Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Genertel próbálkozás...

Csaba level igen jópofa...érdemes elolvasni... az a szomorú, hogy így kell fellépni, mert különben átgyalogolnak az emberen...

a veki is a genertelnél van.. megkötöttema biztit, B6ba erre kijött a levél 3hét mulva h B0.. felhivtam öket, közben kaptam a régi biztosítótól bonusz igazolást.. beszkennelve elküldtem neki, és szinte rögtön küldték az új módosított kötvényt csekkel... már a jó árakkal...

nekem ilyen tapasztalatom van velünk eddig...

Megosztás:

a veki is a genertelnél van.. megkötöttema biztit, B6ba erre kijött a levél 3hét mulva h B0.. felhivtam öket, közben kaptam a régi biztosítótól bonusz igazolást.. beszkennelve elküldtem neki, és szinte rögtön küldték az új módosított kötvényt csekkel... már a jó árakkal...

nekem ilyen tapasztalatom van velünk eddig...

Én a MÁV után hozzájuk szerződtem, és azóta ott vagyok és soha semmi gond nem volt velük. Viszont nem árt tudni ha mással szívóznak, mert attól még hogy eddig pont velünk nem...

Megosztás:

Én a MÁV után hozzájuk szerződtem, és azóta ott vagyok és soha semmi gond nem volt velük. Viszont nem árt tudni ha mással szívóznak, mert attól még hogy eddig pont velünk nem...

Én maradok az Alliancénál.... de régen a postánál voltam semmi bajom sem volt eddig egyikkel sem!

Megosztás:

ma történt most mesélték

a rendőrség kivonult a helyi gimibe valami környezettanulmányi hülyeség miatt és 1ik haveromat kérdezgették,hogy mondjon már pár havert....mondja a nevem...-az az asztár gyerek? 1szer felnyitattam vele a motorháztetőt úgy tele van pakolva h 1 gyufásdoboz nem fér el benne

:lol: :) ;) ;) :P

Megosztás:

ma történt most mesélték

a rendőrség kivonult a helyi gimibe valami környezettanulmányi hülyeség miatt és 1ik haveromat kérdezgették,hogy mondjon már pár havert....mondja a nevem...-az az asztár gyerek? 1szer felnyitattam vele a motorháztetőt úgy tele van pakolva h 1 gyufásdoboz nem fér el benne

:lol: :) ;) ;) :P

A hülye rendőr mi a faxé akar gyufásdobozt rakni a motortérbe? :P ;)

Megosztás:

Bakker a szerencs utcai vasúti átkelőnél radar volt ma, pedig nincs benne a trafiinfóban. Nem volt előttem senki, látták végig az első táblától hogy mennyivel mentem. Asszem ez elég drága lesz :)

Még él az a szabály, hogy a vasúti átkelőn 30/40-nel lehet átmenni? Nem változott ez is? :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.