyok és soha semmi gond nem volt velük. Viszont nem árt tudni ha mással szívóznak, mert attól még hogy eddig pont velünk nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Én a MÁV után hozzájuk szerződtem, és azóta ott vagyok és soha semmi gond nem volt velük. Viszont nem árt tudni ha mással szívóznak, mert attól még hogy eddig pont velünk nem... Én maradok az Alliancénál.... de régen a postánál voltam semmi bajom sem volt eddig egyikkel sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 ma történt most mesélték a rendőrség kivonult a helyi gimibe valami környezettanulmányi hülyeség miatt és 1ik haveromat kérdezgették,hogy mondjon már pár havert....mondja a nevem...-az az asztár gyerek? 1szer felnyitattam vele a motorháztetőt úgy tele van pakolva h 1 gyufásdoboz nem fér el benne :lol: :) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 ma történt most mesélték a rendőrség kivonult a helyi gimibe valami környezettanulmányi hülyeség miatt és 1ik haveromat kérdezgették,hogy mondjon már pár havert....mondja a nevem...-az az asztár gyerek? 1szer felnyitattam vele a motorháztetőt úgy tele van pakolva h 1 gyufásdoboz nem fér el benne :lol: :) ;) ;) :P A hülye rendőr mi a faxé akar gyufásdobozt rakni a motortérbe? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 A hülye rendőr mi a faxé akar gyufásdobozt rakni a motortérbe? :lol: :) Hát lehet vele pár jó trükköt csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 :lol: Kurv4 nagy mázli,hogy senkinek nem lett baja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 :lol: De gagyi, még egy difizár sincs, csak egy kerék forgott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 De gagyi, még egy difizár sincs, csak egy kerék forgott :) Ja ilyet én is tudok, csak sajnálom a gumit. Mivel locsolták előtte vízzel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Bakker a szerencs utcai vasúti átkelőnél radar volt ma, pedig nincs benne a trafiinfóban. Nem volt előttem senki, látták végig az első táblától hogy mennyivel mentem. Asszem ez elég drága lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Bakker a szerencs utcai vasúti átkelőnél radar volt ma, pedig nincs benne a trafiinfóban. Nem volt előttem senki, látták végig az első táblától hogy mennyivel mentem. Asszem ez elég drága lesz :) Még él az a szabály, hogy a vasúti átkelőn 30/40-nel lehet átmenni? Nem változott ez is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Mai jó hír... A veki újra brutál üzemmódba kapcsolva rója az utakat... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Mai jó hír... A veki újra brutál üzemmódba kapcsolva rója az utakat... :) :lol: 1/1.5? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 1/1.5? MPa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Mai jó hír... A veki újra brutál üzemmódba kapcsolva rója az utakat... :) :lol: köszönöm a segítséget!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 mondjuk akkor mehetnénk is vele nem Lanti? :lol: valaki nem tud sárga astra gsiről képet linkelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts