Stefan Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 mit kaptam már megint :( :lol: http://kepfeltoltes.hu/100226/matchbox_www...ltoltes.hu_.jpg Nem jó neked ez a szín! Add nekem! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Nem jó neked ez a szín! Add nekem! :D :D :( megy telifényre :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Sztem meg az. Régebb óta vagy ezen a fórumon, mint én, tisztában lehetnél a szabályokkal. Ráadásul a 3 helyből, ahova beírtad, 2-nek semmi köze nincs az ilyen kereséshez. :lol: lökd a padlóla le. de dulván :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 lökd a padlóla le. de dulván :D Dulván??? Ok. :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Sztem meg az. Régebb óta vagy ezen a fórumon, mint én, tisztában lehetnél a szabályokkal. Ráadásul a 3 helyből, ahova beírtad, 2-nek semmi köze nincs az ilyen kereséshez. :lol: nem értek veled eggyet de mind1 egy astra f alkatrész topik volt, egy astra f karosszéria topik és ide, bár igaz ez a nem opelos topik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 nem értek veled eggyet de mind1 egy astra f alkatrész topik volt, egy astra f karosszéria topik és ide, bár igaz ez a nem opelos topik Nem értem mit kell vitatkozni., főleg itt, rendezzétek privátban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 nem értek veled eggyet de mind1 egy astra f alkatrész topik volt, egy astra f karosszéria topik és ide, bár igaz ez a nem opelos topik Nem kell. :lol: Ám az egyik az eladó alkatrészek között volt (ezt töröltem). A többit pedig, ha megnézed meghagytam (még itt is). :lol: Nem értem mit kell vitatkozni., főleg itt, rendezzétek privátban. Nincs itt vita. Azért ide írom, mert Csabi főleg itt található meg, és mint írta is, nem olvas minden topicot. A privát meg azért nem jó, mert nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy visszaélek a moderátori jogokkal. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 el kell adni,nagyon elszaporodtak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 el kell adni,nagyon elszaporodtak :lol: Átveszem a mociját kicsipézé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 idén lesz 10éve h gsikben ülök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 idén lesz 10éve h gsikben ülök durva h 10év alatt semmit se fejlődtél :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 durva h 10év alatt semmit se fejlődtél :lol: :lol: piszt :D :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 idén lesz 10éve h gsikben ülök ezt ünnepeld meg úgy hogy belépsz a Gsi Club Hungary -be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 ezt ünnepeld meg úgy hogy belépsz a Gsi Club Hungary -be :lol: az mért lenne jó nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 . .. ... .... ..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 ejjejj... Mért nem tudnak normális minőségbe normálisan kinéző cuccot csinálni?? Tudom a kinézet mit se számít, de olyan jó lenne ha azért tetszene is na hát te mennyire válogatós vagy.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 gratula hozzá, vigyázz magadra!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 az mért lenne jó nekem? pákító ne kérdezősködj, edd a babot és lépj be! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 gratula hozzá, vigyázz magadra!!! Köszi, igyekszem. :lol: Mindenestre vicces. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 . .. ... .... ..... :lol: hű ez jól néz ki, gratusekk hozzá! :lol: rá is mersz ülni? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 hű ez jól néz ki, gratusekk hozzá! :lol: rá is mersz ülni? :( :D Ma már tettem bele 30km-t, hisz klasszikus motoros idő volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Köszi, igyekszem. :lol: Mindenestre vicces. :lol: nagyon durván néz ki ! grat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Ma már tettem bele 30km-t, hisz klasszikus motoros idő volt. :lol: az asztrába az elmúl 1,5 évben én is kb. pont ennyit raktam! mivel pont kocsikázós idő volt végig...... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 az mért lenne jó nekem? miért miért :lol: támogatod a fórum működését, a találkozók szervezését, hogy fentmaradhasson a Club meg ilyenek... ezen felül te is jól jársz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Elvileg ezt tudja: 0-60: 2.97sec 0-100: 6.8sec 0-1/4: 10.68 Mérföldben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts